.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: ..

Повече от фен
    Недей да тайш напразни надежди, няма да се получи
    Той си идва сега, но пак ще замине просто няма смисъл да се занимаваш с него!

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    +1 съгласна съм

прави сте,мислех,че ще стане нещо..все пак го обичам много..но идваме в реалността и трябва да ми стане ясно,че няма да може нищо повече да има..

Супер фен Аватара на Amateur
    Честно да ти кажа по добре не се забъркваи с такива!

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Честно да ти кажа по добре не се забъркваи с такива!
    за това може би по рано трябваше да помисля,вече е късно

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    пази се, бягай на далече!
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

само неприятности ще си довлечеш недей се занимава с него !!!!
    Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.

http://www.impulse.bg/user/lady-prada

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре си остани със сегашното момче и забрави предишния.Той си връща за малко и пак ще замине!Няма смисъл да тръгвате отново и после когато замине всичко да се разпадне.Не си давай празни надежди.

Мега фен Аватара на iiirish
    Не те съветвам да се забъркваш отново с това момче, самия факт, че се занимава с наркотици не говори добре за него. Ако утре и той самия затъне какво ще правиш ти? Остави тая работа

Град
    Шумень
    Първо от това, което казваш за него си вадя извод, че е поне на 18 ако не и по-голям. (щом играяе покер, лихвари и ей така отива при баща си) А от ника ти (сори ама ми е лигав) и от наивността ти съдя, че си поне колкото мен (15) или година поголяма... Така че в ситуацията ще нараниш само себе си заради наивността си на дете . (Която е много красива, но дай на някой друг да я оцени пдообаващо)
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

мила по-добре го остави. Искаш това момче , но то не е тръгнало по-хубав път и не мисля, че ако останеш с него ще спечелиш нещо добро. Ти сама избираш и дано избора ти е правилен.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    с0фия
    той като замине за колко време заминава и колко време се виждате

инече ддз ако се виждате сравнително малко време нема смис пък и тва с наркотиците
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Най-добре е да забравиш за него.Не може да се очаква нищо добро от него, щом се занимава с наркотици и покер.Пък и той е за малко тук.Според мен си остани със сегашния си приятел, а този просто го забрави, защото не струва.

ако погледнем реално-едно момиче може да промени едно момче,но това става мноого рядко,просто и моят съвет е да го забравиш
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    там където мечтите стават реалност
    Момчето е кофти тип,но дали не е любовта на живота ти...Сама трябва да избереш как да постъпиш в зависимост от това което чувстваш.Каквото и да направиш може би ще съжаляваш цял живот,затова помисли добре и го реши сама!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

az mislq che trqbwa da si s tozi kogoto obichash..ko kato prodawa narkotici i t.n....to si e negowa rabota ti ako ne iskash da probwash nikoga nqma da probwash..taka che edwa li she te nakara nasila...pak i towa momche s koeto si w momenta ne e chestno sprqmo nego da obichash drug i da si s nego...

Град
    Хасково
    [i]Самата аз веднъж съм се занимавала с един такъв индивид, без дори и да подозирам, че е такъв.. ?Казвам ти, недей да си имаш взимане- даване с такива хора, защото после страшно много ще съжаляваш!

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    ако погледнем реално-едно момиче може да промени едно момче,но това става мноого рядко,просто и моят съвет е да го забравиш
    Да, едно момиче може да промени едно момче, както и момче-момиче, колко е рядко зависи до каква степен има любов.
    За авторката.....ами играта на покер, води ди пристрастяване....играеш-губиш, играеш-печелиш....и после ни можеш да спреш....наркотиците ? Ами......ако те обича достатъчно, може и да спре.Но ако употребява....стой далеч, защото може и теб да замъкне.Майка ти ?Сигурно ти мисли доброто, но това е твоя личен живот.Това, че пак ще замине.....ами това, че е далеч...ддз....ако моят приятел замине и знам, че ще се върне, ще го чакам.НО.....идва и "но-то"като погледнеш реално и за в бъдеще....ти самата виждаш ли се с него в бъдеще?!?Ако се ожените....какво ще следва....наркотици...хазарт ?!?Ще се карате много......протевореча си в поста...но в крайна сметка може би се обитвам да ти кажа, че няма смисъл.Говори с момчето и му обясни.Ако нещата се преобърнат и той спре да се занимава с такива неща, тогава вече мисли за връзка.Сама каза, че е точния и после каза, че не е....в крайна сметка ако Ти не виждаш никакво бъдеще...няма смисъл.Айде успех и горе главата.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    sofia
    вслушай се в сърцето си аз имах подобно изживяване но според мен километрите не са от значение от значение на какво растояние са сърцата ви един от друг
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

След като е тръгнал по тоя път го остави да си го върви сам няма нужда да те повлича надолу!

Град
    In the middle of Nowhere
    На твое място аз бих се правила,че не го познавам(гадно,но по-добре така)
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

+1

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4etoy
    Хм прави сте до една степен..сегашния ми приятел обаче употребява наркотици..докато др продаваше...нзм...въпроса е,че зимата имах едни проблеми точно с наркотици и едвам ме спасиха...и сега просто,като съм с тоя каде ги употребява пак искам да опитам,а самата аз не мога да изживея всичко наново,апък наще...нзм...а колкото до момчето обичам го...и вярвам,че е спрял да се занимава...но след като вчера помогна на бившия му шев да не го хванат мама си помисли,че пак се е зарибил...нзм...за една бройка не влезна в затвора...вчера и наще можеше да ги вкарат,ако ме беха видяли с него...сига иска да се видиме днес....какво да правя... ...и мерси за помощта все пак.. ..и друго да ви кажа...бех в много лошо положение след наркотиците и фр немах и той ми помогна да се оправя...това сиг е единственото нещо хубаво,което е направил през живота си..след това той беше на дъното и каза,че заради мене ще стане нормален човек.. даноо
    Знаеш ли какво?Бъди си с момчето,напък на всички това ще ти кажа!Ако го обичаш,ако смяташ,че заслужава и можеш да го обичаш бъдете щастливи заедно...Няма невъзможни неща,а и всичко да се прецака,сигурен съм,че няма да съжаляваш за нищо!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си