.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Срам....

Повече от фен

Срам....

zdraveite , az pisha na fr-kata mi ot reg,6toto nqmam reg no kakto i da e]]]] iskam da vi popitam kak da ne sam sramejliva,v smisal kato vidq nqkoe mom4e det xaresvam se iz4ervqvam nqkak si .iskam da ne me e sram ot mom4etata da moga da si ob6yvam qko s tqh,molqvi daite mi syveti ,.i ne pishete podigravatelni otgovori po-dobre 6te vi buda mn blagodarna

pS na 16 sam Momiche
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: sraM.....

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    zdraveite , az pisha na fr-kata mi ot reg,6toto nqmam reg no kakto i da e]]]] iskam da vi popitam kak da ne sam sramejliva,v smisal kato vidq nqkoe mom4e det xaresvam se iz4ervqvam nqkak si .iskam da ne me e sram ot mom4etata da moga da si ob6yvam qko s tqh,molqvi daite mi syveti ,.i ne pishete podigravatelni otgovori po-dobre 6te vi buda mn blagodarna

pS na 16 sam Momiche
    За това рецепта няма. Старай се да бъдеш естествена.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Има един изпитан метод и той е следния: мисли си винаги, когато ти предстои среща с момче си повтаряй една и съща мисъл. "Сега ще се справя страхотно" или "Уверена съм и мога да се справя". Просто я повтаряй в рамките на 2 минути, издишай дълбоко и действай....

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Има един изпитан метод и той е следния: мисли си винаги, когато ти предстои среща с момче си повтаряй една и съща мисъл. "Сега ще се справя страхотно" или "Уверена съм и мога да се спрявя". Просто я повтаряй в рамките на 2 минути, издишай дълбоко и действай....

Град
    Christmas Islands
    Ами наистина точна рецепта няма. Просто трябва да си естествена, да бъдеш себе си. Кажи си, че няма от какво да те е срам, повярвай в себе си.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    уФФ.. и аз съм така срам,срам, ама се преодолява.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Защо си мислиш , че пък момчетата не се срамуват????+ Това те трябва да почнат разговори с тебе , не ти!Просто се отпускаш и go-ваш

Ох, и аз съм горе-долу така.В смисъл почна ли разговор с даденото момче, всичко е лесно, езикът ми се развързва както той си знае. Обаче пък не мога да поемам инициатива за разговор/флирт/усмивки... Тъпа работа, ама съм си казала Край! пък да видим! Просто трябва да си с положителна нагласа в подобни ситуации и другото идва от само себе си.

аз мн обичам срамежливи
    Sinan Sakic rulzzz

Голям фен Аватара на unicorn_f
    от кво те е срам и те са хора

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    от кво те е срам и те са хора
    Kato pochnat da me gledat i az se raztopqvam i si gultam gramatikata
    pS PreD tezi koito xaresfam....
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Отпусни се и си представи че той не е момчето което харесваш а някой твой добър приятел с когото можеш да споделяш всичко...Бъди себе си.Говори с него.Опитай се да го разсмееш с някоя шега но не му се натрапвай много.Намерете общи теми за разговор и ще видиш че в даден момент няма вече да се страхуваш и срамуваш а ще се отпуснеш.

Град
    Някъде там...
    Бъди естествена-и момчетата са хара като нас

Да и момчетата сме хора кат вас, но един човек не се сети да каже, че тва не е срам а притеснение |-( МОМИЧЕТО СЕ ПРИТЕСНЯВА НЕ СЕ СРАМУВА!!!

Съвет от мене:Just Go For It!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си