- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- напикавам се като той е до мен
kvo da pravq probvah vsi4ko dori i pampers no ni6to ne pomaga
пробваи да се насереш ...ИДИОТ !!!!!!
О Боже.....поздравления кретен,мамин сопаланец,келеменце недорасло![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
УРОСПИЯ![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ne me gonete de - temite mi imat dalbok jiteiski smisal
ти си още тук???????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????Първоначално написано от Anarchya
тцтц няма надежда за тоз форум бее.....убаво 4е отивам на море 4е да на ви 4ета глупостите![]()
mri be emo tapo - narqnqva6 mi 4uvstvata as sam emo
nasrah se - ko praim sq
на майкати путката(шшшшшт пикльо,няма да ми успорваш мнението,прекалено малък си,за да се напикаваш още)
aбе лаинопознаваш ли ме е ???? от къде разбра 4е съм Емо? маика ти 14г комплексар...кои знаи си с при4еска тип "65г пенсионер"
накоговорил се с съседа и ве4е мн голям го раздаваш а ????(може да е 1 и същи 4овек с 2 регистрации..не е изклю4ено..) я постни снимка да те видим къф ебач си е
Маика ви комплексирани метали
![]()
lol да не би да си от изсълените рапър4ета ????? или онея 4алгар4етата?
Xaxaxa
Аааахх! Мамин пикльо!!
Sasho1988
Варна..
Маика ви комплексирани металиПървоначално написано от FlipY
[/quote]
aaaa nedei taka da obijda6![]()
aa otnosno problema na mom4encetoako ne stava s tapi4kite kakto pove4eto ti predlojiha - zemi si svar6i rabotite predi da se vidite s momi4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaa ako si nqkvo emo - ne se nadqvai tva da pomogne
![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
А когато се държите за ръка се..ш /извинявам се за думата/ Когато се прегръщате повръщаш![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
omg... prostotiqta nqma granici...![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Първоначално написано от FlipY
kuf ti e problema be takiva kadeto zapla6vat mnoo gi mraza........... prosto ne mu 4eti glupostite
leleee![]()
![]()
maikooo
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''