- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ! Обезкосмих се и...
Подстригах си дупето със машника(за подстригване) и 1 ден след тва яко ми боде като ходя... не се търпи хора, кажете как мога да го премахна тоя проблем, ужасно е :/
nqma kak da ne ti bodeili 4akai d ati porasnat po-golemi ili si gi mahni s brusna4kata ili s ne6to dr
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Колко време трябва да чакам да станат по-големи? Седмица, две?
след време като ти пораснат панталона ти ще стой подпухнал
Първоначално написано от Lil' Dizz
ха ха тва ме разцепи от смях.по темата-ЦЦЦЦ ти си мн зле да си обръснеш гъза с машинка!!После като пораснат ще станат дебели!Като пораснат след 1-2 седмици си направи кола маска за да не станат големи!
Залепи ги със скоч за бузите. Разделяш ги на път и така. Обаче от жегата бързо ще ти пада скоча![]()
Най-добрата идея!Първоначално написано от julushko fienta hovalis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Купи си мини възглавничка.
AMAN!
lele napravo me ubivate s tqi temi,za kozmetik da si 4uvala te mujete hodqt daje...mai se polu4ava taka 4e mujete se poddurjat pove4e ot jenite...s kakuv akul gi mahna po toq na4in neznam..hiper tupo..ujasssssss![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Егати идеотщината.Мъж да ходи на козметик да му махат космите от задника.
В махането няма лошо, ако примерно иска да практикува римминг с някоя девойка, примерно, ама да ходи на козметик за това...
![]()
Първоначално написано от julushko fienta hovalis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сориии просто наистина най добрата идеяя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега за темата наиситна
или отиди на козметик или с кола маскаа
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Еми като не иска да хади на козметик,кво се оплаква?!Да си ги маха както ще,ние какво да направим?!Първоначално написано от shadow4e
po-dobre da hodi na kozmetik nezavisimo dali e muj ili jena, a ne da si sedi s hrastalacite
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Наистина може да пробваш с кола маска, за да не ти се налага през ден да си бръснеш дупето, но ако си решил, че самобръсначката ти е по - удобна (и повярвай ми мн по-безполезнена) не забравяй - не им позволявай да порасват.![]()
![]()
![]()
![]()