- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко информативен въпрос?
така значи да попитам има ли вероятност от забременяване при положение че момчето не е свършило в момичето..т.е. има ли шанс ако спермата случайно е попаднала някъде по бедрата да е станало нещо?знам че е глупаво, но просто питам информативно..![]()
точно така така си еПървоначално написано от t1n4e7o
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
НеМаа Бебее
![]()
Сваршвай в устата там няма шанс да забременее![]()
GTA Stunting
Ползвайте презервативи!! За какво са ги измислили?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
няма спокс обаче преди тва момчетата пускат една течност която също съдържа сперматозоиди само че в по малко количество така че внимавай и се пак ползвай презервативи дори и тея от 20 ст![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Според мен няма такъв шанс![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
виж ако на спермата са израстнали крачета и се разхожда из влагалището има шансове ....
Не целта е цел, а пътят
ако си търсиш белята, тя рано или късно ще те намери...защо си играете не ми е ясно
винаги може да се прецака нещо, винаги може да се случи и най-немислимото
ае много сте интересни къде прочетохте че е писала секс без презерватив?нима не пита какво ще стане ако й свърши на бедрата ил инякъде другаде?те може 20 мин да са се клатили с презерватив и накрая момчето да го свали и да иска да й се изхвърли на корема но да попадне и малко на бедрата...примерно или тва е невъзможно?????
Cruel Intentions
И аз така мисляПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
mm bqh gledala edin film - mislq 4e be6e seriq ot spe6no otdelenie iii tam edno momi4e , koeto be6e devstveno , praveiki svirka na gadjeto si (qvno toi i se izpraznil v ustata a tq glatnala spermata) be6e zabremenqla
sq tuka si ima i fantaziq na avtor rejisior i t.n. ama moje bi stavat takiva izcepki
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!