Ами сега аз ще ти дам един
нов поглед на нещата.
Ти от кой тип приятелки си? Какво за теб
значи най-добра приятелка?
Има момичета, който казват,че 'най-добрите' им приятелки са тези с които могат да споделят всичко. Това е добре. А тя колко ти споделя?Ти знаеш ли всичко за нея, всичките й проблеми и т.н. Когато се видите само ти ли й споделяш? АКО е така то нормално да те отбягва. Не е хубаво когато използваш някой за "кошче за душевни отпадъци". Случвало ми се е да имам такава приятелка,която ме смята за най-добра, но аз не съм, защото тя не знае нищо за мен, понеже когато се видим разказва единствено за нейните "проблеми",глупости и т.н. Аз давах съвети , но когато видях че тя просто обича да страда и винаги ще има проблем,
започнах да я отбягвам, защото аз също съм човек с проблеми, но за тях тя не можеше да ми помогне , дори да й ги кажа. Прекалено самовлюбена и егоистична беше. Казваше да 'излезем да се видим', а
всъщност искаше да излезе с мен да си излее всичката помия върху мене........ Човек има търпение,търпи, ама понякога и то се изчерпва.
Не зная ти какъв тип човек си, но ако наподобяваш нещо такова - напълно разбирам приятелката ти. С тая разлика,че ако бях аз нямаше да увъртам , а щях да ти кажа направо , че ме натоварваш с глупости, както и направих де
Успех ако се различаваш от моя случай,все пак !