Цитирай Първоначално написано от svetlidim
Ами сега аз ще ти дам един нов поглед на нещата.
Ти от кой тип приятелки си? Какво за теб значи най-добра приятелка?
Има момичета, който казват,че 'най-добрите' им приятелки са тези с които могат да споделят всичко. Това е добре. А тя колко ти споделя?Ти знаеш ли всичко за нея, всичките й проблеми и т.н. Когато се видите само ти ли й споделяш? АКО е така то нормално да те отбягва. Не е хубаво когато използваш някой за "кошче за душевни отпадъци". Случвало ми се е да имам такава приятелка,която ме смята за най-добра, но аз не съм, защото тя не знае нищо за мен, понеже когато се видим разказва единствено за нейните "проблеми",глупости и т.н. Аз давах съвети , но когато видях че тя просто обича да страда и винаги ще има проблем, започнах да я отбягвам, защото аз също съм човек с проблеми, но за тях тя не можеше да ми помогне , дори да й ги кажа. Прекалено самовлюбена и егоистична беше. Казваше да 'излезем да се видим', а всъщност искаше да излезе с мен да си излее всичката помия върху мене........ Човек има търпение,търпи, ама понякога и то се изчерпва.

Не зная ти какъв тип човек си, но ако наподобяваш нещо такова - напълно разбирам приятелката ти. С тая разлика,че ако бях аз нямаше да увъртам , а щях да ти кажа направо , че ме натоварваш с глупости, както и направих де

Успех ако се различаваш от моя случай,все пак !

Мне напротив.Споделяме си и както аз и казвам всичките си проблеми и хубави неща,които са ми се случили така и тя на мен.Винаги си помагаме и има споделяне и от двете страни.Тя винаги всичко ми казва.В всеки един момент знам къде е и с кой е !Както и тя за мен.Знам какво лошо нещо и се е случило или какво радостно..
Знам за всички неща,които е правила преди..за всичките и планове за вбъдеще.Знам всичко за нея.Аз също съм и казала всичко за мен .Абе познаваме се на 100 процента.Няма ден в който да не се чуем да се питаме как си що си..или най-много 2 дена и си звъним.Мн сме близки но нз защо така ме прецаква знам че не го иска,но това просто е всеки път и аз се чувствам ужасно.Знам че при всички положения не е защото е чула нещо за мен или защото не иска да излиза с мен.Просто тя има и една др приятелка от която аз мн я ревнувам и вчера тя е спала в тях гледали са филми и така нататъка.И аз и казах че тя винаги е предпочитала да се вижда с нея защото винаги аз съм преебана заради тая нейна друга приятелка.Тя ми казва че неволно винаги става така че съвпадат нещата,но моята тъпа приятелска ревност ме заслепява.Може наистина да е така случайно,но ние с др момиче (нейната приятелка не се понасяме).Мн пъти съм я карала да избира между мен и нея но тя ми казва че между приятели не може да избере но аз знам че аз съм и по-добрата приятелка защото просто аз в секи един момент мисля за нея как е и така а другото момиче...не мисля че го прави колкото мен.Тя не може да си представи как се чувствам аз сега..заради оназ и приятелка..знае че се дразня от нея но аз все пак не мога да и забраня с кой да общува ..Някак си ще трябва да я търпя оназ само заради мойта приятелка...Охх Ужас сори за ..романа в който се спускам,ноо сега няма с кой да споделя освен с една др приятелка но тя е на море и на мисля да я занимавам сега.Благодаря на вс които се затормозавате да четете