dobar den

.imam wrazka s edno momche weche godina i polowina..no weche mi e skuchno s nego i sexat mi pisna..prosto nqma trypka kakwato predi imashe.postoqnno se karame zashtoto az sam super neseriozna i po princip go prawq lud no toi winagi mi proshtawa za kakwoto i da bilo ,zashtoto me obicha.kogato sam s nego ne mi puka wyobshte kakwo she naprawq i mn pati sam go naranqwala i dori sam iskala da se razdelim.i kogato ne go widq sedmica ili dwe poludqwam i pak go jelaq..mislq si neprestanno za nego iskam da pravim lybow ..da go ysetq i tn i kato si pomislq che moje da e s dr mn me boli..sashto taka ponqkoga kogato se karame mi stawa tyjno che sam go naranila pak...gadno mi e za nego!ne moga bez nego wapreki che weche ws mi e ednoobrazno i nqkak si mi pisna twa mom4e..no w nikakaw sluchai ne moga da si pomislq da se razdelim zawinagi..kajete mi kakwo da prawq..a pak i sashto ne moga da se otdam na drug..swiknala sam da se chukam samo s nego i kato si pomislq da go pravq s dryg imam chywstwoto che "drugiq" e nekaw chujd takaw i ne moga da mu se dam..swiknahme zaedno no weche mislq che nqmam chywstwa..mn mi e stranno kajete ko da napraq