.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Да пия ли хапчета за отслабване?

Ето го и моят проблем:
    На 17 години съм (ако това има някакво значение) преди 1 месец спрях да ям всякакви тестени изделия, сладкиши ограничих безалкохолните напитки и общо взето наи-калоричните... когато започнах този тип диета бях 68кг сега сам околко 63/64. Имам неутолимото желание да отслабна, толкова го искам, че чак не изпитвам толкова нужда за храна колкото преди.Въпросът ми е дали да не си взема някакви хапчета за отслабване, ей така междодругото за да ми помогне да отслабна по-бързо? Не искам някакви натоварващи хапчета... моля ви запознайте ме с нещата в тази област и ми кажете дали изобщо има смисъл да си взимам? Аз лично мн искам да си взема защото искам до август да съм отслабнала и за пръв път в живота си да се чувствам добре в кожата си... Моля да ме посъветвате нещо Предварително Благодаря

Re: Да пия ли хапчета за отслабване?

Цитирай Първоначално написано от some_on3
    Ето го и моят проблем:
    На 17 години съм (ако това има някакво значение) преди 1 месец спрях да ям всякакви тестени изделия, сладкиши ограничих безалкохолните напитки и общо взето наи-калоричните... когато започнах този тип диета бях 68кг сега сам околко 63/64. Имам неутолимото желание да отслабна, толкова го искам, че чак не изпитвам толкова нужда за храна колкото преди.Въпросът ми е дали да не си взема някакви хапчета за отслабване, ей така междодругото за да ми помогне да отслабна по-бързо? Не искам някакви натоварващи хапчета... моля ви запознайте ме с нещата в тази област и ми кажете дали изобщо има смисъл да си взимам? Аз лично мн искам да си взема защото искам до август да съм отслабнала и за пръв път в живота си да се чувствам добре в кожата си... Моля да ме посъветвате нещо Предварително Благодаря
    v apsolutno sa6toto polojenie sam piq kafe vitagold ama :d da ti kaja nz i az se vmania4ih ako nqkoi zn qki hap4eta da kazva
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    рибено масло. Големите перли. малките са гадни.
    Grumpy old madman

ами по принцип мисля че е хубаво да се ограничаваш от някои храни, но не мисля че хапчетата са най-правилното решение. според мен трябва да спортуваш повече а не да си прецакваш организма с ненужни хапчета и диети, които могат да доведът до мн болести

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм пила хапчета с ябълков оцет и имах полза, но все пак при всеки е индивидуално.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Рибеното масло не е ли за разяждане??

az sa6to pieh nqkakvi s qbavkov ocet i naistina deistvaha daje mnogo no samo dokato gi pieh a az ne moga da se trovq cql jivot
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Какво разяждане?
    Колата например разяжда ръжда. С нея се чисти най-добре ръжда.

Рибеното масло има други функции.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Какво разяждане?
    Колата например разяжда ръжда. С нея се чисти най-добре ръжда.

Рибеното масло има други функции.
    май питаше дали не се засилва апетитът от него

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми не знам.Аз съм чувала, че като почнеш такива хапчета за отслабване и отслабваш,да, но после като ги спреш килцата се връщат.Не знам до колко ми е достоверна информацията
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    май питаше дали не се засилва апетитът от него
    не
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Аз пък мислех, че рибеното масло е за подобряване на умствените способности и паметта. Поне една позната го пиеше за това...

Рибеното масло убива апетита така ли?

И кажете фирми,тва-онова...преди ядене,след ядене..по една таблетка или какво?

PLS DAITE POVECHKO INFO ZA HAPCHETATA S QBALKOV OCET AZ SPORTUVAM G D T1POTO E 4E SQ F KRAQ NA GODINA NQMAM VREME ZA NI6TO HRANITELEN REJIM NE QM HLQB NE PIQ GAZIRANO I NE QM SLADKI
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Глупости.Хапчета помагат само за самовнушение.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Рибеното масло е за много работи.
    Да кажем най-общо, че възстановява баланса Омега 3: Омега 6. ОТ където следва по-ефективно горене на мазнини.

А от друга страна Омега 3 в рибеното масло са ДХК и АПК, които участват в изграждането на мозъка.

Подорбни обяснения - с кинти!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    абе тия хапчета с ябълковия оцет спокойно могат да се заместят с еддна чаша вода на ден с разредена в нея една супена лъжица ябълков оцет. а за хапчетата с разни химии... повечето увреждат генома и може да родите уроди .. малко съм крайна, но е така, освен това пречат на черния дроб. най - ефикасно е спорт .. движение, много вода.. рибеното масло също е полезно, също и всякакви пордукти, съдържащи пектини.
    mindscan

Град
    По света и у нас :)

Re: Да пия ли хапчета за отслабване?

Цитирай Първоначално написано от some_on3
    Ето го и моят проблем:
    Бе ти си ги пий,ама не чакай да отслабнеш...щом имаш такова желание ходи на фитнес....!!!Хапчетата няма да ти помогнат,една приятелка пи Фемимодел и абсолютно никакъв ефект нямат...или пък дъфките...абе тъпа работа са тва..ако искаш да отслабнеш казвам ти ходи на фитнес
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Малко ми се струва че драматизираш! От хапчетата няма умреш,няма страшно !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

благодаря за вниманието
    ок ще опитам с вода и ябълков оцет и спорт макар 4е от спорта повече се стяга тялото ане се отслабва.

Трябва да имаш отрицателен калориен прием,за да отслабнеш.Може да тичаш с часове,обаче ако после наваксваш изгорените калории няма да има намаляване на теглото.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

рибеното малсо съдържа полезни мазнини и и важните винтамин А и Е

също лененото масло съдържа омега 3 и омега 6 мастни кисилини който засилват метаболизма

но не ограничавай въглехидратите но не приемай и много защото от ниското количество на въглехидратите се нарушава мозъчната дейност и паметта отслабва а мисловните процеси се намаляват силно тъй като мозъка се "храни " с глюкоза ( въглехидрат )

и можеш да пиеш по 1-2 хапа Кленбутерол ,но само ако спортуваш защото иначе няма да има резултат ! клена засилва метаболизма и отваря бронхите и ще поемаш много повече кислород от където ще получих повече енергия и окислителните процеси ще се засилят ! като го комбинираш с рибено масло ще бъде чук

Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    ами по принцип мисля че е хубаво да се ограничаваш от някои храни, но не мисля че хапчетата са най-правилното решение. според мен трябва да спортуваш повече а не да си прецакваш организма с ненужни хапчета и диети, които могат да доведът до мн болести

+1

ne tova sa gluposti
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Земи си дъвки MOTIF или Вита Голд-не ти натоварват организма кат хапчетата Аз днеска си зех мотиф-една фр каза че майка й свалила 7 кг само от дъвки,защото потискали апетита Единственото условие е да се движиш повече,докато ги взимаш,диети специални не са нужни
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си