- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
не всичко, което искам им се нрави
tell me what i wanna hear . .
Разбира се, че го получавам само ако имат възможност да ми го вземат ....![]()
да
повече от всичко..
а лошото е, че рядко го оценявам
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Не.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Не получавам всичко,което искам,но не се оплаквам..знам възможностите на семейството ни така че се съобразявам..![]()
![]()
Не ,винаги трябва да го заслужа с нещоИ това ме радва ,защото това не ме прави лигла ,която получава всичко на секундата ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
искам неща които наистина са ми нужни,получавам ги,но първо трябва да заслужа-било то с оценки,държание етц...![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от Wasilewaa
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не, знам какво могат да си позволят наште и гледам да не прекалявам
Получавам всичко, което ми е необходимо, за да водя висок стандарт на живот. Старая се да го оценявам и да не го пропилявам.
Не. Съобразявам се с паричните ни възможности и не се налагам да искам тва и онова. Поне за момента, не искам да ми се купува нищо.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
мдам , може да се каже![]()
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
и какво значи да го заслужиш?Първоначално написано от BaffaLsc
---
аз не се оплаквам.
Зависи:Когато в 10 клас ми трябваше нов комп и помолих баща си за пари да си взема,той ме взе да му помагам с каквото мога на работата му,а когато поисках пари за xbox ме прати на майната ми...
Same shit,different day .
Не
ако искам да си купя нещо в повечето случаи трябва или да спестявам или аз да си набавя парите чрез еврофутбол
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Първоначално написано от Di
Може да се каже, че получавам всичко, което искам.
Няма кака да се оплача , че не получавам това , което искам , защото съм напълно задоволена. Винаги е било така , но това определено
не ме е разлигавила , защото знам какво е и с много , и с много малко.
To infinity and beyond.
Ако не е някоя глупост,дано повечето пъти си събирам пари,за да си купя