.....
Недей да тайш напразни надежди, няма да се получи![]()
Той си идва сега, но пак ще замине просто няма смисъл да се занимаваш с него!
+1 съгласна съмПървоначално написано от xpucuto
прави сте,мислех,че ще стане нещо..все пак го обичам много..но идваме в реалността и трябва да ми стане ясно,че няма да може нищо повече да има..![]()
за това може би по рано трябваше да помисля,вече е късноПървоначално написано от Amateur
![]()
пази се, бягай на далече!
само неприятности ще си довлечеш недей се занимава с него !!!!![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
По-добре си остани със сегашното момче и забрави предишния.Той си връща за малко и пак ще замине!Няма смисъл да тръгвате отново и после когато замине всичко да се разпадне.Не си давай празни надежди.
Не те съветвам да се забъркваш отново с това момче, самия факт, че се занимава с наркотици не говори добре за него. Ако утре и той самия затъне какво ще правиш ти? Остави тая работа
Първо от това, което казваш за него си вадя извод, че е поне на 18 ако не и по-голям. (щом играяе покер, лихвари и ей така отива при баща си) А от ника ти (сори ама ми е лигав) и от наивността ти съдя, че си поне колкото мен (15) или година поголяма... Така че в ситуацията ще нараниш само себе си заради наивността си на дете . (Която е много красива, но дай на някой друг да я оцени пдообаващо)
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
мила по-добре го остави. Искаш това момче , но то не е тръгнало по-хубав път и не мисля, че ако останеш с него ще спечелиш нещо добро. Ти сама избираш и дано избора ти е правилен.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
той като замине за колко време заминава и колко време се виждате![]()
инече ддз ако се виждате сравнително малко време нема смис пък и тва с наркотиците![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Най-добре е да забравиш за него.Не може да се очаква нищо добро от него, щом се занимава с наркотици и покер.Пък и той е за малко тук.Според мен си остани със сегашния си приятел, а този просто го забрави, защото не струва.
ако погледнем реално-едно момиче може да промени едно момче,но това става мноого рядко,просто и моят съвет е да го забравиш
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Момчето е кофти тип,но дали не е любовта на живота ти...Сама трябва да избереш как да постъпиш в зависимост от това което чувстваш.Каквото и да направиш може би ще съжаляваш цял живот,затова помисли добре и го реши сама!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
az mislq che trqbwa da si s tozi kogoto obichash..ko kato prodawa narkotici i t.n....to si e negowa rabota ti ako ne iskash da probwash nikoga nqma da probwash..taka che edwa li she te nakara nasila...pak i towa momche s koeto si w momenta ne e chestno sprqmo nego da obichash drug i da si s nego...
Да, едно момиче може да промени едно момче, както и момче-момиче, колко е рядко зависи до каква степен има любов.Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
За авторката.....ами играта на покер, води ди пристрастяване....играеш-губиш, играеш-печелиш....и после ни можеш да спреш....наркотиците ? Ами......ако те обича достатъчно, може и да спре.Но ако употребява....стой далеч, защото може и теб да замъкне.Майка ти ?Сигурно ти мисли доброто, но това е твоя личен живот.Това, че пак ще замине.....ами това, че е далеч...ддз....ако моят приятел замине и знам, че ще се върне, ще го чакам.НО.....идва и "но-то"като погледнеш реално и за в бъдеще....ти самата виждаш ли се с него в бъдеще?!?Ако се ожените....какво ще следва....наркотици...хазарт ?!?Ще се карате много......протевореча си в поста...но в крайна сметка може би се обитвам да ти кажа, че няма смисъл.Говори с момчето и му обясни.Ако нещата се преобърнат и той спре да се занимава с такива неща, тогава вече мисли за връзка.Сама каза, че е точния и после каза, че не е....в крайна сметка ако Ти не виждаш никакво бъдеще...няма смисъл.Айде успех и горе главата.
A.D.I.D.A.S.
вслушай се в сърцето си аз имах подобно изживяване но според мен километрите не са от значение от значение на какво растояние са сърцата ви един от друг![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
След като е тръгнал по тоя път го остави да си го върви сам няма нужда да те повлича надолу!Първоначално написано от xpucuto
.....
На твое място аз бих се правила,че не го познавам(гадно,но по-добре така)![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от xpucuto
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Знаеш ли какво?Бъди си с момчето,напък на всички това ще ти кажа!Ако го обичаш,ако смяташ,че заслужава и можеш да го обичаш бъдете щастливи заедно...Няма невъзможни неща,а и всичко да се прецака,сигурен съм,че няма да съжаляваш за нищо!Първоначално написано от bonbon4etoy
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес