- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ...ТЯ обича повече НЕЯ от колкото мен....WTF
Да, нямам гадже,Първоначално написано от KillSwitchEngage
ама за мен фр ми,
винаги са били на 1во място.
Показвала съм го не веднъж!
Теб кво те засяга?
Ам ти като имаш гаджеПървоначално написано от KillSwitchEngage
и заебаваш приятелите си заради нея,
при мен не е така.
Еми извинявай, ама е нормално да обича повече приятелката си от теб.Първоначално написано от WALKMAN
Кой ЛУД ще предпочете гаджето си (с което може още утре да скъсат) пред най-добрата си приятелка.
Освен да свикваш - няма какво друго да направиш!
+1 съгласна съм с васПървоначално написано от haterkata
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
приятелите са завинаги...нормално е да е по-близка с приятелката си особено ако се знаят от години...освен това с приятел споделяш повече неща и повече се отпускаи....И все пак не е трябвало така да поставя въпроса...все едно нарочно е целяла да те отблъсне от себе си...
по-добре поговори с нея и се разберете![]()
Честно да ти кажа мисля че тя е донякъде права, защото и според мен приятелите винаги са на 1-во място...Нооо малко гадно ти го е казала! Ама щом я обичаш...както казваш...значи ще се разберете някак...говори с нея!![]()
![]()
Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...
Приятелите са на 1-во място.Гаджетата са преходно нещо.Утре като ти омръзне ще я зарежеш и какво и остава след това?Остава и найдобрата приятелка, която ще я утеши.Но е глупаво, като е казала, че са мислели да не те викнат.Поговори с нея.Освен това, ако я обичаш, дай и малко свобода.Тя има нужда от приятелката си, не само от теб.Разбери я.
Приятелите са на 1-во място.Гаджетата са преходно нещо.Утре като ти омръзне ще я зарежеш и какво и остава след това?Остава и найдобрата приятелка, която ще я утеши.Но е глупаво, като е казала, че са мислели да не те викнат.Поговори с нея.Освен това, ако я обичаш, дай и малко свобода.Тя има нужда от приятелката си, не само от теб.Разбери я.
Веднъж направих грешката да пренебрегна бест фр-ката си, заради един глупак.Тя ми се разсърди и за малко да я загубя.Вече няма да повторя грешката си.Разбрах,че каквото и да става ПРИЯТЕЛИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ.За момчетата хич не ми пука...Те са загуба на време!
![]()
ейй мислех да не го питам тва ама понеже малко се дразня от някои хора тук ще задам един въпрос (без връска с темата).Вие тук кадето казвате че гаджетата са до време...в смисъл не сте ли и най-добри приятели с тях.Не мога да ви разбера ...аз с мойта фр преди да я възприема като "гадже" си я смятам и за най,най,най-добрата ми приятелка.тва че зма заедно значи ли че не може да сме и най-добри приятели...питам просто ей така щото малко се дразня е на такива мнения "Гаджетата са преходно нещо."бла бла блаПървоначално написано от slun4ice_90
вие ако с гаджетата си не сте бест фр. за ква връска говорим...
П.П. :моля темата да бъде заключена...проблема е решен по най-добия начин![]()
![]()
![]()
Напротив това,че сте й приятели и гаджета е идеална комбинация.Трябва да е така според мен в една връзка,за да си споделяте,разбирате и т.н.Разбира се,че не е лошо даже е много хубаво така.Първоначално написано от WALKMAN
![]()
Щом тя обича повече нея отколкото теб трябва да я зарежеш.Щом сте прекарали толкова време заедно а тя говори така значи не те заслужава.
До ся не съм имала сериозна връзка,Първоначално написано от WALKMAN
а скоро няма и да имам,
така че фр са №1
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Е хайде пиши ЛС като толкоз срам маму му стара начии![]()
Много е гадно така, ама оби4та към приятелите и към гаджето е разли4на. Явно за нея приятелите са по-важни и просто ще трябва да се примириш, няма как...
![]()
Робинята на Quench
за мен приятелите са на 1-во място но никога няма така да постъпя с гаджето си,поговорете и и обясни как си се почувствал,НО ако си с този човек мн време 1-2 години той ти става както най-добър фр така и гадже а тук са 2 месеца и мисля че е нормално приятелката и да е по важна за нея.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
тя не обича повече нея отколкото теб...просто държи повече на приятелите синапълно разбираемо
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~