- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато харесвате момче...
iskam da vi popitam momi4eta kogato haresvate mom4e pokazvate li my go tarsite li go pi6ete li mu parva sms ..ili v skaip ei takiva ne6ta ili to4no obratnoto 4akate toi da se seti
az li4no malko kato lovec ixixiix nam li si nqkoi vinagi mu go pokazvam 6tot moje da si ostana samo s 4akankata i 6te sajalqvam posle!![]()
Отивам и му го казвам очи в очи.Няма по сигурно решение от това.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз лично..загатвам интереса си, подчертавам загатвам, защото има момичета които направо се уливат в изразяване на чувствата си..а забелязала съм, момчетата харесват по-загадъчните момичета, които не са като отворена книга.
Относно това, да чакаш момчето да направи първата крачка..често може да си почакаш докъто се разложиш..На днешно време..нормално е момичето да е първо, а и защо не...![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Хм.. вече съм забравила какво е чуството да си харесваш някой и да се чудиш как ли да му го покажеш / понеже си имам приятел от доста време и не ме интересуват други момчета/ . А иначе преди, се интересувах от това какво той харесва и не хареса. Къде се движи и с кого... запознавах се (ако не го познавам) и вече нещата си тръгваха както трябва...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз колкото и да се опитвам, никога не мога да се сдържа -винаги ме напушват емоциите, заради това не мога ей така да седя да си мисля колко точно часа са минали от последния ни разговор, аз ли да му пиша, или да се правя на недостъпна, сега ли да му звънна, или след еди-колко-си часа. Колкото по-естествен е човек, толкова по-добре. Е, трябва и малко самоконтрол и самоуважение - не да се предлагаме на тепсия все пак![]()
Пиша му в скайп, но не винаги. Рядко СМС/обаждане. Никога не казвам директно, че го харесвам, а просто намеквам. Щом приема да се видя с някого, значи имам сипатии.
мм аз когато си харесам някой ... просто го показвам по много начини но никога не бих отишла да си го кажа ....ше си умра от стам на място
![]()
+ 1Първоначално написано от [`eL`
![]()
Никога не казвам и показвам чувствата си,ако той ме харесва,изпитва нещо към мен и съм му приятна,сам ще дойде при мен!![]()
показвам ги да
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еми то когато харесвам някой колкото и да се старая все си проли4ава-просто той тряя да е мн тъп за да не се усетии ако виждам 4е проявява интерес го оставям сам да ми пише или да ми се обади.правя 1-та кра4ка само когато забележа 4е мом4ето проявява интерес ама е срамежлив
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Показвам го,
преди казвах директно,
ама вече не![]()
Качвам му се на главата, за да знае колко е тежка короната. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
в една връзка момичето води..кой каквото ще да ми казва, но момичето крепи всичко.и ако тя сама не си постигне нещата, които иска, никой няма да дойде да й ги даде наготово
затова когато аз искам нещо, си го преследвам докрай...
+1Първоначално написано от lofff1991.f
аз пък си мисля следващия път като отида на дискотека ако видя момчето което харесвам да ударя набързо 2 големи водки и да поприказвам с него на дълго и на широко за мойте чувства...а план Б да отида при него да ми кажа че го харесвам и да припадна от алкохола погълнат преди 2те водки![]()
![]()
![]()
П.С. съвсем сериозна съм![]()
absolutno sam saglasna s tebПървоначално написано от marmalad4e
![]()
мдамПървоначално написано от Jumbie483
Еми аз попринцип съм много страхлива, в смисъл - имам страх да не ме отблъснат и винаги давам по-спокойно с момчетата. Говорим си, лигавим сие и ако забележа, че и момчето прави някви намеци ала-бала..тогава и аз почвам да правя намеци.. Ако съм сигурна, че и той ме харесва, естествено правя първата крачка.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
голям идиот съм в това отношениеили се държа като глупачка или въобще не му обръщам внимание
какво да направя не ме бива в тези неща ама нещата скоро ще се променят
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.