.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Поговори с нея, кажи и всичко, което сподели и на нас, това което те тормози и мъчи, попитай я защо от един месец насам е така отчуждена от теб Упех, дано си оправите отношенията

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Да ви имам проблемите.
    Нещо хоби, гадже нямаш ли си? Там занимавай се със сайтове за запознанство.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Да ви имам проблемите.
    Разбирам,че нямаш приятели,и за теб ако се скараш с някоя приятелка няма да е проблем... Е за мен е ! И то голям!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    еми аз те разбирам .. имах една приятелка с която бяхме 12 години в един клас ... и сме суупер близки .. и винаги сичко й казвам, както и тя на мене ... ии кво стана накрая .. откакто завършихме аз се опитвам да намеря начин да се свържа с нея ... но тя винаги отлага нещата .. нз защо .. казва ми : И аз много искам да се видим , НО ... и измисля някаква причина ... аз се надявам все някога да се видя с нея се пак .. 12 години приятелсвто не са малко ...

Град
    Гражданин на света !!! New York

mmm

m nai veroqtno krie ne6ty ot tebe i ne6te da ti gi kaje pogovori s neq moje i das izlezne naqve no moje i prosto da q marzi i az pravq ponqkoga taka i sega ako plamena go 4ete tova da me izvinqva sly4valo se e

Град
    Пловдив
    horata se promenqt... ot polovin godina..da ne e i pove4e si mislq 4e nqmam kasmet si priqtelkite si.. vsi4ki mi izglejdat promeneni..izgubih edna.. za koqto si misleh 4e e edna ot nai-dobrite mi..no se okaza greshka.. drugite dve si ostanaha..no sega i te sa promeneni..i az kato teb trqbva da se saobrazqvam s tqh koga i v kolko ... i dori pravqt problemi ako zabera i priqtelq mi..pri polojenie 4e te vinagi se maknat s tehnite.. no mi pisna.. ne moga da ti dam poqsnenie koe kak da stane..zashtoto i az ne znam.. trudno e ..no se nadqvam ne6tata da se opravqt i da namerq pone edna savmestima dusha za mene .. pone edna istinska priqtelka uspeh pri tebe

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Да ви имам проблемите.
    Разбирам,че нямаш приятели,и за теб ако се скараш с някоя приятелка няма да е проблем... Е за мен е ! И то голям!
    Да, права си, знам какво е да изгубиш приятел. Още по-добре знам какво е да бъдеш в такава ситуация - гадно е, отвратително е, направо не ми се мисли и не мога да намеря думи да го опиша. Много добре те разбирам, чак се ядосах малко като прочетох темата ти. За жалост обаче, такива хора, като твоята "приятелка", има и ще има много. Това си е пълен егоизъм от нейна страна, разбирам да е станало един, два, пет, десет пъти, но ако редовно става така, просто не знам какво да ти кажа. Вярно, че може да има нейни си проблеми, неин си живот и всичко останало, но това не е причина да заебаваш редовно приятелите си. Винаги можеш да си намериш причина да не излезеш с някой, но не е там въпроса. Както ти намираш време за нея, така и тя би трябвало да намира време за теб, а ти предполагам не си човек без собствени проблеми, без роднини, без други приятели, предполагам не ти е само тя в главата. А ако някой ден наистина имаш нужда от нея за нещо много по-важно, а не просто да излезете, дали пак няма да има някакъв проблем и да не може да дойде или дори да ти се обади. Замисли се добре. Струва ли си всичко това? Можеш ли да и имаш наистина доверие? След като си говорила вече с нея по въпроса и е нямало резултат, спри да я търсиш известно време и виж дали ще има някаква промяна. Ако няма - вече знаеш отговора.

Град
    lulin9
    Всичко което нете Убива те прави по силен и атака напред

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не се доверявай толкова на хората.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми твоята приятелка поне се отдалечава от теб без много шум, моята най-добра приятелка ме предаде много гадно и разказа неща които не съм споделяла на никой друг освен на нея, просто не мога да повярвам че го е направила и че е предпочела друго момиче, което просто я използва за да се издигне сред останалите. Сега настроят и другите от компанията ни и аз ще остана без приятели, но няма да ми е за първи път, свикналасъм да ме предват разни използвачи, а колкото до теб ще си намериш други приятелки, както и аз надявам се.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

и аз съм в същото положение,абсолютно същото е само дето моята фр няма брат иначе все едно разказваш вместо мен не е никак приятно... и аз незнам как да я накарам да излза с мен преди бяхме постоянно заедно..а сегаа постоянно ме отбягва като ме види забързва крачката..но ще я потърпя още малко и ще и бия шута...ще дойде ден в който тя ще ме потърси, но тогава ще го изпита на свой гръб това което прави !

Ами отиди в дома и неочаквано и излезте . Иначе и аз се дразня като моята фр се оправдава така ...Понякога се оказва истина това , което говорят

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    може да е намесено някое момче примерно и затова да се държи така...поговори с нея,обясни й че прави мноу гадно и на теб ти стаа кофти,питай я ако има някакъв проблем да ти го сподели спокойно и така
    да така си е и аз мисля по този начин

Кажи и че се чувстваш предадена от нейна страна и я помоли да ти каже,че ако има някакъв проблем да го изясните кажи и че,ако има странични проблеми ти си готова да и помогнеш

Да ти имам проблема Почвай да излизаш с някой друг
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си