.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

За пореден път предадена :((

Вече не знам какво да правя с мойте непрестанни проблеми!
    Темата този път е :
    Имам една приятелка с която се познаваме от 6 години и винаги когато имам време излизаме и се виждаме пък и сме в един клас!
    За днес се бяхме разбрали да излезнем,но тя ми каза,че днес не можела защото имала работа с брат си,който е малък.А предишните 4 дена беше навънка нонстоп,но с други хора.За днес ми беше обещала,но се провали.И ми става гадно защоto това не ми се случва за пръв път..Почти всеки път от 1 месец насам става така че точно когато трябва да се види с мен илиза нещо и ни попречва а аз си отменям вс неща за деня за да излезна с нея и накрая квоо..???оставам предадена..И тя винаги си намира някфи оправдания или майка и нз си кво или имала да ходи да вижда роднини и ей такива.Не мога повече..писна ми вече..искам да и имам доверие но всеки път го губя.. Какво да направя..как да направя така че да почне тя да се съобразява вече с мен а не само аз с нея...Ужасно е

знам че означавам много за нея за тва не ми казвайте не ти е истинска приятелка и подобни уверила съм се че държи на мен просто от 1 месец не мога да я позная

т.1 от Правилника
    Moderated by Aleandra
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Terra incognita!
    Темата май е по-скоро за раздел "Училище и приятели",но все едно...
    Да ти кажа и мен напоследък това ми се случва,даже от около март месец насам и то става дума за най-добрата ми приятелка,знам,че е заета и има много грижи,но все пак......приятелите трябва да са заедно и да се подкрепят и физическа,не само морално,малко се отнесох...
    Поговори с нея и й сподели дерзанията си относно отношенията ви,защото иначе съвсем ще се отдалечите една от друга,не се карайте,просто обсъдете проблема и намерете правилното решение!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Да ти кажа и мен напоследък това ми се случва,даже от около март месец насам и то става дума за най-добрата ми приятелка,знам,че е заета и има много грижи,но все пак......приятелите трябва да са заедно и да се подкрепят и физическа,не само морално,малко се отнесох...
    Поговори с нея и й сподели дерзанията си отношно отношенията ви,защото иначе съвсем ще се отдалечите една от друга,не се карайте,просто обсъдете проблема и намерете правилното решение!Успех!
    Еми аз го направих това.Винаги когато стане така после говорим и тя ми се извинява,че не е могла а ми е била обещала аз и примемам извинението и започвам отново да и имам доверие и следващият път се случва пак същото..аз винаги когато тя ме е молила съм излизала..ако трябва съм се карала с майка си брат си..и аз имам др ангажименти,но винаги намираш време за приятелите си.Сега ми каза "Ми ти защо искаш да излизаш с мен още след като може да излезнеш с ... .... ..." .Това беше най=тъпия въпрос от нейна страна Тя не вижда ли че просто държа на нея и икскам да се видим да си поговорим ..

П.с-настина май беше за училище и приятели,но просто не можах данамеря най-подходящото място...

Град
    Terra incognita!
    Е,да,наистина мн гадно се е получило,да те пита такива глупости и за 6 години,ако не е разбрала,че държиш на нея,не знам просто...Не искам да я нападам,явно е,че си има ангажименти,но и не бива да те пренебрегва по този брутален начин.....Опитай се да се разсееш за момента и да не мислиш за това,понеже само ще се тормозиш и то заради нейни грешки....Трябва рано или късно да се срещнете и лично да обсъдите всичко,защото иначе ще провалите приятелството поради недоразумения.Хубаво е,че й "влизаш в положение",но всеки си има търпение......
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

може да е намесено някое момче примерно и затова да се държи така...поговори с нея,обясни й че прави мноу гадно и на теб ти стаа кофти,питай я ако има някакъв проблем да ти го сподели спокойно и така
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

ohhh ami i az imam su6tiq problem....tursq q...vse q karam da izlezem...i az vsi4ko tolagam...uvi naprazno...nito skype..nito gsm...nito po dom tel....qvno ne iska da izlqzame...a sme nerazdelni ot mnogo godini...prosto se primirih i q ostavih tq da me potarsi....
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Еми аз го направих това.Винаги когато стане така после говорим и тя ми се извинява,че не е могла а ми е била обещала аз и примемам извинението и започвам отново да и имам доверие и следващият път се случва пак същото..аз винаги когато тя ме е молила съм излизала..ако трябва съм се карала с майка си брат си..и аз имам др ангажименти,но винаги намираш време за приятелите си.Сега ми каза "Ми ти защо искаш да излизаш с мен още след като може да излезнеш с ... .... ..." .Това беше най=тъпия въпрос от нейна страна Тя не вижда ли че просто държа на нея и икскам да се видим да си поговорим ..

П.с-настина май беше за училище и приятели,но просто не можах данамеря най-подходящото място...
    [/quote]

защо всичко това не го кажеш на нея, тогава може би ще разбере колко много значи за теб
    и аз бях в подобна ситуация с най добрата си фр тя постепено се отдалечи от мен и до сега продължава така, тей че опитай се по скоро да си разясните нещата за да й имаш отново доверия .. Успех!
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Ако си е хванала ново гадже, е нещо нормално, макар и мега гадно. Просто я дръж в периферията - явно, че много държиш на нея, че сте приятелки от много време, но ако не я слагаш на първо място, няма да имаш толкова много свободно време да мислиш върху проблема и той може да изчезне от само себе си Излизай повече с други хора, не разчитай само на нея. А може би тя самата има нужда от малко въздух - все пак сти приятелки от много време Не я задушавай като ревнив любовник, а й дай време и подкрепа

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Темата е в грешен раздел.

Много навътре приемаш всичко. Явно ти е труден период.

Погови с нея...Колко логично?! Кажи й, че ти е писнало и най-накрая искаш да я видиш.

Аз какво да кажа като дойдох на майната си и исках да се виждам всеки ден с най-добрата си приятелка (поне това), а тя замина за 2 месеца...Днес най-накрая ще се видим.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    може да е намесено някое момче примерно и затова да се държи така...поговори с нея,обясни й че прави мноу гадно и на теб ти стаа кофти,питай я ако има някакъв проблем да ти го сподели спокойно и така

Да ще я питам и дали има проблем ..само това не съм направила.

hottie*on*the*beach

Не е заради момче.Тя има гадже,което сега не е в София но скоро си идва и се надявам чрез него и ние пак да се видим,въпреки,че аз в момента изобщо не искам да се сещам за нея.Просто за пореден път постъпва така и аз не мога да издържа.Мн гадно ми стана.Освен всички неща,които ми се насипаха за тези няколко седмици сега и това.А аз си мислех че наистина мога да разчитам на нея,че мога да излезна с нея и да и споделям и т.н но уви...

broken_princess_

Всичко това,което го казах на вас,съм го казала и на нея.И единственото беше,"И аз мн искам да се видим,и съжелявам,че пак така стана,но просто имам брат и той обърква всичко..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    А дали не е просто супер кофти стечение на обстоятелствата?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    А дали не е просто супер кофти стечение на обстоятелствата?
    Нещо не те разбрах.Поради какви обстоятелства ?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами брат й,майка й,роднините,всичките неща които изникват в последния момент-това имах предвид
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на Amateur
    Може да има някви проблеми,може да е чула нещо за тебе незнам отиди до тях и поговорете.

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами сега аз ще ти дам един нов поглед на нещата.
    Ти от кой тип приятелки си? Какво за теб значи най-добра приятелка?
    Има момичета, който казват,че 'най-добрите' им приятелки са тези с които могат да споделят всичко. Това е добре. А тя колко ти споделя?Ти знаеш ли всичко за нея, всичките й проблеми и т.н. Когато се видите само ти ли й споделяш? АКО е така то нормално да те отбягва. Не е хубаво когато използваш някой за "кошче за душевни отпадъци". Случвало ми се е да имам такава приятелка,която ме смята за най-добра, но аз не съм, защото тя не знае нищо за мен, понеже когато се видим разказва единствено за нейните "проблеми",глупости и т.н. Аз давах съвети , но когато видях че тя просто обича да страда и винаги ще има проблем, започнах да я отбягвам, защото аз също съм човек с проблеми, но за тях тя не можеше да ми помогне , дори да й ги кажа. Прекалено самовлюбена и егоистична беше. Казваше да 'излезем да се видим', а всъщност искаше да излезе с мен да си излее всичката помия върху мене........ Човек има търпение,търпи, ама понякога и то се изчерпва.

Не зная ти какъв тип човек си, но ако наподобяваш нещо такова - напълно разбирам приятелката ти. С тая разлика,че ако бях аз нямаше да увъртам , а щях да ти кажа направо , че ме натоварваш с глупости, както и направих де

Успех ако се различаваш от моя случай,все пак !
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Има момичета, който казват,че 'най-добрите' им приятелки са тези с които могат да споделят всичко. Това е добре. А тя колко ти споделя?Ти знаеш ли всичко за нея, всичките й проблеми и т.н. Когато се видите само ти ли й споделяш? АКО е така то нормално да те отбягва. Не е хубаво когато използваш някой за "кошче за душевни отпадъци". Случвало ми се е да имам такава приятелка,която ме смята за най-добра, но аз не съм, защото тя не знае нищо за мен, понеже когато се видим разказва единствено за нейните "проблеми",глупости и т.н. Аз давах съвети , но когато видях че тя просто обича да страда и винаги ще има проблем, започнах да я отбягвам, защото аз също съм човек с проблеми, но за тях тя не можеше да ми помогне , дори да й ги кажа. Прекалено самовлюбена и егоистична беше. Казваше да 'излезем да се видим', а всъщност искаше да излезе с мен да си излее всичката помия върху мене........ Човек има търпение,търпи, ама понякога и то се изчерпва.

Не зная ти какъв тип човек си, но ако наподобяваш нещо такова - напълно разбирам приятелката ти. С тая разлика,че ако бях аз нямаше да увъртам , а щях да ти кажа направо , че ме натоварваш с глупости, както и направих де

Мне напротив.Споделяме си и както аз и казвам всичките си проблеми и хубави неща,които са ми се случили така и тя на мен.Винаги си помагаме и има споделяне и от двете страни.Тя винаги всичко ми казва.В всеки един момент знам къде е и с кой е !Както и тя за мен.Знам какво лошо нещо и се е случило или какво радостно..
    Знам за всички неща,които е правила преди..за всичките и планове за вбъдеще.Знам всичко за нея.Аз също съм и казала всичко за мен .Абе познаваме се на 100 процента.Няма ден в който да не се чуем да се питаме как си що си..или най-много 2 дена и си звъним.Мн сме близки но нз защо така ме прецаква знам че не го иска,но това просто е всеки път и аз се чувствам ужасно.Знам че при всички положения не е защото е чула нещо за мен или защото не иска да излиза с мен.Просто тя има и една др приятелка от която аз мн я ревнувам и вчера тя е спала в тях гледали са филми и така нататъка.И аз и казах че тя винаги е предпочитала да се вижда с нея защото винаги аз съм преебана заради тая нейна друга приятелка.Тя ми казва че неволно винаги става така че съвпадат нещата,но моята тъпа приятелска ревност ме заслепява.Може наистина да е така случайно,но ние с др момиче (нейната приятелка не се понасяме).Мн пъти съм я карала да избира между мен и нея но тя ми казва че между приятели не може да избере но аз знам че аз съм и по-добрата приятелка защото просто аз в секи един момент мисля за нея как е и така а другото момиче...не мисля че го прави колкото мен.Тя не може да си представи как се чувствам аз сега..заради оназ и приятелка..знае че се дразня от нея но аз все пак не мога да и забраня с кой да общува ..Някак си ще трябва да я търпя оназ само заради мойта приятелка...Охх Ужас сори за ..романа в който се спускам,ноо сега няма с кой да споделя освен с една др приятелка но тя е на море и на мисля да я занимавам сега.Благодаря на вс които се затормозавате да четете

оф-разбирам те ,и аз съм в тва положение,даже по гадно.бяхме най добри приятелки и като я питам кога ще излезнем,тя-ми незн кога ще мога,след мн увещания накрая-ми в сряда и после из4езва някъде.не я разбирам-от година не сме се виждали ама...
    I can't stop myself from loving you <3

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    В такъв случай, мисля че знаеш отговора на въпроса , но не искаш да го повярваш.
    В момента й е по-интересно с другата й приятелка, а ти оставаш на заден план. Тя ще продължи да се отдалечава от теб и да си измисля оправдания. Нали знаеш - 'Който иска - намира начин, който не - оправдания'. В момента тя държи нещата изцяло в нейни ръце. Моя съвет е да й покажеш , че не си кукла на конци и ако наистина сте най-добри приятелки да ти го докаже , не да го казва. Бъди трудна, нека да усети че те губи . Само тогава ще разбереш дали държи да те задържи или иска да си тръгнеш. Отново - успех \/
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Поговори с нея и й сподели дерзанията си отношно отношенията ви,защото иначе съвсем ще се отдалечите една от друга,не се карайте,просто обсъдете проблема и намерете правилното решение!Успех!

Град
    с0фия
    може да има някакъф проблем или абе най добре погови на 4 очи с нея ..
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Спри да я търсиш и рано или късно тя ще се сети за теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Пусна невероятно много теми за една седмица. Да не се опитваш да постигнеш някъв рекорд or smth? Щот ако ще е така, има трима като теб, чиито теми също са гига много на брой и сигурно ще искат да си запазят позициите.

* забележка: тези трима вече не влизат във форума, поне не в този раздел. Това да ти говори нещо? Gosh...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Какво да ти кажа и аз мислех,че имам причтелка,но съм се лъгала.Когато имах най-голяма нужда да е с мен в един много важен ден...тя каза в последния момент, че няма да дойде...Думата приятел вече се използва без значение....От хора,които са най-"бедни" вътрешно...Познаваме се от 3 годишни не го очаквах от нея,но никога не е късно да те разочароват за жалост....По темата ти мисля,че тя си има проблеми може би с родителите й или има някакви други проблеми...Във всеки случай се изяснете,за да няма недоразумения. Днешните "приятелки" си говорят за клюки и коя е по-яка от някоя си,завиждат си,смеят се лицемерно после същите тези "приятелки" си забиват нож....Но не и да си помагат и да се разбират.Изпадам вече в ненужни уточнения.

Мега фен Аватара на iiirish
    Чак пък "предадена" няма защо да се чувстваш. Причини за поведението на тази твоя приятелка може да има много... Помисли първо дали ти не си казала нещо, което да я е обидило и затова сега да страни от теб; или пък може да има някое момче, което да е истинската причина, заради която те избягва; пък може и просто да иска да разнообрази - всеки ден с един и същи човек... понякога става така, че нямате какво да си кажете. Засега не прибързвай със заключенията, остави да мине малко време - положението или ще се оправи, или ще стане по-зле. Едва тогава ще му мислиш

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim

Мне напротив.Споделяме си и както аз и казвам всичките си проблеми и хубави неща,които са ми се случили така и тя на мен.Винаги си помагаме и има споделяне и от двете страни.Тя винаги всичко ми казва.В всеки един момент знам къде е и с кой е !Както и тя за мен.Знам какво лошо нещо и се е случило или какво радостно..
    Знам за всички неща,които е правила преди..за всичките и планове за вбъдеще.Знам всичко за нея.Аз също съм и казала всичко за мен .Абе познаваме се на 100 процента.Няма ден в който да не се чуем да се питаме как си що си..или най-много 2 дена и си звъним.Мн сме близки но нз защо така ме прецаква знам че не го иска,но това просто е всеки път и аз се чувствам ужасно.Знам че при всички положения не е защото е чула нещо за мен или защото не иска да излиза с мен.Просто тя има и една др приятелка от която аз мн я ревнувам и вчера тя е спала в тях гледали са филми и така нататъка.И аз и казах че тя винаги е предпочитала да се вижда с нея защото винаги аз съм преебана заради тая нейна друга приятелка.Тя ми казва че неволно винаги става така че съвпадат нещата,но моята тъпа приятелска ревност ме заслепява.Може наистина да е така случайно,но ние с др момиче (нейната приятелка не се понасяме).Мн пъти съм я карала да избира между мен и нея но тя ми казва че между приятели не може да избере но аз знам че аз съм и по-добрата приятелка защото просто аз в секи един момент мисля за нея как е и така а другото момиче...не мисля че го прави колкото мен.Тя не може да си представи как се чувствам аз сега..заради оназ и приятелка..знае че се дразня от нея но аз все пак не мога да и забраня с кой да общува ..Някак си ще трябва да я търпя оназ само заради мойта приятелка...Охх Ужас сори за ..романа в който се спускам,ноо сега няма с кой да споделя освен с една др приятелка но тя е на море и на мисля да я занимавам сега.Благодаря на вс които се затормозавате да четете
    Много кофти cry.И аз имам един такъв приятел.Познаваме се от как сме се родили (в една и съща болница само че е по-голям с 3 год).Първата ми снимка въобще не беше мама и татко,а беше как пиеме с него боза в халви от бира .Правихме състезание кой ще изпие повече боза.Значи наскоро моя приятел се "задълбочи" една връзка с 1 приятелка от моя клас.Еми откак са се "задълбочили" аз почти не го мяркам.Звънна му той ми каже,че е на работа или е с момичето или понякога майка му съм питал дали става нещо с него,но не е така.Когато ми трябваше да кажа,че скъсах с приятелката ми исках да кажа на него.Него го нямаше бил по работа в Дупница.Много е гадно така да си отритнат .Но повярвай ми ще дойде време,което тя ще има нужда от теб.Вместо да се оплакваш кажи й какво ти е и да не се повтаря повече това.След това и помогни с нейния проблем.Поне при мен така се получи.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си