- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от помощ!!!
Ето каква е ситуацията.Преди с гаджето ми се скарахме и не се виждахме няколко дни за да ни размине.Една вечер тя,една неина приятелка и гаджето на приятелката и бяха в колата му,тя е била пияна!После са отишли и са се видяли с още 1 момче седя ли в колата на другия 4-тиримата,след което приятелката и и гаджето и са отишли в другата кола да правят секс а тя е останала с оня в неговата кола,тя твърди че само са си говорили.Аз бях в 1 кафе и неината приятелка мина оттам и говори с гаджето си и тои каза довечера ще се видиме земи и твоита приятелка тая където удари колата на приятела ми.И тои казва ако може този път да не е пила.....та въпроса ми е какво мислите вие дали гаджето ми е спала с тоя или само са си говорили при положение че са били сами в колата за около 1 час и 30 мин и то зад блока в тъмното.....тя твърди че само са си говорили...но сега защо тои толко иска да я вземат и нея?Имаите в предвид че тя е била пияна а като се напие не и пука от нищо и никои!Те нямат основание да казват че тя му е ударила колата и тои толко иска да я види,дори незнаеха че аз съм в това кафе и слушам кво говорят по телефона.
Моля за читави мнения защото наистина незнам какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имайте в предвид че тогава се бях скарал с нея защото разбрах че ми е изневерила макар че не беше сигурно и си призна чак след 4 месеца че е спала с бившия си 2-пъти докато е била с мене....а с тоя в колата нз....
според мен тука става въпрос колко й вярваш... все пак ако й имаше доверие нямаше да се притесняваш толкова... просто си помисли колко и се доверяваш и сам ще намериш отговора![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Клатил я е, както се клати еднкорак гондолиер.
човек ти си железен щом още си с неяПървоначално написано от Amateur
Не заслужава да я траиш толкова щом го е правила и преди е станало имал си съмнения и наистина е било вярно и сега имаш съмнения направо и кажи прави ли го или не ако е така дирекно и казваш да вазира!
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
Поговори с нея, попитай я дали е спала с тоя или не и този път да не ти минава с номера:"Само си говорихме!" Постави и ултиматум или истината или Край на връзката ви, май само така ще си каже всичко! Пък и предполагам, че ти можеш да разбереш кога лъже и кога не, ако усетиш, че те лъже Край! Според мен твърде много си търпял, тя колко пъти ти е изневерявала, че сега като е била пияна ли няма да го е направилаТрябвало е да я зарежеш доста отдавна, защото направо ти се подиграва!
![]()
![]()
![]()
Еми и преди и поставях ултиматоми и казваше няма да си призная нещо което не съм направила и 1 ден в тях малко психологическа игра и се изпусна и си призна сега пак отрича ама незнам.....![]()
на менение съм че щом го е направила един път (вапросното и бивше гадже) значи ще го направи и 2-ри ...тоест това с колата... както бяха писали в други коментари става вапрос за доверие...аз лично не бих и имала....поговорете си изяснете се иии ако ли не всеки поема по своя път ...кофти ама няма смисъл да страдаш,защото незнаеш в кой момент с кого е ..успех![]()
+1Първоначално написано от get_nasty_
So free
Трябва да поговорите относно този в колата, относно бившия и... До колкото разбирам, тя ти е признала след 4 месеца, че ти е изневерила. Може би го казва, защото не иска да има тайни между вас, може би защото се чувства гузна. Но ако ти е изневерила с този от колата и те лъже, и факта, че и преди това те е лъгала, трябва много добре да си помислиш, дали си струва да останеш с нея. Пожелавам ти всичко да се изясни и да мине добре! УспехПървоначално написано от Amateur
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Well..Хващаш я и с най-строгия възможен тон и казваш:"Няма смисъл да се лъжем повече.Спа ли с него или не?".Иначе...Абе иначе си е глупаво да продължавате.Лъжете се и си губите времето,а това не е от полза за никого.Много факти са против нея-предиштака изневяра,лъжата,спречкване то между вас преди да се случи предполагаемата сегашна изневяра.Може да е решила,че щом веднъж номерът е минал,значи ще стане и втори път.Така че.. поговорете,а ако можеш,намери момчето,с което е била в колата,той по-скоро би си признал.
Честно да ти кажа мисля,че е спала с него...
Където е текло пак ще тече...Мн жалко наистина дано да бъркам,ноо ......
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз ако го видя ше си признае няма къде да ходи ама надали ще го видя....
Абе друга мацка,неща друга!Искам си нея,и се моля нищо да не е станало ама ако съдя по другите неща.....
мисля че са спали...... пияна е била, не е оправдание, но това е било просто моментно.... обичаш я, искаш си само нея.... времето лекува, вярвам че ще и простиш... успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1 и аз съм на мнение че алкохола не е оправдаиеПървоначално написано от evelinka1122
![]()
Aбе дали ще и простя или не това е друг въпрос!Сега искам или тя да си признае или оня...оня няма да е щото немога да го видя а тя едва ли ще си признае ако пак крие 4 месеца.....![]()
въпрос на доверие е тва![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ооооооо щом е спала с бившия си докато е била с тебе, демек ти е изневерила, изобщо няма кво да се чудиш - спала е и с този в колата. На теб реално ли ти изглежда да си с няква мацка сам в кола, за час и половина, ти да си пиян и само да си говорите ? .. Спала е с него, пък и онзи не вярвам, че е толкова тъп - пияна мацка в колата му, тъмно е, сами са и да не се възползва..Зарежи я - не си заслужава !!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Тоя отговор ми допадна най-много!