.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Аз приятели нямам!!!

Защо когато имам нужда от пари и искам от прител назаем.. все лъже и маже, ама никога не си казва истината!!! Никой досега не ми е давал пари на заем???Защо никой ми няма доверие, като никога не са ми давали!!!

защото в днешно време е много трудно да имаш доверие на хората ... а истински приятели зор се откриват ... на изчезване са

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Okinawa

Re: Аз приятели нямам!!!

А може би човека няма излишни пари в момента,за да дава заеми..пък и никой не е длъжен да го прави.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Защо момиче на твоите години ще иска пари на заем от приятел? Нямаш ли си родители?
    А и имай предвид, че когато стане дума за пари, хората стават странни... особено, ако "хората" са на по 16-17
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Okinawa
    Да бе..аз сега едвам се оправям с джобните,които имам представям си ако трябва да давам заеми..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на machoka
    Защото доверието се печели с години, а се губи с една постъпка - замисли се дали не си го изгубила по някаква причина.

Хм, ако нямат пари - и да щеш, няма как. Или ако им искаш големи суми.

Иначе аз с моето обкръжение подобни проблеми нямам - разчитаме си един на друг в нужда; ако аз нямам пари в мен като ходим на пицария примерно, все някой ще ми плати сметката, за да му я платя аз друг път като той е в нужда...И така се въртят нещата.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Цитирай Първоначално написано от cappy123
    Защо когато имам нужда от пари и искам от прител назаем.. все лъже и маже, ама никога не си казва истината!!! Никой досега не ми е давал пари на заем???Защо никой ми няма доверие, като никога не са ми давали!!!
    Е то зависи и колко пари си им искал/а ...
    хъхъ..

Град
    Пловдив
    И ти реши,че не са ти приятели,защото не ти дават пари?

Цитирай Първоначално написано от ju**
    А може би човека няма излишни пари в момента,за да дава заеми..пък и никой не е длъжен да го прави.
    Има разлика между да ми каже , че сега няма възмжожност и да не ми дига телефона нали???

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Защо момиче на твоите години ще иска пари на заем от приятел? Нямаш ли си родители?
    А и имай предвид, че когато стане дума за пари, хората стават странни... особено, ако "хората" са на по 16-17
    Имам си родители, но от къде знаеш този заем може да е свързан и с финанси за семейството ми

Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    мисля, че приятелите си разчитат един на друг, за 8383 път с това ми доказват, че не са приятели...Защото се крият и не отговарят кагато имам нужда от помощ!!!

Да, има. Но и от приятел до приятел има разлика Просто "приятел" не значи достатъчно добър приятел, че винаги да е до теб
    Аз пари съм искал САМО от един човек и него дори не мога да го нарека приятел или нещо такова - ходихме близо 2 години и ми беше (и все още е) най-близкият ми човек. И въпреки това ми беше неудобно да му искам пари, но ми трябваха.
    Виж... имай предвид, че такива случки много прецакват отношенията, тъй че си прави сметка от кого искаш и дали ги връщаш после А и не всеки трябва да знае, че ти трябват пари.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Ами дали ги търсиш само като ти трябват пари?Замисли се.
    По това,че не ти дават заеми/съответно не трупаш борчове/,не можеш да отсечеш,че не са ти приятели.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от cappy123
    Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    мисля, че приятелите си разчитат един на друг, за 8383 път с това ми доказват, че не са приятели...Защото се крият и не отговарят кагато имам нужда от помощ!!!
    щото и те нямат пари!

Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Ами дали ги търсиш само като ти трябват пари?Замисли се.
    По това,че не ти дават заеми/съответно не трупаш борчове/,не можеш да отсечеш,че не са ти приятели.
    сега и то само един път ми трябват пари

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Нямам такива проблеми. В момента дължа на трима приятели общо около 150-200 кинта и ще им ги дължа още поне месец. Просто отношенията ни са такива, че няма проблеми и аз да давам, да черпя и тн и някой друг да дава и да черпи когато има.
    Но ние сме заедно от... Еми с повечето от 15 години с другите от около 10..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    в къщи :D
    ама не може да наречш всеки втори познат приятел,плюс това наистина може и си улучил/а човек който не е имал възмозност да ти даде сори но аз досега не с1м имала подобни проблеми,не ми се е налагало да искам пари от приятели ,но съм сигурна че ще има такива които естесвено ще ми ткажат

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Чисти сметки - добри приятели.

Аз като нямам пари ме черпят, а като имам аз черпя.
    Назаем съм взимал само от един приятел и винаги съм му връщал кинтите в срока, който сме се разбрали.
    Абсолютно същата работа е и при мен.

Може просто те да нямат пари.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Както каза Ексо, който има черпи. Но все пак това са ежедневните неща като цигари, бира...Единични са случаите, в които съм вземал на заем и гледам възможно най-рано да ги върна. Инъче рядко има момент, в който нямам да взимам пари от някой, но не давам зор на никой, който когато има ще ми върне. По едно време всички от компанията (10-тина човека), с които сме си всеки ден, имаха да ми връщат пари

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Оня ден ревеше, че харчиш много пари за парцали.

Сега пък определяш приятелството според парите.

Нормално, приятелите ти едва ли разполагат с много налични пари, за да ти ги отдават назаем.
    А и да имат, винаги може да си имат лични причини.
    Ти давала ли си назаем?

С моите приятели е като при всички други - който има черпи и никой после не се оплаква.
    Днес черпя аз, утре някой друг.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на machoka
    Ако приятелите ти и те са на по 15-16, не можеш и да очакваш да имат да ти дадат. Ако имаш наистина близък приятел, който работи и сам си изкарва парите /т.е. се предполага че е поне на 19-20/ - от него би могла да искаш..

Абе вие всичките тук казвате, че може и да нямал..
    Де да знам, дори и последните 5 лева да ми поискат, ще ги дам, и в никакъв, ама в никакъв случай не бих отказвала да вдигна телефона.
    Миличка, не си ли разбрала едно нещо-човек се ражда сам и умира сам.
    Приятели няма-има просто дружки, които да запълват свободното ни време.

Не само ти имаш нужда от заеми,помощи и тн.
    Няма да ходиш "на кафенце" известно време,няма да харчиш за дрешки и папкане извън вкъщи и готово.

Като не са ти приятели,хем няма да се подмазваш/не са ти приятели/,хем няма да имаш дългове.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Не само ти имаш нужда от заеми,помощи и тн.
    Няма да ходиш "на кафенце" известно време,няма да харчиш за дрешки и папкане извън вкъщи и готово.

Като не са ти приятели,хем няма да се подмазваш/не са ти приятели/,хем няма да имаш дългове.
    ххх да не би да знаеш ежедневието ми!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си