- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А сега де...
...кое се върти, а?
http://www.vbox7.com/play:881727f0
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не беше ли Венера?![]()
![]()
^ Не, ама че си..![]()
Слънцето е, човекът е повече от ентелегентен!а да не говорим за публиката..
What you give is what you get!
Според мен съм АЗ![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да не говорим и за този, който е писал субтитрите.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Незнам се пише заедно, да.![]()
А доколкото гледам май е от доста по-височките ранкове за пари.
Еквивалент на нашия за 5000 или 10 000, май.
Айдееее..ами ся кво беше![]()
Знам ли и аз?..Сигурно ще е Марс, защото от там често ни идват посетители..а може би слънцето, защото винаги е тук..и..всее..хм..го намирам на различни страни..Луната...хмм..ненене. .не ми се вярва, прекалено 'лунна' е
Венера..хмм..не съм я срещала скоро, така че и тя няма да е..Остана Марс или Слънцето..Айде..Марс, защото имаме гости оттам, а от слънцето не идва почти никой, освен онея дългите..те ми приличат на стълбове, леко прозрачни, но незнам..Айде..давайте ми парите
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
o boje daite da hodim vyv franciq da igraem 6te zemem si4ki pari![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
^ Точно ти не.
Не мога да повярвам, че са толкова глупави... Имам чувството, че е нагласено...не може да са толкова прости...![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Ми може, ама не ми се вярва - Стани богат е, а не някакво шоу да показва най-тъпите парчета на Франция. И ние сме имали тъпи случаи, ама чак толкова не...
...освен тея трите сестри от байо брадър които бяха. Ама те не влизат в някакви граници въобще... ;Д
Първоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
А!
Смея да споря :Р
Или около гъза ти?Първоначално написано от Pliok0019
Съжалявам, няма такъв отговор.![]()
i kak razbra 4e to4no az ne ?Първоначално написано от Emo Doll
I'm a psycho baby
ima i po typi ot tqh rado pra6kata gledai stani bogat s negoПървоначално написано от ScionOfStorm
I'm a psycho baby
Хората затъпяват все повече и повече!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Абе ти си много зле.Първоначално написано от Emo Doll
Супер тъпа патка си , ако беше някоя цицореста си извинена(като викитооо), ама приличаш на момченце.