- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
vinagi li poly4avate vsi4ko kakvoto iskate ot roditelete si ?
т.7
Moderated by Sam90'
(sun)~{}*
Не
Зависи какво искам. На мнение съм, че да даваш на децата си всичко, което те поискат не е особено възпитателно.![]()
Винаги!![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
И аз така мисля!Първоначално написано от Marina__
![]()
Момиче съм.
ама получваш всичко.. лигла
не.. ако искам да си купя нещо спестявм пари
И защо така мислиш? Получавам всичко, което поискам. А аз не искам всичко!Първоначално написано от Lil' Dizz
Момиче съм.
по принцип-да
но ако е някоя велика простотия ми обясняват ,че няма смисъл от нея и аз си замълчавам![]()
сега искам сифров,но не съм им казала още![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
НЕ ...
доста рядко получавам това което искам
повечето пъти се налага аз да си го
"искарам", но и тогава съм бил
прекарван![]()
А бе доволен съм на това което имам
немога да се оплача![]()
Първоначално написано от Lil' Dizz
Да, получавам каквото поискам.Но винаги знам какво мога и какво не мога да си поискам.![]()
много са ми били странни родителите дето дават всичко на децата си (даже и някви големи глупости) и после що българската младеж масово били мамини синчета..
Единственното нещо, което съм искала е куче. И го получих. Иначе родителите ми ми дават всичко необходимо. Не значи, че аз съм ги извивала за тези неща, а просто съм ги искала, без дори да питам за тях!
Момиче съм.
ми дае не искам нищо особено ама по принцип квото съм искал имал съм го рано или късно..
не се изказвай неподготвен,прасе
Не
Тогава действам сам
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зависи какво искам.Ако е нещо глупаво и ненужно,разбира се,че не.И аз съм на мнение,че не е особено възпитателно да изпълняваш всяко едно желание на детето си и да се държиш с него като с принц/принцеса.
Зависи какво искам
И аз така правя,спестявамПървоначално написано от Lil' Dizz
![]()
...сега само чакам догодина да почна някъде работа
![]()
![]()
![]()
az po princip neiskam te mi go davat {ama bez nqkakvi gluposti i nenujni ne6a} no v rqdkite slu4ai kogato poiskam ne6o polu4avam go![]()
![]()
(sun)~{}*
много точно казаноПървоначално написано от kissin' you
и при мене е така
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Не винаги.Даже в повечето случаи дрехи и такива неща си купувам с мои пари.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Зависи какво искам,но в повечето случаи да![]()
Суетата.Моят любим грях.