.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Re: Стига с тея "приятели" !!!

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Темата е по-скоро за момичетата.Недейте да оставяте момче, заради приятелка.Момичетата сме най-големите путки.Ако моя приятелка ходи с момчето, което аз обичам, и ако имам възможност ще правя с него каквото там....стига с това "ама най-добрата ми приятелка го харесва, не искам да и е гадно"мислете за себе си.Тя ако тръгне с тва мамче на вас ще ви е гадно.НЯМА ПРИЯТЕЛКИ !!!!!!!!!!Все едната ще забие ножа....женската завист край няма и не само това !Едно момиче всичко, ще направи за едно момче, а тази която не го прави заради приятелка е супер заблудена и ще бъде предадена рано или късно !
    Много добре казано!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    с0фия

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    Момичетата сме най-големите путки.
    интересно
    и вярно
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

az nikoga ne sam ostavqla mom4e zaradi prqtel i nqma da go napravq...6toto priqteli nqma!!!!!!!!!!

Vie pUtacite det ste golemi priqtelki se sa prekarvate.. pri nas ne e tei.

Град
    Париж
    Според мен не тряа ни да казваме ''Не ти си ми фр,отстъпвам ти го'' и такова.Момчето трябва да реши,а тази която не е избрана-дасе оттегли.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аве изказвания от рода на "Приятелство няма" адски много ме дразнят.. Не сте можели да се доверите на никой.. просто не сте намерили приятеля, който търсите, може би вие не сте достойни приятели..за тва не се бяхте замисляли нали? Гледате да обвинявате другите..забили ви нож в гърба..ми може пък да сте си го изпросили по някакъв начин..не казвам, че задължително така е станало, а просто давам пример.

Аз давам всичко за моята най-добра приятелка.. Не се познаваме кой знае от колко отдавна, но сме много много близки, даже смея да твърдя, че толкова близка приятелка никога не съм имала! И за това съм убедена, че ако и двете харесаме едно момче, и двете няма да се занимаваме с него..заебаваме го и толкоз, без значение той коя харесва..

Ох много си обичам Мишетооо! Страхотна приятелка е!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

СМЪРТ ЗА ЖЕНИТЕ!!!

kak smart za jenite we?????? kat umrat ko 6e praim(ebem)>?????/ zamisli s amalko e gazi

Съгласна съм за приятелките.Всяка едно момиче,което имах за най-добра приятелка ми правеше мръсно.
    Но едно момиче ми показа,че не всички са такива.Винаги ме е подкрепяла и ако има нещо,което трябва да знам,винаги ми го казва в очите.
    Също така се това се отнася за моя най-добър приятел.Ние 3-мата сме постоянно заедно и сме най-добри приятели в пълния смисъл на думата.
    И ако трябваше да избирам между момче и тях,щях тях да избера,но не мисля,че някога биха ме накарали да избирам.

Аз това отдавна съм го казвала. Да, приятелство между жени МОЖЕ да има, рядко е, но се случва. С най-добрите ми приятелки за години наред мръсно не сме си правили никога. Но пък и имаме различни вкусове за мъже и ако аз харесам някой, то те няма, както и обратно. Като мъж имам предвид, не само като приятел.
    Но много пъти съм казвала на момичета, които си падат по някой, но не искат да са с него заради приятелката, защото и тя си е паднала по него, че ако имаше приятелката възможност, не би се поколебала. И ако е толкова наложително - един разговор би помогнал.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Приятелство между жени ИМА!Това, че повечето не са попадали на добри приятелки, не значи, че всяка забива нож в гърба.С моята най-добра приятелка сме заедно още от много малки.Тя винаги ме е подкрепяла, както и аз нея.Двете не можем една без друга.Аз бих влязла в огъня заради нея и съм сигурна, че и тя би постъпила така заради мен, защото през всичките тези години, в които сме приятелки, тя не е спирала да ми доказва приятелството си.Относно момчетата с нея имаме различни вкусове, така че няма вероятност да се скараме за някое момче.А ако се появи момче, което и на двете да ни хареса, ще го оставим.Приятелството е по-важно от едно момче!!!

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Аве изказвания от рода на "Приятелство няма" адски много ме дразнят.. Не сте можели да се доверите на никой.. просто не сте намерили приятеля, който търсите, може би вие не сте достойни приятели..за тва не се бяхте замисляли нали? Гледате да обвинявате другите..забили ви нож в гърба..ми може пък да сте си го изпросили по някакъв начин..не казвам, че задължително така е станало, а просто давам пример.

Аз давам всичко за моята най-добра приятелка.. Не се познаваме кой знае от колко отдавна, но сме много много близки, даже смея да твърдя, че толкова близка приятелка никога не съм имала! И за това съм убедена, че ако и двете харесаме едно момче, и двете няма да се занимаваме с него..заебаваме го и толкоз, без значение той коя харесва..

Ох много си обичам Мишетооо! Страхотна приятелка е!
    Хаха...теб те дразнят такива изрази...а мен ме дразнят такива като теб....защото сте ограничени и живеете в някакъв собствен свят...я погледни реалността ?!?Няма да споря, когато ти се случи, ще видиш, погледни само назад....и пак назад...колко такива теми има....ако искаш да ти копна ?!?
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Приятелство между жени ИМА!Това, че повечето не са попадали на добри приятелки, не значи, че всяка забива нож в гърба.С моята най-добра приятелка сме заедно още от много малки.Тя винаги ме е подкрепяла, както и аз нея.Двете не можем една без друга.Аз бих влязла в огъня заради нея и съм сигурна, че и тя би постъпила така заради мен, защото през всичките тези години, в които сме приятелки, тя не е спирала да ми доказва приятелството си.Относно момчетата с нея имаме различни вкусове, така че няма вероятност да се скараме за някое момче.А ако се появи момче, което и на двете да ни хареса, ще го оставим.Приятелството е по-важно от едно момче!!!
    Тук ще поспоря...окей нека приемем, че...е така както казваш.Представи си си на 20....двайсет и нещо години...и срещаш мъж...влюбваш се.....луда си по него...той е идеала ти....запознаваш го с най-добрата си приятелка.ОБАЧЕ и тя се влюбва в него, той е просто идеален !Той обаче обича теб........какво ще направиш...цал живот ще си с нея ?!?Ще оставиш щастието си, заради нея..ще си изпуснеш шанса ?!?Хаха....вие все някога ще се разделите, било то заради учене, работа, създаване на семейство....опа..забравих ти няма да я оставиш заради момче...... ами ако се влюбиш в човек, когото тя не одобрява ?!?Ще го оставиш ли заради това ?!? Или пък имаш възможност да заминеш с любимия човек, но да се разделиш с нея....ще заминеш ли ?!?
    A.D.I.D.A.S.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Тук ще поспоря...окей нека приемем, че...е така както казваш.Представи си си на 20....двайсет и нещо години...и срещаш мъж...влюбваш се.....луда си по него...той е идеала ти....запознаваш го с най-добрата си приятелка.ОБАЧЕ и тя се влюбва в него, той е просто идеален !Той обаче обича теб........какво ще направиш...цал живот ще си с нея ?!?Ще оставиш щастието си, заради нея..ще си изпуснеш шанса ?!?Хаха....вие все някога ще се разделите, било то заради учене, работа, създаване на семейство....опа..забравих ти няма да я оставиш заради момче...... ами ако се влюбиш в човек, когото тя не одобрява ?!?Ще го оставиш ли заради това ?!? Или пък имаш възможност да заминеш с любимия човек, но да се разделиш с нея....ще заминеш ли ?!?
    Така ... за нищо на света не бих рискувала приятелството си с нея.Освен това, тя винаги ме е утешавала след любовно разочарование.А и много добре знае, че правя каквото си поискам независимо дали тя одобрява действията ми или не.И ако имам възможност да замина с любимия човек, може би ще я оставя за известно време, колкото и да ми е трудно.Сигурна съм, че тя би ме посъветвала да замина, защото не е егоистка и винаги е мислела за моето щастие.Но не е в това въпросът.Ти твърдиш, че такова приятелство не съществува, но не си права.Наистина в днешно време е много трудно да имаш най-добра приятелка, но не е невъзможно на някого да се случи.А и любовта умира рано или късно и тогава остава само приятелството!

Така ... за нищо на света не бих рискувала приятелството си с нея.Освен това, тя винаги ме е утешавала след любовно разочарование.А и много добре знае, че правя каквото си поискам независимо дали тя одобрява действията ми или не.И ако имам възможност да замина с любимия човек, може би ще я оставя за известно време, колкото и да ми е трудно.Сигурна съм, че тя би ме посъветвала да замина, защото не е егоистка и винаги е мислела за моето щастие.Но не е в това въпросът.Ти твърдиш, че такова приятелство не съществува, но не си права.Наистина в днешно време е много трудно да имаш най-добра приятелка, но не е невъзможно на някого да се случи.А и любовта умира рано или късно и тогава остава само приятелството!
    Точно така!Ако е истинска приятелка ще ти желае само доброто и дори да се е влюбила в този "идеален мъж" няма да тръгне да разваля щастието на приятелката си.Аз съм донякъде на мнението на devil_feel_f

Град
    in my world!
    това,че не можеш да преценяш хората,които да допускаш до себе си е друго верно има много нагли,лицемрени и ...но има е свестни хора,които държат един на друг
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Темата е по-скоро за момичетата.Недейте да оставяте момче, заради приятелка.Момичетата сме най-големите путки.....стига с това "ама най-добрата ми приятелка го харесва, не искам да и е гадно"мислете за себе си.Тя ако тръгне с тва мамче на вас ще ви е гадно.НЯМА ПРИЯТЕЛКИ !!!!!!!!!!!
    На това изказване мога само да кажа, че путки са само тези с такова мислене....

За да ти докаже не е най-тъпата п***а, другия път твоята приятелка ще ти отмъкне гаджето и да не съм те видяла тука да се жалваш....

Напълно съм съгласна с мнението на sadsad,защото просто вече няма истински приятели...или ако ги има са огромна рядкост,което е жалко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си