Здравейте. От доста време чета в тези форуми, он сега се регистрирах, за помощ. На 13 години съм, но съм много ниска, въпреки че зялото ми севмейство са над 1,70. Та преди 2 дни опитах цигари и ми харесаха, ат изпуших една кутия. Сега не мога да ги откажа. Чувала съм, че от цигарите се спира развитие и разни такива. Сега ще спра ли да раста на височина? И менструацията спира ли се от цигарите? И тъй като не мога да ги спра, колко кутии са нужни, за да спреш да растеш на височина, защото наистина много се притеснявам. И моля ви, без разни гадни и заядливи коментари. Знам, че въпросите не са толково умни, но няма към кого да се обърна. Благодаря на всеки предварително.
![]()
![]()
ne moje6 da se pristrasti6 kum cigarite za nqkolko dni.sega tva tvoito e ligaviq.ne 4e si se pristrastila,prosto vse o6te ti e interesno.6e vidi6 kato razberut va6te i ti reznat djobnite mnogo burzo 6te gi otkaje6...
detska mu rabota
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
мисля че ви помолих без подигравки
по-добре не пишете като няма да ми дадете нормален отговор
Не бе дете , просто наистина какво толкова си им се пристрастила на тия цигари за 2 дена , че да не можеш сега посмъртно да ги откажеш , че да не си вредиш на подрастващия организъм.
Добре пробвала си , голяма работа - всеки стига до там рано или късно , ама на сега тва че не можеш да ги спреш е ... лиготия. То си е твой избор де , но се тровиш само ... Като пораснеш ако ти е толкова зор за цигари ще си пушиш колкото искаш , сега просто си остави организма да си расте и да се развива. И да, влияят на менсруацията - не мога да кажа до каква степен , но няма орган в човешкото тяло , на който да не влияят ...
Аз ще те посъветвам да спреш цигарите,няма нищо невъзможно,казваш си просто не ми се пуши,пробвах само и нищо не е станало и това е,сега тялото ти се развива и не е хубаво да пушиш
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Съгласна съм. Пък и всичко си има край. Иначе мисля, че наистина можеш да навредиш на развитието си.Първоначално написано от pisenceto_94
Пушиш от 2 дена, невъзможно е да си пристрастена.Спри сега, защото после ще е късно и ще ти е по трудно![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мда, както ти казаха, за няколко дни не си се пристрастила, а по-скоро си го въобразила. По принцип цигарите наистина нанасят големи щети, но това става с много повече от 1-2 кутии и все пак те съветвам да не тестваш точно колко отнема![]()
Съветът, който мога да ти дам аз, както и всеки друг тук, е да спреш цигарите, преди да си ги започнала![]()
На твоите години ти предстои още физическо озряване, тъй че и височината ти най-вероятно ще се повишиНо повярвай ми, за човек не се съди по това колко е висок, тъй че не си създавай ненужни комплекси за това.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
1во не можеш да се пристрастиш към цигарите от една кутия .. Въобразяваш си! Така са повечето на тия години ..
2ро за ръста незнам .. И аз съм чула нещо таковаМоже и да има нещо вярно :>
3то според мене е невъзможно менструацията да спре от цигарите ..
и 4то .. не че не можеш да ги спреш, а не искашИма хора, които пушат с години и спират в определен момент, а ти с една кутия и вече си зависима
едваа ли
Ако си мислиш, че тфа е гъзария някфа жестоко се лъжеш
след време (ако не ги спреш де) ще съжаляваш много ии ще се питаш защо ли изобщо си ги почвала
![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
1-во всичко написано са бабиндеветини.....фолклор..
2-ро - не отваряй врати през които не можеш да минеш. цигарите са точно това...
3-то : щом си толкова закоравяла наркоманка просто изпафкай кутия пред Мама&Тате
+1Първоначално написано от Black`Wings
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.