- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без да се усети?
zdraveite , imam vupros koito o4akva kompetenten otgovor. s priqtelq mi sme na 20,sno6ti pravehme sex sled purviq tek otide do banqta , sled tova produljihme,po sredata na vtoriq toi sprq i kaza 4e usetil [mai] da hvurlq struika sperma..... vuzmojno li e bez da ima koulminaciq da e izpusnal primerno ne6to ot purviq tek???? molq pomognete,za da znam kakvo da pravq!!ne mi lipsva seksyalen opit ,no za pruv put mi se sly4va....![]()
Напълно е възможно да има остатъчни следи от първия път..По добре вземи хапче..Сори че не помогнах мн и успех
аййде пак .... възможно е миличка възможно е![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ami postinora pusnali li sa go pak v proizvodstvo....??? i kakvo moga da vzema ako ne sa stava vupros nqma li nqkoe po evtino ebati ne za po 30lv![]()
Според мен ако не искаш нежелана бременост вземи скъпото
fuck da mai 6te trqbva,naskoro edna poznata abortira i sq sum mnogo napla6ena.......krai na sex-a bez kondom mai![]()
Поредните..
П.П. Нищо лично!
Sasho1988
Варна..
"porednite" kuv ti e problema?? "ni6to li4no" togava za6to izrazqva6 mnenito si + tova comnt-ta trabva6e da e drug ima zaglavie i se o4akva otgovor po nego,6tom nqma da pomaga6 nedei utejnqva napregnatata situaciq...ta foruma ne e li suzdaden za tova ne za podigravki na mnozina tiineidjuri s beden ili nikakuv opit???.... P P "ni6to li4no"
Ако смяташ, че не е възможно да ти се е паднал този ден, когато той е изхвърлил таз сперма, около деня на овулацията,може да изчакаш и да си направиш тест.Но никога нищо не е сигурно,майка ми е забременяла от последния си ден в цикъла,или на първия след него,та мисълта ми беше, че трябва да вземеш Ескапел, за да си сигурна, въпреки че тези хапчета са вредни, но какво да се прави...Общо взето на всеки се случва
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ескапееел![]()
![]()
![]()
абе що се нахвърляте на момичето....случва се![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Земи се поразрови малко из интернет.. гледам, че можеш горе-долу да боравиш с него. Или потърси в архивите на сайта. И пиши на КИРИЛИЦА.. в България сме! Като ти е толкова на зор да знаеш еди си кво вари на гинеколог.. Ще се моля за теб.. Айде със здраве и за теб! Аман.Първоначално написано от damn_
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Пф ... на 20 години ... Не знам колко ти е сексуания опит, но за сметка на него сескуалната ти култура не е толкова 'голяма' .... Извинявам се много за грубия си пост, не целя да те обиждам !!
П.П. ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!!!!!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
nqma nujda jeno...6te se opravq i bez tvoita molitva nqma nujda ot ironiq i zlobarski napadki ,mislq si 4e kogato 4ovek ima problem i misli kak da si spasi 6ibaniq guz hi4 ne go ebe na latinica ili kirilica 6te pi6e vajnoto e 4e se razbirame, i hubavo moje i da ima takava tema,no ot kude da znam koi kak q e krustil i s kakvo zaglavie da tursq vuprosut mi o4akva6e burz otgovor poneje saita se pose6tava masovo i navqrno na nqkoi mu se e slu4valo nqmam vreme da pose6tavam ginekolozi a i nesum v gradut si.....ina4e bezproblemno 6tqh da re6a vsi4ko....sujalqvam ako sum te zatormozila da 4ete6 porednata tema...moje6e prosto da ne go pravi6...ne pomaga6 jeno!!
Айде айде.. тиха бъди, че се излагаме. Никой не е длъжен да ни гледа глупостите. Ако имаш нещо да споделиш давай на ЛС![]()
Sasho1988
Варна..
Тука май маааалко послъга. Ако и двамата сте на по 20 и имаш опит, едва ли щеше да се чудиш какво да правиш. Все тая.Първоначално написано от damn_
ПИЙ ЕСКАПЕЛ!!! Да, по 30 лв са, ама абортите са по-скъпи. За тия работи не можеш да икономисаш някой лев, няма как. Приеми го и ги дай тия пар, да не стане по-лошо.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
vij sega men mi stana qsno kakvo trqbva da napravq prosto nqkak mi se iska6e da ne e taka....pozvolqvala sum mu da svur6va v men do semica sled cikul.... nqmam patka da znam i da razbiram toi kakvo e ysetil...dori toi ne e sigyren za6to ne e svur6val....
+1Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Момиче съм.
АхаПървоначално написано от Janeta_
Момиче съм.
+1 na 20 i dopyskate tova da stane???Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
ЧЕСТИТО!
Бремненна си! Мъжете изпускат постоянно без да разберат![]()
GTA Stunting
aha...makar priburzanite vi zakliu4eniq blagodarq 4e mi oburnahte vnimanie dosta ne6ta stoqt po drug na4in nemoje da slagate vsi4ko pod ob6t znamenatel naistina suvetite vi sa polezni za nqkoi no ima i dosta hvur4a6ti,ne na mqsto otgovori ne samo tuk no i v drugite temi,nqma da se nau4ite da sprete se prismivate na 4ujd grub maika mu stara ...[po-golqma 4ast... drunkate drunkate za 6tqlo i ne6tqlo zemi si hap map no ima dosta strani4ni faktori koito samo profesionalist t.e lekar bi mogul da kaje .blagodarq naistina za suvetite i da 6te se vslu6am za6toto az samata mislq taka,no naistina malko 6ibanqcite prekalqvat kato paradirat s nepukizsti4nata si gledna to4ka i opredeleno iznervqt adskata fuck damn!!!!!!!!
Първоначално написано от damn_
Бе, ти какво очакваш бе?! Ние тук да не сме лекари специалисти! Я малко се стегни.. + това никой не е длъжен по какъвто и да било начин да се изказва по темичката ти. Казах ти - ако имаш зор, ходи при чичко доктор и не ни занимавай с житейските си проблеми..
П.П. Ако очакваш да постнеш някоя темица в нета и да се надяваш, че това, което ще ти кажат ще е напълно верно - значи си доооооста заблудена!![]()
Sasho1988
Варна..
Какво?!Първоначално написано от damn_
Позволяваш му да свършва в теб?!!?!?!?!?! ........... Е, сега вече нямам какво да кажа .. На 20 години сте, е*аси, не сте малки да сте толкова глупави ...
А за последния ти пост ще ти кажа - критикуваш ни за мненията "защото само един лекар може да каже, а не вие".. САМА се изрази така! Ами като искаш - отиди на лекар .. Да ти каже той .. А не да пишеш по тийн-форумите и да очакваш професионално мнение.. Беше споменала в преден пост, че си нямала време за лекари .. Значи нямаш време да отидеш на лакар, но имаш време да седиш по цял ден във форума, за да си слевдиш темата!? ...........
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Бе, ти какво очакваш бе?! Ние тук да не сме лекари специалисти da sama go kaza neznam togava za6to izob6to se zahva6tate s takiva forymi da otgovarqte i se pravite na kompetentni........ q malko razpusni 6tot mnogo se naprqga6 pf praite se 4e razbirate ot vsi4ko q hodi specializirai nqkude a ......... bahti bratlence kopelence samo pla6ite i draznite ok da teen forum are praete se na ymni na tiineijurite ma i vie ne ste po-dale4e znaete nqkoi ne6ta bremennost i bla bla 6tot ste si patili a sq se praite ...... pf ai siktir ..