- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
Зависи дали ми е нужно,но не се оплаквам...каквото ми трябва ,а и каквото поискам съм го получила,не съм лишавана![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
да, може да се каже, ама аз попринцип не искам много. а ако поискам някаква глупост има кой да ме разубеди![]()
ако поискам да си епилирам някоя друга част от тялото то няма да ми дадат. а аз много искам защото космите ми са черни и навсякъде си личи . да бяха руси нямаше да ги пипам а ако го направя без да знаят ще забележат . според вас много ли искам ?![]()
Не, научила съм се да искам НУЖНОТО и да получавам НУЖНОТО![]()
Зависи колко силно искам нещо. Когато много го искам го получавам!
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от Marina__
А иначе и аз не съм получавала всичко. Купуваха ми това, което беше необходимо и от време на време някоя глезотийка, но определено не ми се е сервирало всичко в краката. Много неща съм искала които не съм ги получила, но имаше и такива, които къде навреме, къде с малко закъснение са ми ги купували. Абе, когато аз растях, нещата не стоята като сега...![]()
според мен мам ме е възпитала да не получавам всичко, а да се стремя да го постигна... Който получава всичко по натам в живота му нищо не му стига
![]()
Цветослав Радков
![]()
не винаги но достатъчно че да съм доволна![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Да, богати сме , за това получавам вс.което поискам
Не, не получавам всичко, което поискам. На мнение съм, че почти всички деца, които получават всичко на готово са много разглезени и не могат да се справят с доста неща. Поне до колкото съм срещала.
Ами в повечето случаи да.Ако не веднага,то примерно след половин година,ама го получавамЕ,нали,аз не искам палати ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от p1nk_girl4e
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
+1Първоначално написано от ReBeL
Почти винаги, защото аз рядко искам нещо, от което няма смисъл. В повечето случаи поискам ли такова нещо, получавам отговор не. Правя си сметката, защото не съм едно дете, а сестра ми учи в момента в Германия![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ами да, аз не искам кой знае каквоДори и да е след известно време, го получавам
![]()
В повечето случаи-да.
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...