Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
Цитирай Първоначално написано от sadsad
Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
Приятелство между жени ИМА!Това, че повечето не са попадали на добри приятелки, не значи, че всяка забива нож в гърба.С моята най-добра приятелка сме заедно още от много малки.Тя винаги ме е подкрепяла, както и аз нея.Двете не можем една без друга.Аз бих влязла в огъня заради нея и съм сигурна, че и тя би постъпила така заради мен, защото през всичките тези години, в които сме приятелки, тя не е спирала да ми доказва приятелството си.Относно момчетата с нея имаме различни вкусове, така че няма вероятност да се скараме за някое момче.А ако се появи момче, което и на двете да ни хареса, ще го оставим.Приятелството е по-важно от едно момче!!!
Тук ще поспоря...окей нека приемем, че...е така както казваш.Представи си си на 20....двайсет и нещо години...и срещаш мъж...влюбваш се.....луда си по него...той е идеала ти....запознаваш го с най-добрата си приятелка.ОБАЧЕ и тя се влюбва в него, той е просто идеален !Той обаче обича теб........какво ще направиш...цал живот ще си с нея ?!?Ще оставиш щастието си, заради нея..ще си изпуснеш шанса ?!?Хаха....вие все някога ще се разделите, било то заради учене, работа, създаване на семейство....опа..забравих ти няма да я оставиш заради момче...... ами ако се влюбиш в човек, когото тя не одобрява ?!?Ще го оставиш ли заради това ?!? Или пък имаш възможност да заминеш с любимия човек, но да се разделиш с нея....ще заминеш ли ?!?
Така ... за нищо на света не бих рискувала приятелството си с нея.Освен това, тя винаги ме е утешавала след любовно разочарование.А и много добре знае, че правя каквото си поискам независимо дали тя одобрява действията ми или не.И ако имам възможност да замина с любимия човек, може би ще я оставя за известно време, колкото и да ми е трудно.Сигурна съм, че тя би ме посъветвала да замина, защото не е егоистка и винаги е мислела за моето щастие.Но не е в това въпросът.Ти твърдиш, че такова приятелство не съществува, но не си права.Наистина в днешно време е много трудно да имаш най-добра приятелка, но не е невъзможно на някого да се случи.А и любовта умира рано или късно и тогава остава само приятелството!
Точно така!Ако е истинска приятелка ще ти желае само доброто и дори да се е влюбила в този "идеален мъж" няма да тръгне да разваля щастието на приятелката си.Аз съм донякъде на мнението на devil_feel_f