.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

ПРОБЛЕМ...ТЯ обича повече НЕЯ от колкото мен....WTF

Здравейте всички...Значи хванах се с приятелката ми преди около 2 месеца и сичко oki излизаме си аз я обичам и тя така твърди.преди време замина за морето и се връща след една седмица някаде и ми звъни в 11 часа, ай ела да се видим.И аз малко и се расърдих тук защото още в 8 тя беше излязла с нейната приятелка да се видят, а мен не ми беше звъннала и после и пиша по skype на шега че и се сърдя малко.И тя ми казва "виж искам да ти кажа нещо което трябва да знаеш... (еди кое си там моиче(нейната фр)) винаги ще е преди всички,така се чуствам тя е наи-добрата, sorry ако ти е гадно за това.мислех снощи изопщо да не те викаме защото исках да си прекарам вечерта само с нея,моля те не се сърди" ......Нормално ли е това още се чудя и не мога да разбера ,защото аз наистина я обичам а това ме убива

Град
    (: Русе :)
    Ем кажи и като я обича толкова много, да ходи с нея ии толкоз! Ааамаха
    So free

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Em az lichno ne bix postupila taka,ako obi4am gajeto si..obache tfa momiche i e best fr i s momchetata do vreme,a s priqteli do grob. prosto e imala nyjda da si pogovori s neq,tq i e lipsvala zashtoto ne sa se vijdali otdavna i napulno normalno e tq da e nai-vajniq chovek za neq,prosto q 4yvstva adski blizka i si q obi4a ... ot dryga strana obache tq te e prenebregnala malko gadno,no ti q obichash i shte i prostish Nqma za kakvo da se pritesnqvash,tq prosto mn durji na priqtelite si
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Em az lichno ne bix postupila taka,ako obi4am gajeto si..obache tfa momiche i e best fr i s momchetata do vreme,a s priqteli do grob. prosto e imala nyjda da si pogovori s neq,tq i e lipsvala zashtoto ne sa se vijdali otdavna i napulno normalno e tq da e nai-vajniq chovek za neq,prosto q 4yvstva adski blizka i si q obi4a ... ot dryga strana obache tq te e prenebregnala malko gadno,no ti q obichash i shte i prostish Nqma za kakvo da se pritesnqvash,tq prosto mn durji na priqtelite si
    .дам разбирам те.ами аз си мисля че не може да си с някой преди да си му приятел..имам в предвит че преди да тръгнем, тя ми беше един от най-добрите приятели,тоест не е само връска ,но и много добро приятелство ...абе май си права просто явно прекалено я обичам и ревнувам от приятелката и..така си го обяснявам не знам малко ми е сложно

Тя е лесбийка!
    ДОбре! сега сериозно : Не може да постъпва така с теб, още по-малко да ти говори с такава сериозност, за приятелката й "нямали намерение да те викат" ..Тфа вече си е направо грубо.. Поговори с нея, ако не виждаш промяна-режи !

да приготвям ли лопатата

Пф, ужас, много е гадно.
    Аз само в началото го имах този проблем, ама се оправи..

Един доста обширен разговор по въпроса с нея. Кажи й за чувствата си и какво искаш. После изслушай и нея и накрая стигнете до консенсус. Ама обикновено това като се случва любовта поеяхва като цвете и то доста бързо..

Ако ходите от скоро е разбираемо.. ама иначе не.
    Просто поговорете и й кажи аккво чувстваш - няма друг начин.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

нормално е някои хора да предпочетът на 1-во място приятелите си,щот гаджето е до време,но приятелството за цял живот.Евала на мацката,просто щот знам кфо е да имаш приятели,които като започнат някфа връзка и се отчуждават от теб,изобщо все едно не съществуваш,мноу често са ми го прайли тва...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    In the middle of Nowhere
    И нам мен ми се е случвало това само,че приятеля ми го направи и е ужасно аз тогава не реагирах много адекватно и го отрязах веднага без да мисля а то се оказа една голяма простутия...Остави я все пак и тя има приятели...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    нека тогава тя да я чука
    както винаги прав

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Тя е лесбийка!
    ДОбре! сега сериозно : Не може да постъпва така с теб, още по-малко да ти говори с такава сериозност, за приятелката й "нямали намерение да те викат" ..Тфа вече си е направо грубо.. Поговори с нея, ако не виждаш промяна-режи !
    +1

Град
    (: Русе :)
    нека тогава тя да я чука
    добре бе брат и аз тва исках да кажа ама се изразих поооо-дискретно
    So free

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми попринцип е хубаво, когато имаш гадже да отделяш време и за него, и за приятелите си, за да няма сърдити. Това, към което тя се придържа е "не зарязвай приятелите си заради гаджето". От една страна е правилно, но от друга малко тъпо постъпва..Трябва да намери време и за двама ви, защото иначе винаги ще има сърдити.. Поговори си с нея, кажи й, че оценяваш това, че държи на приятелката си, но след като си й гадже очакваш да получиш и своето внимание и че се чувстваш малко кофти, че те пренебрегва. Успех !!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Приятелите са на 1во място!
    Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

Мани ,оу дълга и сложна е твойта ,май френд Нали знайш ква е схемата. Тя - той(сещаш се кой ) -тя (другата) - Ти

Град
    pz city
    Супер яко.... сигурно си споделят всичко.... напарвете си 3ка
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Мисленето й е малко детинско...и аз така мислех,че best fr са на първо място,дори преди гаджето,докато просто разбрах,че няма истински приятели но ако е имала желание е могла първо двамата да се видите и после да се види с пр

всеки се чувства зле,когато е пренебрегван

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Приятелите са по-важни от гаджетата.Защото приятелите остават за винаги докато любовта идва и си отива

ЕДИН ДЕН ЛЮБОВТА ПОПИТАЛА ПРИЯТЕЛСТВОТО: ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАш ТИ, КОГАТО МЕН МЕ ИМА А ПРИЯТЕЛСТВОТО ОТГОВОРИЛО: ЗА ДА ДОНЕСА УСМИВКИ ТАМ, КЪДЕТО ТИ ОСТАВИ СЪЛЗИ.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

приятелите са ти на първо место защото по аватара ти усешам че немаш гадже
    брутален!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не е нормално.
    Лесбийка е.
    Дано поне си уредиш 3-ка.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

приятелите са ти на първо место защото по аватара ти усешам че немаш гадже
    брутален!

ти пък си уникално сладка и имаш яка коса ако ще тфа и да не промени пренебрежителното ти мнение за мен

Е.. бих могла да простя...

Град
    Париж
    Съгласна съм с тези,който казаха,че приятелството е надвсичко.
    Но това,което ти е казала (че нямали намерение да те викат) е ебати тъпото.

е какво му е учудващото? мн ясно че приятелите са на първо място.... няма ко да са изненадваш.... щот когато скъсате, на нея нищо друго не й остава освен приятелките! мн добре си постъпва момичета, щот аз мн са нервя на мои фр, който си заебават всичкии и си излизат само с гаджетата.... това най го мразя....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Приятелите са по-важни от гаджетата.Защото приятелите остават за винаги докато любовта идва и си отива

ЕДИН ДЕН ЛЮБОВТА ПОПИТАЛА ПРИЯТЕЛСТВОТО: ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАш ТИ, КОГАТО МЕН МЕ ИМА А ПРИЯТЕЛСТВОТО ОТГОВОРИЛО: ЗА ДА ДОНЕСА УСМИВКИ ТАМ, КЪДЕТО ТИ ОСТАВИ СЪЛЗИ.
    Не се лъжете. Дори и приятелите са преходно нещо, колкото и да не ни се иска да е така. "Всичко тече, всичко се променя", беше казал някой по - умен от мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си