- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
ами попринцип се води,че майка ми и баща ми не ми дават всичко ама... като ги изврънкам малко повече ии...но определено не съм лигла...и това може би се дължи на факта,че като бях по-малка имахме малко пари... и майка ми и баща ми не можеха да си позволят да ми купуват много неща...сега сме доста добре с парите и се усеща...но аз продължавам да ги щадя и никога не искам много...
![]()
Много рядко получавам това,което наистина искам..А като го получа почват някви лекции и мрънкания и едва ли не ми убиват ентусиазма от полученото...![]()
Знам,че трябва да се радвам на това,което имам..ама..
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Ми аз искам от тях една Honda CBR600rr или Kawasaki Ninja zx6r,днеска кат погледнах гаража ги нямаше тез красавци, така че отговора е НЕ![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Преди те да ми купят - започвам да събирам пари и те разбират,че искам нещо - и ми го купуват..
Но ако е нещо скъпо - казвам й,и те веднага ми го купуват..
Така,че отговора е - Да,винаги ми купуват това,което искам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи колко струва това , което искам . Ако е по -скъпо ми дават част от парите , другите си ги спестявам или ходя на работа .
да, но по този начин много ме разглезват, а това не е хубаво![]()
Мдаа, често получавам това, което поискам. Може би не винаги е веднага, даже може и след година-две, но важното е, че в крайна сметка го получавам ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Същото и при мен.Първоначално написано от SmilezZz
Не всичко което искам ми го дават.Или си го изкарвам или не го получавам.![]()
Ми честно казано ДА.. не искам много,но до момента съм получавала това,което си поискам ..
- only GOD can judge me !! ;]
Съобразявам се с тях. Все пак парите не падат от небето!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В какъв смисъл получавам ли всичко ? Аз може и да искам къща на хаваитеИначе аз не съм много претенциозен пък и знам как да манипулирам хората.. така че си имам всичко каквото ми е нужно
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Различно е.. Понякога да, понякога не![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Повечето пъти получавам всичко. Веднъж или двапъти не съм получила и то беше само , защото тъкмо ми купиха нов телефно и аз поисках друг... е пак ми го купиха,но по-късно. И да получавам всичко![]()
![]()
!!
Не винаги, но в повечето случаи-да.
Получавам това,което искам,но не разчитам на никого.Работя и знам как се изкарват парите.
попринцип трябва да го заслужа, но понякога ми угаждат. Не мога да кажа, че съм лишена от нещо...
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Съгласна съм с теб. Лигава работа.Първоначално написано от haterkata
Отностно темата: Не не ми дават всичко, но немога и да се оплача.
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
попринцип не
ама ако ги зарибя за нещо яко и се съгласяват
миналия ден зарибявах тати да купи телескоп и той се нави(ама аз си бях приготвия реч да го зарибя хД ) чакам го другата година ! !
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!