Хора ако правите секс във вас.Не се ли притеснявате че вашите може да ви видят(ако са си у дома).При мен нашите са постоянно в къщи и представете си че и на гаджето са така.Мисля че вариянтите са 2.Или в хотел или на някоя пейка.![]()
![]()
qko mi e
Заключвате в някоя стая (детската)
и действате без да се притеснявате
и гледайте да не сте много шумни
pitai nekoq priqtelka/priqtel za teren![]()
Повечето случаи, в които съм правил секс вкъщи, а те не са единични и с 1-2 момичета само, родителите ми са били в другата стая. Аз даже и снимки съм правил по това време. Попринцип какво ще правят родителите ти в твойта стая? Още повече че не си сам, да не говорим ако си с гадже.
Казваш им че ще шибаш да си освобождават терен или да ти дадат пари за квартира!![]()
Амии не ,защото аз казвам на майка ми и тя ни остава сами в нас или пък и да седи /макар да не сме пробвали/ не мисля ,че ще е проблем![]()
Абе какво се притиснявате толкова , като ви видят видят . .
Сякаш кат са били малки . . не са се лупоркали родителите ни . . а ?![]()
![]()
![]()
![]()
Напално нормално . . аз съм имал случей в който майка ми влиза и ме вижда с бившата ми .. . Жената само .. сатвори вратата и толкоз , само дето после ме беше срам да я погледна майка но ЧОВЕШКО Е![]()
![]()
![]()
![]()
Може да не сам ... някой , но съм нещо много повече от теб !
Казваш им,че тая вечер не искаш трафик покрай твоята стая и толкова!
И те са минали по тоя път - ще ти влязат в положението предполагам!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Kazvash: s priatelia (priatelkata) sam si i ne iskam da me pritesniavate.Blagodaria
споко бе има мн места и ако го напраите навън нема да умретеинече кофти и аз съм така с нашите винаги има някой в нас
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Омг пеики!Оътивате във вас казваш на ваще "Мамо тане не ми влизаите във стаята" и това е заключваш ако имаш клю1 и готово!
Първоначално написано от ubuntu
А т'ка.. няма ли желание - намираме оправдание ; ))
Sasho1988
Варна..
Ами на приятеля ми родителите знаят, че правим секс у тях, дори знаят и когаПървоначално написано от neonskull
Майка ми също знае, но никой не е нахълтвал..
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ние го правим винаги у тях,защото у нас няма как.А като сме в тях никой не влиза в стаята му,защото се досещат какво правим![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз съм като теб ползвам хола като моя стая абе все пак ще немаеря начин.Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
qko mi e
+1Първоначално написано от rozova_lady
Момиче съм.
Ние го правим у тях.Като затвори вратата и на майка му и става ясно какво правим...предполагам...![]()
![]()
![]()
Аз си имам собствена стая и когато правим секс у нас , заключвам и пускам силна музика. Случвало се е нашите да са в хола а аз да правя секс в стаята си.
В живота трябва да опиташ от всичко.