- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Значи на скоро се запознах с едно момиче (уникално) колеги сме в един ресторант и работата е там, че аз съм прекалено срамежлив (и понеже вече веднъж са ме рязали не искам да се повтаря). Та за нея какво да кажа освен, че само като я видя нещо ми се преобръща, а това отдавна не се беше случвало в смисъл харесам някоя и тя ме хареса обаче по някое време ми омръзва и започва да ме отблъсква. Сега не е така... харесвам всичко в нея: очите, косата, усмивката, гласа, р-то което произнася... Та проблемът е там че тя учи в друг град и дори и да преодолея себе си (да я поканя да излезнем) не знам дали после няма да ми е по-зле като не се виждаме. Другото е че не знам дали и тя ме харесва в смисъл закача се, говорим си чат-пат, помагаме си, но е прекалено красива сякаш, за да ме хареса... Моля ви кажете ми какво да правя...![]()
Щом си говорите "чат-пат" я питай какво мисли по тоя въпрос, за да знаеш какво да правиш. Няма нужда от притеснения - нищо няма да постигнеш, нито да ми разбереш дали те харесва.
Давай смело, heave-ho, go ahead.
Don't tell me what I can or can't do !
трябва да опиташ да се сближиш с нея. Ако не иска да излезете на кафе или нещо такова, значи няма да се получи помежду ви,но поне ще те боли по-малко от директното "Не си падам по-теб" или "разкарай се".![]()
Щом те закача може да си и симпатиченНяма нужда да се притесняваш давай смело и я попитай...Не ми се вярва да си толкова ужасен,че да не те хареса..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
i az mislq takaПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Първо и най-важно->никога не се подценявай(от личен опит го казвам)!Изобщо да не ти минават думи от рода на"тя е страшна красавица и не знам дали ще ме хареса".Просто когато си харесаш момиче се опитай да я спечелиш.Не като й нахалстваш непрекъснато,разбира се.Приложи това и в твоята ситуация.Т.е. забрави срамежливостта и се опитай да й привличеш вниманието.Как да стане това?Като за начало я заприказвай по-често,покани я някой ден да излезете,опитвай се повече да й помагаш в трудни моменти,...
Първоначално написано от Baby_girl93
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Рязали са те само веднъж??![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
рязали са те веднъж?! ... lucky fella'
Първоначално написано от Riot
аз съм има периоди в които са ме рязали 2 за един ден... Пък за морето да не говорим на вечер по колкоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
връщам и го за сички дето са ме резналиПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Вие ко ся нещо хвалите ли се?? :PПървоначално написано от tuzaro
So free
ние искаме тебе ама.... срам ни е да си го кажемПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
![]()
![]()
Трогната см
![]()
So free