- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои стил музика най-много ви харесва
кой какъв стил музика предпочита обосновете се и каде се забавлявате вечерно време какви места предпочитате и така нататък
Nintendocore, забавлявам се като има нещо свястно в Пъзела, Петното или Конюшните
вмомента съм на вълна Respect ..просто ме кефи музиката им...зарибяваща е :P![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Госпел.
Не излизам навънка.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
HORSE the baaaaaaaaaand =))))Първоначално написано от LastWarrior
Мет(ху)л, ходя на концерти на любими и познати групи като има.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз слушам всякакъв стил музика.Много харесвам Tokio Hotel(punk rock),An Cafe и Ayabie(j rock) i AGGRO BERLIN(hip-hop,rap).Иначе мога да слушам всичко,но тези са ми любимите![]()
![]()
![]()
A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]
Tokio Hotel - Punk rock
![]()
^^
По темата:Аз слушам доста разнообразна музика - рап , рнб , малко метъл , поп-рок , пънк , алтернативен рок и ми е голям кеф на душата![]()
![]()
Hip-Hop RNB Metal Rock (зависи от песента)![]()
Рок (тук има толкова поджанрове, че ти стигат за цял живот)
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock 'n' roll
Хип-хоп, р'н'б, метал, рок, транс (доста странна смесица, ама какво да се прави)
Метъл,Пънк & Рок
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
хип-хоп..без хип-хоп не моа да живея![]()
![]()
ам къде обичам да хоа ли...ммм...в едно изгоряло училише да пием....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Бе, хора, за вас дискотеки няма ли !? Нощни барове !? ..
Аз се кефя на радиото ..![]()
Каквото пусне той такава музика слушам
![]()
я ми обясни за какво да ходя на дискотека примерно - мани глупостите от типа на "да се забавляваш". Забавление поне в 90 % от столичните дискотеки отдавна не е имало, има групички с тартори, които ходят да се доказват колко са яки и да те гледат злобно, чакайки само и само да заформят мелето...или за момичета, които постоянно се свалят на въпросните горни и се замерват с джиесеми за по 400 кинта, 'щото за тях са нищо, крещейки си "курва" и дърпайки си косите, защото едната погледнала приятеля на другата за някакви си секунди.Първоначално написано от cherinka
Или пък да мина оттам и някаква тумба с въпросен про тартор да ме погледне и да ми каже едно такова мазно - "К'во гледаш така лошо бе, брадат?!"
Реални случки, ол ъф дем. Просто ако искам да се забавлявам ще се съберем в приятел и така..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Предимно метъл, както и рок.
Вечерно време нейде из парка или на каспарчето. Я в някоя горичка, я в някоя градинка. Бири, смях и песни. (:
А това за дискотеките... съгласна съм със Сциона.![]()
hip-hop,gangsta rap,krump![]()
Дааа, големци саПървоначално написано от ScionOfStorm
Няколко.... прогресив рок/метъл, рапкор и алтернативен рок/метъл
Иначе слушам всичко, което е хубаво.
Всъщност като си помисля : mathcore, moshcore, beatdown hardcore, nintendogrind, 8-bit screamo, sid metal, electrocore, trancecore, thrashcore, melodic metalcore, straight edge hardcore, progressive deathcore, nyhc... Комерса съква
Jazz музиката е точно за вечер.Тя е бавна и релаксираща.Много е приятна.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....