.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Приятелите са на 1во място!
    Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

приятелите са ти на първо место защото по аватара ти усешам че немаш гадже
    Да, нямам гадже,
    ама за мен фр ми,
    винаги са били на 1во място.
    Показвала съм го не веднъж!
    Теб кво те засяга?

Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

Да, нямам гадже,
    ама за мен фр ми,
    винаги са били на 1во място.
    Показвала съм го не веднъж!
    Теб кво те засяга?

нищо просто харесах изражението ти приличаш на боксера ми дето почина Бог да гопрости.

реагирам така защото мраза кифли да ми се прават на кроасани както се казва.
    Ам ти като имаш гадже
    и заебаваш приятелите си заради нея,
    при мен не е така.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: ПРОБЛЕМ...ТЯ обича повече НЕЯ от колкото мен....WTF

Цитирай Първоначално написано от WALKMAN
    Здравейте всички...Значи хванах се с приятелката ми преди около 2 месеца и сичко oki излизаме си аз я обичам и тя така твърди.преди време замина за морето и се връща след една седмица някаде и ми звъни в 11 часа, ай ела да се видим.И аз малко и се расърдих тук защото още в 8 тя беше излязла с нейната приятелка да се видят, а мен не ми беше звъннала и после и пиша по skype на шега че и се сърдя малко.И тя ми казва "виж искам да ти кажа нещо което трябва да знаеш... (еди кое си там моиче(нейната фр)) винаги ще е преди всички,така се чуствам тя е наи-добрата, sorry ако ти е гадно за това.мислех снощи изопщо да не те викаме защото исках да си прекарам вечерта само с нея,моля те не се сърди" ......Нормално ли е това още се чудя и не мога да разбера ,защото аз наистина я обичам а това ме убива
    Еми извинявай, ама е нормално да обича повече приятелката си от теб.
    Кой ЛУД ще предпочете гаджето си (с което може още утре да скъсат) пред най-добрата си приятелка.
    Освен да свикваш - няма какво друго да направиш!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    нека тогава тя да я чука
    както винаги прав
    +1 съгласна съм с вас
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    приятелите са завинаги...нормално е да е по-близка с приятелката си особено ако се знаят от години...освен това с приятел споделяш повече неща и повече се отпускаи....И все пак не е трябвало така да поставя въпроса ...все едно нарочно е целяла да те отблъсне от себе си...
    по-добре поговори с нея и се разберете

Честно да ти кажа мисля че тя е донякъде права, защото и според мен приятелите винаги са на 1-во място...Нооо малко гадно ти го е казала! Ама щом я обичаш...както казваш...значи ще се разберете някак...говори с нея!
    Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Приятелите са на 1-во място.Гаджетата са преходно нещо.Утре като ти омръзне ще я зарежеш и какво и остава след това?Остава и найдобрата приятелка, която ще я утеши.Но е глупаво, като е казала, че са мислели да не те викнат.Поговори с нея.Освен това, ако я обичаш, дай и малко свобода.Тя има нужда от приятелката си, не само от теб.Разбери я.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Приятелите са на 1-во място.Гаджетата са преходно нещо.Утре като ти омръзне ще я зарежеш и какво и остава след това?Остава и найдобрата приятелка, която ще я утеши.Но е глупаво, като е казала, че са мислели да не те викнат.Поговори с нея.Освен това, ако я обичаш, дай и малко свобода.Тя има нужда от приятелката си, не само от теб.Разбери я.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Веднъж направих грешката да пренебрегна бест фр-ката си, заради един глупак.Тя ми се разсърди и за малко да я загубя.Вече няма да повторя грешката си.Разбрах,че каквото и да става ПРИЯТЕЛИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ.За момчетата хич не ми пука... Те са загуба на време!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Веднъж направих грешката да пренебрегна бест фр-ката си, заради един глупак.Тя ми се разсърди и за малко да я загубя.Вече няма да повторя грешката си.Разбрах,че каквото и да става ПРИЯТЕЛИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ.За момчетата хич не ми пука... Те са загуба на време!
    ейй мислех да не го питам тва ама понеже малко се дразня от някои хора тук ще задам един въпрос (без връска с темата).Вие тук кадето казвате че гаджетата са до време...в смисъл не сте ли и най-добри приятели с тях.Не мога да ви разбера ...аз с мойта фр преди да я възприема като "гадже" си я смятам и за най,най,най-добрата ми приятелка.тва че зма заедно значи ли че не може да сме и най-добри приятели...питам просто ей така щото малко се дразня е на такива мнения "Гаджетата са преходно нещо."бла бла бла вие ако с гаджетата си не сте бест фр. за ква връска говорим...
    П.П. :моля темата да бъде заключена...проблема е решен по най-добия начин

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ейй мислех да не го питам тва ама понеже малко се дразня от някои хора тук ще задам един въпрос (без връска с темата).Вие тук кадето казвате че гаджетата са до време...в смисъл не сте ли и най-добри приятели с тях.Не мога да ви разбера ...аз с мойта фр преди да я възприема като "гадже" си я смятам и за най,най,най-добрата ми приятелка.тва че зма заедно значи ли че не може да сме и най-добри приятели...питам просто ей така щото малко се дразня е на такива мнения "Гаджетата са преходно нещо."бла бла бла вие ако с гаджетата си не сте бест фр. за ква връска говорим...
    Напротив това,че сте й приятели и гаджета е идеална комбинация.Трябва да е така според мен в една връзка,за да си споделяте,разбирате и т.н.Разбира се,че не е лошо даже е много хубаво така.

Щом тя обича повече нея отколкото теб трябва да я зарежеш.Щом сте прекарали толкова време заедно а тя говори така значи не те заслужава.

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Еми попринцип е хубаво, когато имаш гадже да отделяш време и за него, и за приятелите си, за да няма сърдити. Това, към което тя се придържа е "не зарязвай приятелите си заради гаджето". От една страна е правилно, но от друга малко тъпо постъпва..Трябва да намери време и за двама ви, защото иначе винаги ще има сърдити.. Поговори си с нея, кажи й, че оценяваш това, че държи на приятелката си, но след като си й гадже очакваш да получиш и своето внимание и че се чувстваш малко кофти, че те пренебрегва. Успех !!
    +1
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

До ся не съм имала сериозна връзка,
    а скоро няма и да имам,
    така че фр са №1

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Поне за мен е така,
    а явно и за нея.

брутален!

ти пък си уникално сладка и имаш яка коса ако ще тфа и да не промени пренебрежителното ти мнение за мен

Е.. бих могла да простя...

има о още едно нещо дето харесвам не е вулгарно ама е срам да го кажа

Е хайде пиши ЛС като толкоз срам маму му стара начии

Мега фен
    Град
    SF
    Много е гадно така, ама оби4та към приятелите и към гаджето е разли4на. Явно за нея приятелите са по-важни и просто ще трябва да се примириш, няма как...

Робинята на Quench

Град
    in my world!
    за мен приятелите са на 1-во място но никога няма така да постъпя с гаджето си,поговорете и и обясни как си се почувствал,НО ако си с този човек мн време 1-2 години той ти става както най-добър фр така и гадже а тук са 2 месеца и мисля че е нормално приятелката и да е по важна за нея.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

тя не обича повече нея отколкото теб...просто държи повече на приятелите си напълно разбираемо
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си