- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалка в сайт за запознанства...Как?
Абе да ви питам,най-вече момичетата,понеже мисля да си направа едно профилче в тия сайтове и да се пробвам с някоя,какво горе долу би ви привлякло вниманието в първото съобщение,което някой ви напише? Нещо по-просто от рода на "Как сме?" или разни глупости като "Въййй кво си сладкуууу"? Не,сериозно,на какви съобщения бихте отговорили? Ясно е,че всяка на различни,но все пак,в общи линии...Питам ви,защото като гледам всички коментари за хубавите момичета в тия сайтове са:"Оооох,ти си най-сладкоту нещуу" или "Няма по-красива от тебе!!!"...Подробността,че това се пише за всяка втора от едни и същи е незначителна...Та ако можете да ми дадете някое съветче![]()
На мене лично, квото и да ми напишат надали ще отговоря![]()
So free
Тогава защо си се регнала там? Показност ли целиш? Ако я демонстрираш точно там,много жалко за теб![]()
Ми виж сега, мъжки. "Много си сладкУуУ" и "ти си адската" са изтъркани. Да не говорим за "как сме" и тривиалното "Hi". Ако искаш да и завладееш вниманието опитай нещо като "25 см устройват ли те" или "Ще те изцепя като коледно дърво". От 100 опита все 2-3 ще вържат.
Eхеее и ко начи ако не отговарям на някви изпаднали мухльовци дето не могат да свалят нищо и за тва търсят утеха в сайтовете за запознанства начи търся показност тей ли? Забааавно ... Що не допуснеш, че може аз да искам да се запознавам с някого (с когото аз преценя), без целта ми да е да го сваляПървоначално написано от Master_88
![]()
So free
Първоначално написано от na1xn
ти си... КРЕТЕН
![]()
So free
Моля, моля .. пак заповядайПървоначално написано от na1xn
![]()
So free
слабоПървоначално написано от na1xn
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
на такива аз изобщо не отговарямПървоначално написано от lone_wolf
Едно "здравей" понякога върши по-голяма работа.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами повечето мимечета в тези сайтове надали търсят нещо,просто занимавка за свободното време...На мен някакъв вдин път ми беше написал "HiIIIIiI" ТОВА Е СЪВЕТ НИКОГА АМА НИКОГА НА НИКОИ НЕ ГО ПИШИ!!!! пискуваш да ти излезе име на спек![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Под поста ти се разбираше,че който и каквото и да ти пише отговор няма да получи. Съжалявам ако си имала впредвид нещо друго,различно от очевиднотоПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
пич доста си глупав щом разчиташ в нета да си намериш полувинка .... Нямам думи ..... момичетата извън нета свършиха ли,че до там стигаш....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Казваш и:
Ти си много красива,
а моят шланг е 59см.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не я слушай мъжки. Като види "патлака", друга песен ще запее.Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Ако е хубав,
за мен няма голямо значение
кво е написал![]()
рядко бих отговорила.... по-добре намери друг начин да си намериш някоя...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от na1xn
![]()
![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
МРАЗЯ ШИБАНИТЕ САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ОСОБЕНО impulse.bg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми като чета тука сички кви са ... да речем сбъркани ...(повечето които са пускали пост)... Ебаси ... да ако сваляш некви курви '' кура ми бате е 20 сантима '' ще послужи , но ако искаш нещо по стойностно и серозно ''Здравей '' върши супер работа![]()
там за да стане работата, трябва да имаш бритон с пресата да си го правиш, по възможност рус, да слушаш само хаус и да носиш впити дънки иначе нямаш шанс![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.