.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Нова Съм :(

здравейте отново....днес споделих с приятелката ми че въпросното момче което тя си харесва ме зарибява и прочие, при което тя ми направи мн странна или гадна физиономия и ми каза ми добре щом иска теб ок,сърце не ми даде да и кажа че не ми е безразличен щото е ясно че ще ме намрази...след което момчето ми се беше обадило и ходихме на кафе в заведение в което по късно дойде и тя с една др наша приятелка,като мина през нас и дори не ни поздрави...на мен ми стана мн гадно и си тръгнахме...ей ега преди малко общата ни приятелка ми споделя че и е мн гадно и че уж" за пръв път си харесвала някой толкова и много и за пръв път момчето отговаряло на нейните критерии,...... и че аз ако съм и била наистина мн добра приятелка щях да и го оставя да бъде с нея"... днес си прекарах мн добре с момчето, ходихме на басейн насам натам, но където и да я срещна ми става мн гадно че знам чя то го иска... какво да направя?аз нямам чувсвта, просто ми беше добре с него и виждам че ще се разбираме добре... ( а забравих да споделя че всъщност аз си имах приятел, с който имахме 9 месечна връзка, много го обичам все още, но просто той не знаеше как да бъде с мен и по стечения на обстоятелствата трябваше да се разделим преди 3 седмици...вече не ми е толкова тъжно,,не се виждаме и имам чувсвтото че ще го забравя, и още повече с помоща на това др момче) а сега кажете кой каквото мисли по въпроса????

Остави го ,казвам ти,ще си изпатиш!Не можеш да си представиш какво е да се разделиш с много добър приятел само заради момче,към което не изпитваш чувства.Я ходите 2 сед,я и толкова не стигнете,само си разваляш приятелството.Без приятели не се живее лесно даже изобщо.Момче никога не трябва да бъде причина за раздяла на две приятелки.Аз допуснах тази грешка и още веднъж ще ти кажа не го прави и ти..ужасно е .........

...hate my nickname

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ти пък как няма да кажеш на приятелката си, че го харесваш...

И много ми е интересно как ще стане номера с разговора между тримата
    В крайна сметка, гледай себе си.
    +1.....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    В тази ситуация без жертви неможе да мине... най-разумното е тримцата да си поговорите...
    еми да ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си