.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: В къщи

Hybrid View

В къщи

Въпросът ми е до колко часа ви пускат навън/важи само за потребителите на 15/ примерно когато сте с гаджето,и разрешават ли ви вие да преспите у него/нея защото майка ми ми прави големи проблеми за преспиването и още не мога да я убедя,че не е нужно да стана на 18 за да преспя в гаждето ми примерно?

Град
    DreamLand =)
    ami a3 sm na 15 i nashite mi razreshavat da visq nawun samo do 23:00 mng se draznq no nqma kak ne moga da gi nakaram da me pusnat do poveche
    a kolkoto do gadjetata i nashite ne mi razreshavat da spq pri gadjeto..
    malko sa starovremni moite roditeli za jalost
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Разрешават ми да седя до колкото искам. Ама е хубаво да знаят къде се намирам, да не се притесняват все пак родители са ми
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Повече от фен Аватара на yozito
    Не ,че са старовременни ами защото се притесняват за вас.Като кажете преспиване те се сещат за друго.Те прото ви мислят доброто.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

е да ама няма да издържа до 18 да не мога да спя някъде другаде примерно,купон тва онова

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от slarutan
    е да ама няма да издържа до 18 да не мога да спя някъде другаде примерно,купон тва онова
    Ех аз нямах впредвид до 18 год.След 1 или 2 год. сиг. ще те пуска.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Re: В къщи

Въпросът ми е до колко часа ви пускат навън/важи само за потребителите на 15/ примерно когато сте с гаджето,и разрешават ли ви вие да преспите у него/нея защото майка ми ми прави големи проблеми за преспиването и още не мога да я убедя,че не е нужно да стана на 18 за да преспя в гаждето ми примерно?
    Да преспиш с гаджето си на 15 значи 1000 процента за майка ти да се е*еш с нея

Прави си изводите.

Град
    в шишенцето на фастум гел...

Цитирай Първоначално написано от AceXe

Прави си изводите.
    +1

дали това ще се промени след година година и нещо,щото примерно и за купон не може и за в приятел/не съм питал де ама се предполага че отг ще е същия/

Цитирай Първоначално написано от Kozmen
    Цитирай Първоначално написано от AceXe

Прави си изводите.
    +1
    А млъкни малко де !

Град
    в лайната!
    пхахах,до колко ми давали,дали спя у гаджето..ОМГ та аз не излизам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нямам ограничения.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    в мечтите ти
    Когато бях на 15 години, майка ми направи огромен скандал, след като исках да преспя у едно момче.Разбирам, че е била права.А за излизането-до11 ако съм с момче, на което може да се има доверие, в други случаи-докато се стъмни.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

нашите ми имат доверие и не ме ограничават часовете само държат да знаят къде съм и да им звънкам от време на време. А за преспиването при гаджето и моите родители са против.
    Fuck you You fucking Fuckers

затова хората са измислили лъжата...мен да не мислиш,че ме пускаха като бях на 15...ама се казвах "ще спя в приятелка" и майка ми като ми се обади по гсм-а и все едно съм си в приятелката,а аз съм си с гаджето у тях...яко е.В смисъл гадно е да ги лъжеш,ама като им хванеш цаката...няма как иначе
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

ми когато бях на 15 нямах ограничения но поне след 23 да съм пред блока.. аз по принцип тогава се прибирах щото ми се спеше.. пък и не ми се седи вечер
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Тея дни ми дават до 11.

ха ми не е нужно да знаят , че спиш в гаджето , защото няма да им е приятно да те пуснат с мисълта , че отиваш да се е*еш...кажи , че ще спиш при приятелка...и марш при гаджето !

Град
    София
    Като бях на 15 се прибирах когато реша. В повечето случаи беше около 9-10 часа. Просто ми беше скучно да стоя повече.
    За преспиване в приятелка някоя се обаждах да кажа на баща ми и на него репликите винаги му бяха "добре, и да ползваш презервативи".
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    В облаците
    Като начало, аз съм на 15.
    Лятото ме пускат до 22:30 най-късно.. Може да позакъснея с половин час.
    Зимата.. Тук вече нямам вечерен час.. Имам ОБЕДЕН. Но не се оплаквам.. Когато е студено, няма какво да се прави навън.
    Не ме пускат да преспирам при приятеля ми, нито при приятелки. По дискотеки и купони ме пускаха, преди да започна да си идвам мъртво пияна, едва уцелвах входа.
    Та, за какво говорехме? За вечерен час? О, да, познавам го.. Но не ми пречи и не се оплаквам..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Da be vecheren chas kogat se pribera togava poneje roditelite na gadjeto hi4 i nqmat doverie ne i davat da spi v nas ami az da spa y tqh ta da mogat da mi naglejdat ama ako reshim da se e*em go praim v nas ama za da te pyskat prosto kato izlizash i ako misli6 4e 6a zakasneesh samo im se obadi kaji otivam edi kade si s edi koi si i 6te se priberem zaedno nqma da varvq sama po kasni 4asove ddz moje i da omeknat moito gadje taka prai ama samo ponqkoga i izliza kasmeta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си