.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Стига с тея "приятели" !!!

Темата е по-скоро за момичетата.Недейте да оставяте момче, заради приятелка.Момичетата сме най-големите путки.Ако моя приятелка ходи с момчето, което аз обичам, и ако имам възможност ще правя с него каквото там....стига с това "ама най-добрата ми приятелка го харесва, не искам да и е гадно"мислете за себе си.Тя ако тръгне с тва мамче на вас ще ви е гадно.НЯМА ПРИЯТЕЛКИ !!!!!!!!!!Все едната ще забие ножа....женската завист край няма и не само това !Едно момиче всичко, ще направи за едно момче, а тази която не го прави заради приятелка е супер заблудена и ще бъде предадена рано или късно !
    A.D.I.D.A.S.

Айде успокой се...
    да,права си че не си заслужава да се зарязва гадже заради ПРИЯТЕЛ.. имам си жив пример в живота как един човек е готов да заебе света,заради приятелите си...гнусно е наистина. но има и случай , в който си заслужава.вс си е до ситуация.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Спокойна съм.Успорваш ли, това, което казах....защо да е до ситуация...според мен във всички случаи едната е преебана....
    A.D.I.D.A.S.

Защото не вс приятелки ще ти забият нож в гърба!Моята най-добра приятелка ми е като сестра и никога няма да позволя нито на нея ,нито на гаджето ми да ме карат да избирам м/у 2мата,пък и те не биха го направили.Има и свестни хора на тая планета все пак...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Az moga da kaja samo edno na priqteli vqra da nqma6 o6te pove4e ako e nai-dobrata ti priqtelka znam go ot li4en opit naistina q smqtah za priqtelka no nqma zna4enie PrIqteli efektni predateli perfektni

това,че не можеш да преценяш хората,които да допускаш до себе си е друго верно има много нагли,лицемрени и ...но има е свестни хора,които държат един на друг
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Re: Стига с тея "приятели" !!!

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Момичетата сме най-големите путки.
    !!

~Remember,remember...25th of November~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Женско приятелство,че няма,няма.В това съм се уверила много пъти.За завестта също си права.А с това-"мислене за себе си" не трябв да се прекалява.В противен случай рискуваш да станеш егоист.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Всеки с мислите си.До някъде си права,донякъде-не
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ima jensko priqtelstvo razbira se.ai stiga prosti temi

напълно вярно!!!!! на приятелки да не вярваш-убедих се днес-една ,,приятелка'' ми заби нож в гърба-надранкала ги е на приятеля ми едниии
    няма приятели на този свят ееееей .всичко живо завижда.бе глейте си работата
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Град
    Razgrad Cartel

интересно

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци

Е момчетата ли да бъдем путки

Si4ki putki ste ednakwi we Licemerki ne znaete ko iskate....

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от na1xn
    Si4ki putki ste ednakwi we Licemerki ne znaete ko iskate....
    Я въри си бий една малко да се освестиш ... Ако едно момиче каже, че мъжете са еднакви какви работи ще и чуят ушите чак не е истина ! А ти к'ъв с, че да обясняваш, че сме еднакви...
    По темата: Ако не си ги подбираш добре, много ясно, че в един момент ще се окажеш прее*ана
    So free

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Зависи от хората. Имам такива приятелки, че и най-великолепния не си струва... Това са хората, които са ме подкрепяли когато ми е било тъжно, до които съм плакала за момчета с часове и са ме успокоявали...

Естествено, ако харесам някой, в когото е влюбена моя позната/не толкова близка приятелка...е тогава ще се боря докато не спечеля.

Град
    somewhere over the rainbow
    Я слез малко на Земята.Такива глупости написани от яд "много" обичам-лишени от всякаква логика.Ами представи си,че си отстъпя момчето на някоя приятелка,защото тя го харесва,а той няма никакви чувства към нея.Това да не ти е предмет,да го даваш на заем или да го подаряваш.На никоя от нас няма да и е приятно да я третират така.

ам.. да, права си, че става така оникновено. Едно време инах една позната, която си падаше по приятеля ми, но тогава ние с него нямахме нищо общо. Тя ми беше споделила, че го харесва и.. естествено аз да й помогна. И аз... започнах уж да помагам и той хлътна по мен
    Тръгнахме. До тук добре, ама ми беше супер неодоно от момичето, защото имах усещането че съм я предала. След време се видяхме, казах й какво е станало и тя каза, че всъщност няма никакви проблеми. Нямало за какво да се тревожа. Останахме си близки и до ден днешен. Макар че все още ми е неудобно за това, което направих
    И другото, което е - радвам се, че бях искрена към нея!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Айде успокой се...
    да,права си че не си заслужава да се зарязва гадже заради ПРИЯТЕЛ.. имам си жив пример в живота как един човек е готов да заебе света,заради приятелите си...гнусно е наистина. но има и случай , в който си заслужава.вс си е до ситуация.
    Nqma sluchai v koito da si zaslujava nai-dobrata mi priqtelka se izchuka s momcheto koeto obicham na puk na men a i posle kaza che ne bila narochno i az taka bez da iskam shte i natrosha kofata

в момента съм в следната ситуация, и нз вече и аз какво да направя...накрая пак при бившия ще се върна

Град
    pz city
    На всички е ясно че женско приятелство НЯМА .... май само те не го знаят
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе до някъде си права ама.. Ся ако мойта най-добра приятелка си има гадже естествено, че няма да го зарибявам и т.н. Ако си е избрал нея просто си мълча и тва е. Но много се дразна като две приятелки харесват едно и също момче, то си избере едната и другата почва "ама ти не си ми истинска приятелка, ако беше щеше да го оставиш на мен"..Това са глупости. Знам какво е да предпочетат приятелката ти пред теб, но се примирявам без да правя излишни драми..

А да.. няма такова нещо като "истинска приятелка" - рано или късно все ще намери начин да ти забие нож в гърба
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Зависи от хората. Имам такива приятелки, че и най-великолепния не си струва... Това са хората, които са ме подкрепяли когато ми е било тъжно, до които съм плакала за момчета с часове и са ме успокоявали...

Естествено, ако харесам някой, в когото е влюбена моя позната/не толкова близка приятелка...е тогава ще се боря докато не спечеля.
    Oтносно утехите и т.н. ще ти кажа една приказка която много ми харесва:
    "Приятел ти е не тоя където ти бърше сълзите а който не ти дава повод да плачеш" Тъй че се замисли .... ако плачеш за момче което някоя ти е взела от ръцете...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Темата е по-скоро за момичетата.Недейте да оставяте момче, заради приятелка.Момичетата сме най-големите путки.Ако моя приятелка ходи с момчето, което аз обичам, и ако имам възможност ще правя с него каквото там....стига с това "ама най-добрата ми приятелка го харесва, не искам да и е гадно"мислете за себе си.Тя ако тръгне с тва мамче на вас ще ви е гадно.НЯМА ПРИЯТЕЛКИ !!!!!!!!!!Все едната ще забие ножа....женската завист край няма и не само това !Едно момиче всичко, ще направи за едно момче, а тази която не го прави заради приятелка е супер заблудена и ще бъде предадена рано или късно !

Ако бях прочела темата преди веднага щях да те опровъргая,...НО преди няколко месеца се убедих лично,че никой не ти е приятел,а пък още повече най-добър,а най-гадното е,че продължавам да се убеждавам.Просто не трябва да се доверяваш на никой и вече стигам до извода,че наистина не трябва да се зарязва момче,заради "най-добра приятелка"...която ще те прецака все някога.А и това с женската завист...но това е друга тема.......

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Я слез малко на Земята.Такива глупости написани от яд "много" обичам-лишени от всякаква логика.Ами представи си,че си отстъпя момчето на някоя приятелка,защото тя го харесва,а той няма никакви чувства към нея.Това да не ти е предмет,да го даваш на заем или да го подаряваш.На никоя от нас няма да и е приятно да я третират така.

Точно тъй!
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си