.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на Amateur
    Много па бързо ти омръзват ми се струва............

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Съвсем ви изгубих мислите накрая..
    нвм. но след като не е сигурна дали да остане с него или да го зареже ,а я е страх от това какво ще избере - изневяра.мое мнение..
    Окей нека спрем да спорим.Просто казах, че ако ще прави нещо с друго момче да не го лъже.А иначе моето мнение, да правят по-разнообразни неща и да не са по цял ден заедно, ако нямат какво да правят.Занимания винаги се намират...различни.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    e да,така е Ice_Queen_...просто невъзможно е да обичаме някого дълго време,все някога преставаме,но вече сме свикнали с този човек и неможем да се представим без него,сложно е...взаимоотношенията и чувствата са сложно нещо
    Хора, не правите разлика между любов и обич. Любов - влюбеност е онова чувство в началото на връзката, когато искаш да си постоянно с половинката и изпитваш сляпо доверие. Обичта според мен настъпва в момента в който се преодолее кризата непосредствено след утихването на чувството Любов. По време на кризата започват съмненията, половинките се отдалечават и се питат дали това тяхното е още любов. Но мине ли тоя етап връзката става зряла и може да се говори за привързаността и обичта и рядко има измъкване. Аз така виждам нещата.

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    може и да ти дам кофти съвет..ама.. една изневяра би ти отговорила на въпроса какво да правиш. ще изневериш и ще имаш 2 варианта - започваш да осъзнаваш какво си имала и как то е уникално или осъзнаваш че ти се живее и че момчетата ще ги ринеш с лопата.[/b][/quote]
    Ааааа стига бе...по-добре да го остави и да тръгне с друг, ака го направи ще е много егоистично от нейна страна.А момчето как ще се почувства като разбере, че любимия човек е изневерил ?[/quote]

+1 Ето това е вярно.От личен опит го казвам,колкото и кофти да прозвучи
    ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]

Re: Обичам ли го..или съм привързана към него?

Цитирай Първоначално написано от kuchence
    1..no weche mi e skuchno s nego i sexat mi pisna..prosto nqma trypka kakwato predi imashe
    2. kogato ne go widq sedmica ili dwe poludqwam i pak go jelaq..mislq si neprestanno za nego iskam da pravim lybow ..da go ysetq i tn i kato si pomislq che moje da e s dr mn me boli..
    3. weche ws mi e ednoobrazno i nqkak si mi pisna twa mom4e..
    4.no w nikakaw sluchai ne moga da si pomislq da se razdelim zawinagi.
    5. a pak i sashto ne moga da se otdam na drug..swiknala sam da se chukam samo s nego i kato si pomislq da go pravq s dryg imam chywstwoto che "drugiq" e nekaw chujd takaw i ne moga da mu se dam..
    Толкова много противоречия на едно място не бях виждала...
    A qui

ne bih mu iznewerila,zashtoto ne jelaq da bada s drug i ne iskam da go naranq..prosto se otdalechihme edin ot drug..ws stana nqkak si ednoobrazno i skuchno ...no mislq che imame chywstwa i za towa reshih da si dadem malko pochiwka i da zapochnem otnachalomejdu drugoto i iznewqrata e dobra ideq da razbera tochno kakwo iskam i kakwo chuwstwam..no nqma da riskuwam. ne mislq che si protiworecha ..prosto sam malko obarkana,zashtoto ot mn xora sam chywala kak w edin moment ste samo priwarzani edin kam drug ..i tochno ot towa me beshe strah!spored men ne e taka a kakto kazaha nqkoi ima nqkakuw krizisen moment..blagodarq za sawetite wse pak

Ei putaci gadni ne znaete ko iskate...

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    ми сменете местата където ходите отидете на некое по вънуващо не правете секс у вас или у тях дайте некъде навън колко за тръпката примерно да не ви видят поговори с него за тва също
    +1

Цитирай Първоначално написано от kuchence
    ne bih mu iznewerila,zashtoto ne jelaq da bada s drug i ne iskam da go naranq..prosto se otdalechihme edin ot drug..ws stana nqkak si ednoobrazno i skuchno ...no mislq che imame chywstwa i za towa reshih da si dadem malko pochiwka i da zapochnem otnachalomejdu drugoto i iznewqrata e dobra ideq da razbera tochno kakwo iskam i kakwo chuwstwam..no nqma da riskuwam. ne mislq che si protiworecha ..prosto sam malko obarkana,zashtoto ot mn xora sam chywala kak w edin moment ste samo priwarzani edin kam drug ..i tochno ot towa me beshe strah!spored men ne e taka a kakto kazaha nqkoi ima nqkakuw krizisen moment..blagodarq za sawetite wse pak
    "не бих му изневерила, защото не желая да бъда с друг...................между другото и изневярата е добра идея......"
    A.D.I.D.A.S.

kazah che iznewerqta e dobra ideq da razberesh kakwo iskash...no w sluchaq az nqma da go naprawq ,zashtoto weche sam wzela reshenie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си