- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да си изкарам яда ?
Хора умирам от яд, направо се побърквам. Често се изнервям ама чак пък като сега ... Иде ми да изпотроша сичко у нас направо някой ако ми каже една дума на криво ше го изям с парцалите. Кажете ми кво да права, щото не искам да права проблеми и после да съжалявам !
Чувствам се по абсолютно същия начин!Излез малко навън да подишаш чист въздух и си изкарай яда върху някой тъп шофьор.
Аз тъй мисля да направя!
![]()
опитай се да не мислиш за това , което те е ядосало или ако си сам изкрещи силно понякога помага , или си пусни твоя любима песен, която да ти отклони мислите ...
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
заяждай се по форумите![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
отиди в някоя зала и си излей яда на някоя боксова круша примерно100% трябва да помогне
сбий се с някой.![]()
Бях ядосана снощи... Да не мислиш за това, което те ядосва наистина помага, но сама да си наложа това не успявам... Едно момиче ме заприказва за всякакви глупости, но тя кат ме заговори и аз си излях всичко що ми беше на сърцето, тя нищо не ми каза, просто ме изслуша, но помогнаА тя дори не ми се пише приятелка, просто позната. Пробвай да поговориш с някого.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Аз бия възглавниципомага ми понякога хихи
ми точно така се чувствах преди 2 дни поговорих си не с приятел а по малко от познат познавахме се от 1 ден и ми помогна просто ме изслуша и ме успокои,наистина съм му много благодарна макар че той никога няма да го знае
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
1,Слушай песните и самата музика, която харесваш е те успокоява и после излез навън, намери човека или нещото, което те дразни и го накарай да съжелява!! Или направи така, че след 1-2 седмици да съжелява още повече ... Така правя аз :P
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
И аз така.Първоначално написано от xpucuto
![]()
Плуването много разтоварва.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
счупи всичко у вас и да не ти дреме
ако ваще ти кажат нещо ги счупи и тях
счупи ги всички
еби им майката![]()
Моля ?!
поговори с някоя приятелка или се запиши на някакъв спорт аз например преди мн се ядосвах дори за най-малкото нещообаче после се записах на лека атлетика и вече не се ядосвам чак толкова
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Слушай сега за най-безотказния начин на изкарване на гнева.
Хващаш една вария (желязна пръчка) и отиваш на улицата.Набелязваш си една кола(по възможност първата,която зърнеш) след това се приближаваш плахо към нея.Вдигаш високо варията и праскаш колата където ти падне.За целта ще ти трябва специален костюм,за да не те разпознаят ченгетата.Ако пък нямаш такъв и чоропогащник става(по възможност да е копринен и черен).
Това найстина е безотказен метод! :P
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от Riot
И аз бия възглавници...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ела и набий брат ми
мангал най-добре. на никой не му направи впечетление като пребиеш циганин на улицата.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
ти ли ще се биеш бе душа? на теб ако ти обършат 2 шамара ще се скършиш...Първоначално написано от Alco
![]()
![]()
![]()
![]()
Пъновете защитават братята си по съдба, да знаеш ^^Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
така е...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()