- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да пия ли хапчета за отслабване?
Ето го и моят проблем:
На 17 години съм (ако това има някакво значение) преди 1 месец спрях да ям всякакви тестени изделия, сладкиши ограничих безалкохолните напитки и общо взето наи-калоричните... когато започнах този тип диета бях 68кг сега сам околко 63/64. Имам неутолимото желание да отслабна, толкова го искам, че чак не изпитвам толкова нужда за храна колкото преди.Въпросът ми е дали да не си взема някакви хапчета за отслабване, ей така междодругото за да ми помогне да отслабна по-бързо? Не искам някакви натоварващи хапчета... моля ви запознайте ме с нещата в тази област и ми кажете дали изобщо има смисъл да си взимам? Аз лично мн искам да си взема защото искам до август да съм отслабнала и за пръв път в живота си да се чувствам добре в кожата си... Моля да ме посъветвате нещоПредварително Благодаря
![]()
v apsolutno sa6toto polojenie sam piq kafe vitagold ama :d da ti kaja nzПървоначално написано от some_on3
i az se vmania4ih ako nqkoi zn qki hap4eta da kazva
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
рибено масло. Големите перли. малките са гадни.
Grumpy old madman
ами по принцип мисля че е хубаво да се ограничаваш от някои храни, но не мисля че хапчетата са най-правилното решение. според мен трябва да спортуваш повече а не да си прецакваш организма с ненужни хапчета и диети, които могат да доведът до мн болести
Аз съм пила хапчета с ябълков оцет и имах полза, но все пак при всеки е индивидуално.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Рибеното масло не е ли за разяждане??Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
az sa6to pieh nqkakvi s qbavkov ocet i naistina deistvaha daje mnogo no samo dokato gi pieh a az ne moga da se trovq cql jivot![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Какво разяждане?Първоначално написано от mystery`girl
Колата например разяжда ръжда. С нея се чисти най-добре ръжда.
Рибеното масло има други функции.
Grumpy old madman
май питаше дали не се засилва апетитът от негоПървоначално написано от Canis_Dirus
Еми не знам.Аз съм чувала, че като почнеш такива хапчета за отслабване и отслабваш,да, но после като ги спреш килцата се връщат.Не знам до колко ми е достоверна информацията![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
неПървоначално написано от little_elf
Grumpy old madman
Аз пък мислех, че рибеното масло е за подобряване на умствените способности и паметта. Поне една позната го пиеше за това...
Рибеното масло убива апетита така ли?![]()
И кажете фирми,тва-онова...преди ядене,след ядене..по една таблетка или какво?
PLS DAITE POVECHKO INFO ZA HAPCHETATA S QBALKOV OCET AZ SPORTUVAM G D T1POTO E 4E SQ F KRAQ NA GODINA NQMAM VREME ZA NI6TO HRANITELEN REJIM NE QM HLQB NE PIQ GAZIRANO I NE QM SLADKI
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Глупости.Хапчета помагат само за самовнушение.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Рибеното масло е за много работи.
Да кажем най-общо, че възстановява баланса Омега 3: Омега 6. ОТ където следва по-ефективно горене на мазнини.
А от друга страна Омега 3 в рибеното масло са ДХК и АПК, които участват в изграждането на мозъка.
Подорбни обяснения - с кинти!
Grumpy old madman
абе тия хапчета с ябълковия оцет спокойно могат да се заместят с еддна чаша вода на ден с разредена в нея една супена лъжица ябълков оцет. а за хапчетата с разни химии... повечето увреждат генома и може да родите уроди .. малко съм крайна, но е така, освен това пречат на черния дроб. най - ефикасно е спорт .. движение, много вода.. рибеното масло също е полезно, също и всякакви пордукти, съдържащи пектини.
mindscan
Бе ти си ги пий,ама не чакай да отслабнеш...щом имаш такова желание ходи на фитнес....!!!Хапчетата няма да ти помогнат,една приятелка пи Фемимодел и абсолютно никакъв ефект нямат...или пък дъфките...абе тъпа работа са тва..ако искаш да отслабнеш казвам ти ходи на фитнесПървоначално написано от some_on3
![]()
Първоначално написано от comics
Малко ми се струва че драматизираш! От хапчетата няма умреш,няма страшно !
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
благодаря за вниманието
ок ще опитам с вода и ябълков оцет и спортмакар 4е от спорта повече се стяга тялото ане се отслабва.
Трябва да имаш отрицателен калориен прием,за да отслабнеш.Може да тичаш с часове,обаче ако после наваксваш изгорените калории няма да има намаляване на теглото.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
рибеното малсо съдържа полезни мазнини и и важните винтамин А и Е
също лененото масло съдържа омега 3 и омега 6 мастни кисилини който засилват метаболизма
но не ограничавай въглехидратите но не приемай и много защото от ниското количество на въглехидратите се нарушава мозъчната дейност и паметта отслабва а мисловните процеси се намаляват силно тъй като мозъка се "храни " с глюкоза ( въглехидрат )
и можеш да пиеш по 1-2 хапа Кленбутерол ,но само ако спортуваш защото иначе няма да има резултат ! клена засилва метаболизма и отваря бронхите и ще поемаш много повече кислород от където ще получих повече енергия и окислителните процеси ще се засилят ! като го комбинираш с рибено масло ще бъде чук
ne tova sa gluposti
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Земи си дъвки MOTIF или Вита Голд-не ти натоварват организма кат хапчетатаАз днеска си зех мотиф-една фр каза че майка й свалила 7 кг само от дъвки,защото потискали апетита
Единственото условие е да се движиш повече,докато ги взимаш,диети специални не са нужни
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..