- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам ли го..или съм привързана към него?
Окей нека спрем да спорим.Просто казах, че ако ще прави нещо с друго момче да не го лъже.А иначе моето мнение, да правят по-разнообразни неща и да не са по цял ден заедно, ако нямат какво да правят.Занимания винаги се намират...различни.Първоначално написано от Ice_Queen_
A.D.I.D.A.S.
Хора, не правите разлика между любов и обич. Любов - влюбеност е онова чувство в началото на връзката, когато искаш да си постоянно с половинката и изпитваш сляпо доверие. Обичта според мен настъпва в момента в който се преодолее кризата непосредствено след утихването на чувството Любов. По време на кризата започват съмненията, половинките се отдалечават и се питат дали това тяхното е още любов. Но мине ли тоя етап връзката става зряла и може да се говори за привързаността и обичта и рядко има измъкване. Аз така виждам нещата.Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
може и да ти дам кофти съвет..ама.. една изневяра би ти отговорила на въпроса какво да правиш. ще изневериш и ще имаш 2 варианта - започваш да осъзнаваш какво си имала и как то е уникално или осъзнаваш че ти се живее и че момчетата ще ги ринеш с лопата.[/b][/quote]
Ааааа стига бе...по-добре да го остави и да тръгне с друг, ака го направи ще е много егоистично от нейна страна.А момчето как ще се почувства като разбере, че любимия човек е изневерил ?[/quote]
+1 Ето това е вярно.От личен опит го казвам,колкото и кофти да прозвучи![]()
ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]
Толкова много противоречия на едно място не бях виждала...Първоначално написано от kuchence
A qui
ne bih mu iznewerila,zashtoto ne jelaq da bada s drug i ne iskam da go naranq..prosto se otdalechihme edin ot drug..ws stana nqkak si ednoobrazno i skuchno ...no mislq che imame chywstwa i za towa reshih da si dadem malko pochiwka i da zapochnem otnachalomejdu drugoto i iznewqrata e dobra ideq da razbera tochno kakwo iskam i kakwo chuwstwam..no nqma da riskuwam. ne mislq che si protiworecha ..prosto sam malko obarkana,zashtoto ot mn xora sam chywala kak w edin moment ste samo priwarzani edin kam drug ..i tochno ot towa me beshe strah!spored men ne e taka a kakto kazaha nqkoi ima nqkakuw krizisen moment..blagodarq za sawetite wse pak
![]()
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
"не бих му изневерила, защото не желая да бъда с друг...................между другото и изневярата е добра идея......"Първоначално написано от kuchence
![]()
A.D.I.D.A.S.
kazah che iznewerqta e dobra ideq da razberesh kakwo iskash...no w sluchaq az nqma da go naprawq ,zashtoto weche sam wzela reshenie...