Цитирай Първоначално написано от sadsad
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Слънце,само не ми говори като светица.Да!За теб може да е грешно,за други може да не е . Сорри!Изневярата е част от действителността . Защо пък да разбира той?А? А ако го направи и осъзнае ,че има чудесно момче до себе си и си останат ЗАЕДНО щастливи?
Стига сте се правили на моралисти вс.. Ако не сте изпадали в подобна ситуация как ще дадете компетентно мнение не мога да го разбера...
Хаха далеч съм от светците, ама рано или късно, ако тя изневери, той ще разбере, било то от друг или от нея.А ако го разбере от друг ще е по-лошо.Наранява ли ли са те така?Изневерявали ли са ти ?Ако ти научиш, чи гаджето ти е изневерило ?Ще се усмихнеш и ще кажеш..."ами то е част от действителноста.." не мисля, че ще направиш това.....ако си с един човек, бъди само с него !Човека има право да знае, и аз хич не съм цвете за мирисане и осъзнавам това, но хората не са за подигравка.Само за себе си мислите.
добре добре..и не е задължително той да разбере,,пак казвам.
как ще реагирам ако разбера че приятеля ми е изневерил..ами аз имам по-особенно мислене за нещата - ако разбера че ми е изневерил може и да простя. понеже все пак е останал с мен. но това си е мое мнение.и това не е мислене само за себе си.точно обратното - нали идеята е тя да разбере накъде да поеме.колкото и да не ти се иска - това е 1 отр вариантите!