- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ще стане така
Ами аз не съм го правила още и нямам това намерение,но ми стана интересно какво ще стане ако момчето си сложи 2 презервативасмисъл шанса да забременееш по-малък ли става?
п.п. и не ми се смейте - човек се учи докато е жив!![]()
да ти кажа и аз това сам си го мислила ii незнам .. да кажат другите и на мен ми е интересно можеби ще го стиска още повече
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами най-много единия да остане в теб ..
Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
(sun)~ ;]
е че той не може ли да го държи![]()
Мисля, че така вероятността да те заболи, да се изхлузят, да усещате още по-малко и най-вече - да се скъсат, става още по-голяма
Да,и аз така мисляПървоначално написано от hottie*on*the*beach
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Когато започнеш да правиш секс-не прави така!1 презерватив ти е достатъчен
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Edin e dostaty4en!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
edin e dostat14eeen.pri dva veroqtnostta da se sk1sat e mn po golqma,kato se t1rkat edin v drug..![]()
Един ти е достатъчен. Ако са два - вероятността да се скъсат или изхлузят е по-голяма.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
честно да ти кажа нзшанса е по малък ест ама .. никво удоволствие то за момчето сиг ще му е седно ви го вкарва между възглавници
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
![]()
![]()
![]()
То и 10 да сложи ако иска да свърши в теб ще го напраи и без да разбереш
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
1 е достатъчен няма смисъл от 2ри само да си харчите парите за глупости![]()
![]()
ако трябваше да се слагат по два или пък ако така се намаляваше риска, хората щяха да го кажатпък и честно казано ще ми е интересно да видя как успяваш да сложиш два и след това да осъществиш контакта
![]()
6te se preturkat i 6te se skusat. polzvai smao edin![]()
Ще стане дивотия.. водеща до нова тема във форума.
Като искаш защита - вземи си от дебелите презерватияви и толкоз..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Mi probvai
усещам как се заформя нова, след новата тема, "какво ли ще стане ако сложа 21 презерватива" ... ще си родите бананчета