- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
ХАХХХА
Не, не получавам всичко което искам..
Държат ме гладен, на студено и ме бият всеки ден.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Много си обичам родителите.![]()
Знам какво мога да пожелая и какво не мога.
Мога смело да кажа , че ми купуват почти всичко.
Естествено без боклуци.![]()
Имам всичко за което мога да мечтая.![]()
ако нещото,което искам е в рамките на нормалното,рано или късно го получавам![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Не!
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
ВСЕ ОЩЕ НЯМАМ РЕАКТИВЕН САМОЛЕТ!!!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и да искам няма как да стане затова не искам пък и другото е, че не съм нахален
това за който го мързи ,да бе
ако съм заслужила.. ама иначе не ме опсипват с подаръци за мене тва е глезене
Ми да огаждат ми за абсолютно всичко,но понякога ми писва тотално да ме глезят и трупат с подараци и пари и кфо ли не![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ами добре съм си така, нямам всичко, но и това ме задоволява.Знам, че родителите ми се стараят максимално, а аз знам, че съм заслужил това което имам!![]()
Първоначално написано от Di
не може да искаш кораб или самолет ... винаги съм искала нещо, което мога да получа и съответно го получавам ^^ ... но разбира се съм си го заслужила ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Първоначално написано от Anabel
Хахх.. досега не бях чувала на някой да му писва...Блазе ти
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз искам само любов и грижи ХАХАХАХхахахахаХаХа като изключим тази плоска шега аз искам от тях единствено пари за щастие получавам и съм довеолен
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Най-често да..
стига да не искам нещо мнооого голямо и скъпо..
хаха
Не. Скоро май освен за тетрадки не съм им искала пари. По-големи неща, които искам си купувам с парите от рождените дни, те отдавна вече не знаят какво да ме правят, така че оставят изобра на мен. Обикновено в края на месеца, ако сметнат, че са им останали някакви доходи, идват и ми казват да си купя някой суичър или яке, ако нямам никакви.Но обикновено за дрехи и кецове, никога не съм им искала пари, все те ме ръчкат да ходя да си купувам, че съм останала без нищо.
За останалите неща спестявам от джобните, тая есен има няколко концерта, които искам да посетя, та си скатавам парите и събирам, майка ми ако разбере, че го карам само на домашни сандвичи, а не си купувам нищо, сигурно пак ще ми се накара.Ама знам, че с тая криза тея месеци не им е никак лесно, а и вече започнах да свиквам да си управлявам 'финансите'.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
+1 :PПървоначално написано от iiordanova
да
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми аз само парите си искам.Дрехи няма да тръгнат да ми купуват те, освен това обикновено не улучват много-много като цяло. Отдавна си го знаят...
Много ми се кара автомобил, ама съм само на 15.Това е сигурно нещото, което не съм получила...
"Всичко" е мнооого голяма дума. Наще от нищо не ме лишават ,но и аз внимавам какво искам.![]()
Всичко не. Но и аз понякога искам неща които...Никога не са ме лишавали.Обичам си ги бе
![]()
![]()
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
разбира севсичко което поискам и всичко необходимо
момиче съмм
![]()
Да, получавам всичко ,каквото поискамм ... но понякога спестявам и си купувамм с мои средстваа![]()
Неприлично Щастлива .. : )