- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато има проблам,той споделя с най-добрата си приятелка...
Гаджето ми и една моя много близка приятелка са най-добри приятели..Тя ни запозна и ни сватоса.Те живеят точно един до друг и винаги са заедно...Това не ме притеснява.Тя беше заминала на море и нештата с него вървяха много добре.Наложи се и аз да замина(разбира се с него се чувахме постоянно),но през това време тя се върна.Тогава почна да ми се обажда от неговия телефон,защото той има безплатни минути към мен.Когато се прибрах вкъщи тя ми се обади и каза,че иска да излезем аз,тя и той да се видим,защото много съм и липсвала.Аз им казах,че сме се разбрали за друг ден с най-добрата ми приятелка и компанията и тя ми затвори телефона.Разсърди ми се,защото не съм се била сещала за тях...Оказа се,че и гаджето ми се е разсърдило жестоко.Но когато му се обядих да го чуя не ми каза нищо по телефона..След малко ми звънна приятелката ми и ме се разкрещя :Какъв ми е проблема.Казах му,че когато има някъкъв проблем искам той да ми го казва,а не тя.А той отговори,че не бил човек който наранявал хората и за това е споделил с нея..Сега отношенията ни са много добри,но той продължава по същия начин да споделя на нея и когато има проблем тя да ми казва...А на мен така не ми харесва.Кажете ми какво да направя?
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......