- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
Е не всичко примерно разрешение за татуйровка скоро няма да получа,обаче по принцип умея да ги убеждавам да ми купят това,което искам.Това,което не се постига с мрънкане,се постига с мноого мрънканехаха.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ами аз почти нищо не им искам, само ако е за нещо спешно и тогава го получавам![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Като се замисля .. по4ти да..![]()
~Remember,remember...25th of November~
...не естествено..знам какво ще получа и какво не,затова знам какво да искам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Когато поискам нещо, винаги рано или късно го получавам.
Естествено че не
Don't worry, be happy!
Поискам ли нещо рано или късно го получавам.
Не,не винаги можеш да получаваш това което искаш и те да ти угаждат винаги на прищевките.Така детето се разглезва-меко казано.
99% от случаите![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
еми не всичко,прим.дрехи,техника и разни такива ми взимат ама праим "договор" че ши уча. на 16 сам и не работя и такива раоти наще ми зимат
ама и неща дет не стават пр. мама иска да уча в германияи май няма да ми даде да ида там кадети искам
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Дават ми най-необходимото-дрехи,обувки,храна,джобни... Ако искам нещо извън тпва или трябва д им мрънкам докато не ги подлудя или да си събера пари...А понякога им искам разни работи за рождения ден или коледа...Доволна съм от това което получавам и рядко искам нещо...Но например преса и епилатор си купих с мои пари...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ами нещото, което най-често искам е дрехи. не винаги ми купуват, ако например ре6ат, 4е дрехата е абсолютно ненужна. в тези случай сама си я купувам, защото си имам спестени париина4е останалите неща мога да кажа 4е ги полу4авам, но ест не съвсем винаги, защото това е невъзможно
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не, не може да имаш всичко, но пък не мога и да се оплача![]()
>>> House Music <<<
Не
радвам се на това,което имам
Красиво е онова,което не можеш да поискаш до примениш!
За съжаление получавам всичко без да давам нищо. Нито помагам, нито съм добър в училище. Явно родителите ми ме обичат прекалено много за да ме търпят такъв![]()
сагласна съмПървоначално написано от lonely in my live
![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Зависи какво нещо им искам.Повечето неща,които им поискам ги получавам,но преди това си преценявам дали си заслужават.![]()
Не получавам всичко, но не се и оплаквам, защото не ходя гола и боса, а храна в нас винаги има. Пък и понякога искам някакви простотии и след известно време се радвам, че не са ми угодили.
Не в 99% трябва да се трудя яко,за да получа исканото от мен,определени оценки ,работа и подобни работи, а не рядко се случвало накрая сам да си взема това,което нашите не ми дават.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако не го получа си го взимам
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Да, но аз не прекалявам с исканията![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не.
Представям си каква щях да бъда ако ми позволяваха и даваха всичко.![]()
London Tipton
Пхахахх, много ясно, че не! Иначе у нас щеше да е джунгла.