Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
Темата май е по-скоро за раздел "Училище и приятели",но все едно...
Да ти кажа и мен напоследък това ми се случва,даже от около март месец насам и то става дума за най-добрата ми приятелка,знам,че е заета и има много грижи,но все пак......приятелите трябва да са заедно и да се подкрепят и физическа,не само морално,малко се отнесох...
Поговори с нея и й сподели дерзанията си отношно отношенията ви,защото иначе съвсем ще се отдалечите една от друга,не се карайте,просто обсъдете проблема и намерете правилното решение!Успех!
Еми аз го направих това.Винаги когато стане така после говорим и тя ми се извинява,че не е могла а ми е била обещала аз и примемам извинението и започвам отново да и имам доверие и следващият път се случва пак същото..аз винаги когато тя ме е молила съм излизала..ако трябва съм се карала с майка си брат си..и аз имам др ангажименти,но винаги намираш време за приятелите си.Сега ми каза "Ми ти защо искаш да излизаш с мен още след като може да излезнеш с ... .... ..." .Това беше най=тъпия въпрос от нейна страна Тя не вижда ли че просто държа на нея и икскам да се видим да си поговорим ..

П.с-настина май беше за училище и приятели,но просто не можах данамеря най-подходящото място...