- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз приятели нямам!!!
Защо когато имам нужда от пари и искам от прител назаем.. все лъже и маже, ама никога не си казва истината!!! Никой досега не ми е давал пари на заем???Защо никой ми няма доверие, като никога не са ми давали!!!![]()
защото в днешно време е много трудно да имаш доверие на хората ... а истински приятели зор се откриват ... на изчезване са![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
А може би човека няма излишни пари в момента,за да дава заеми..пък и никой не е длъжен да го прави.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Защо момиче на твоите години ще иска пари на заем от приятел? Нямаш ли си родители?
А и имай предвид, че когато стане дума за пари, хората стават странни... особено, ако "хората" са на по 16-17![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Да бе..аз сега едвам се оправям с джобните,които имам представям си ако трябва да давам заеми..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Защото доверието се печели с години, а се губи с една постъпка - замисли се дали не си го изгубила по някаква причина.
Хм, ако нямат пари - и да щеш, няма как. Или ако им искаш големи суми.
Иначе аз с моето обкръжение подобни проблеми нямам - разчитаме си един на друг в нужда; ако аз нямам пари в мен като ходим на пицария примерно, все някой ще ми плати сметката, за да му я платя аз друг път като той е в нужда...И така се въртят нещата.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е то зависи и колко пари си им искал/а ...Първоначално написано от cappy123
хъхъ..
И ти реши,че не са ти приятели,защото не ти дават пари?![]()
Има разлика между да ми каже , че сега няма възмжожност и да не ми дига телефона нали???Първоначално написано от ju**
![]()
Имам си родители, но от къде знаеш този заем може да е свързан и с финанси за семейството миПървоначално написано от Sam90'
![]()
мисля, че приятелите си разчитат един на друг, за 8383 път с това ми доказват, че не са приятели...Защото се крият и не отговарят кагато имам нужда от помощ!!!Първоначално написано от Dreamy~~
![]()
Да, има. Но и от приятел до приятел има разликаПросто "приятел" не значи достатъчно добър приятел, че винаги да е до теб
![]()
Аз пари съм искал САМО от един човек и него дори не мога да го нарека приятел или нещо такова - ходихме близо 2 години и ми беше (и все още е) най-близкият ми човек. И въпреки това ми беше неудобно да му искам пари, но ми трябваха.
Виж... имай предвид, че такива случки много прецакват отношенията, тъй че си прави сметка от кого искаш и дали ги връщаш послеА и не всеки трябва да знае, че ти трябват пари.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ами дали ги търсиш само като ти трябват пари?Замисли се.
По това,че не ти дават заеми/съответно не трупаш борчове/,не можеш да отсечеш,че не са ти приятели.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
щото и те нямат пари!Първоначално написано от cappy123
сега и то само един път ми трябват париПървоначално написано от MidnightCreep
![]()
Нямам такива проблеми. В момента дължа на трима приятели общо около 150-200 кинта и ще им ги дължа още поне месец. Просто отношенията ни са такива, че няма проблеми и аз да давам, да черпя и тн и някой друг да дава и да черпи когато има.
Но ние сме заедно от... Еми с повечето от 15 години с другите от около 10..
ама не може да наречш всеки втори познат приятел,плюс това наистина може и си улучил/а човек който не е имал възмозност да ти дадесори но аз досега не с1м имала подобни проблеми,не ми се е налагало да искам пари от приятели ,но съм сигурна че ще има такива които естесвено ще ми ткажат
Абсолютно същата работа е и при мен.Първоначално написано от exploitedteen
Може просто те да нямат пари.
Както каза Ексо, който има черпи. Но все пак това са ежедневните неща като цигари, бира...Единични са случаите, в които съм вземал на заем и гледам възможно най-рано да ги върна. Инъче рядко има момент, в който нямам да взимам пари от някой, но не давам зор на никой, който когато има ще ми върне. По едно време всички от компанията (10-тина човека), с които сме си всеки ден, имаха да ми връщат пари![]()
Оня ден ревеше, че харчиш много пари за парцали.
Сега пък определяш приятелството според парите.
Нормално, приятелите ти едва ли разполагат с много налични пари, за да ти ги отдават назаем.
А и да имат, винаги може да си имат лични причини.
Ти давала ли си назаем?
С моите приятели е като при всички други - който има черпи и никой после не се оплаква.
Днес черпя аз, утре някой друг.
Ако приятелите ти и те са на по 15-16, не можеш и да очакваш да имат да ти дадат. Ако имаш наистина близък приятел, който работи и сам си изкарва парите /т.е. се предполага че е поне на 19-20/ - от него би могла да искаш..
Абе вие всичките тук казвате, че може и да нямал..
Де да знам, дори и последните 5 лева да ми поискат, ще ги дам, и в никакъв, ама в никакъв случай не бих отказвала да вдигна телефона.![]()
Миличка, не си ли разбрала едно нещо-човек се ражда сам и умира сам.
Приятели няма-има просто дружки, които да запълват свободното ни време.
Не само ти имаш нужда от заеми,помощи и тн.
Няма да ходиш "на кафенце" известно време,няма да харчиш за дрешки и папкане извън вкъщи и готово.
Като не са ти приятели,хем няма да се подмазваш/не са ти приятели/,хем няма да имаш дългове.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
ххх да не би да знаеш ежедневието ми!!!Първоначално написано от MidnightCreep
![]()