.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 332

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Хаха, не.

Цитирай Първоначално написано от elena333
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Зависи какво искам. На мнение съм, че да даваш на децата си всичко, което те поискат не е особено възпитателно.
    И аз така мисля!
    +1

Не винаги

Наистина не е хубаво родителите да дават на децата си всичко-точно заради тази тяхна грешка има толкова разглезени момиченца и момченца.
    Майка ми непрекъснато ми отказва да ми купува това и онова,защото били глупости.
    Глупости друг път!
    Но аз непрекъснато спестявам,купувам си необходимите ми неща,крия ги известно време и въпреки всичко тя ги намира и тогава.....
    Вече 10 пъти претърпях 3-та световна война.

Супер фен
    Град
    Варна
    Какво означава получавате ли всичко ... не съм им искала Ферари или телефон за 2000 лв., искам нормални неща, които ако преценят, че се нуждая ми ги купуват. Но и аз не казвам всеки ден "мамо, купи ми това или онова", затова когато поискам нещо си го получавам.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Не.
    no relationship, no emotion, just sex..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Рано или късно,но винаги да.

zavisi ot situaciqta i tova koeto iskam.. ako e neshtu materialno - da dali sled vreme ili vednaga ne sym lishavana, no s drugite neshta primerno da me pusni za nqkolko dena nqkade ala bala za tezi neshta ne vinagi da ne kaja pocheti vinagi.. no kakvo da se prai roditeli sa i se pritesnqvat za men

Аз получавам почти севки път това което искам, но искам нормални неща + тфа се съобразявам дали в момента могат да си го позволят.

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Какво означава получавате ли всичко ... не съм им искала Ферари или телефон за 2000 лв., искам нормални неща, които ако преценят, че се нуждая ми ги купуват. Но и аз не казвам всеки ден "мамо, купи ми това или онова", затова когато поискам нещо си го получавам.
    ем аз искам порше за 18тия ми рд и викат чи тряало яко учене инача трабант
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не разбира се

Ами по принцип изобщо не ми угаждат наще,а аз не искам много. За сега искам само кола нищо повече.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Получавам почти всичко,но си знам границите естествено.Тати много ми угажда,нали съм неговата щерка

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Получавам почти всичко,но си знам границите естествено.Тати много ми угажда,нали съм неговата щерка
    Хмм, защо ли моя това не го трогва...

Град
    in my world!
    ами зависи какво искам веднъж си спомням как се разревах в магазина за една напълно безсмислена играчка и кво да прави мама ми я взе(тва като малка)апък аз мн неща искам но от повечето няма смисъл добре че е мама да ми го казва щото наистина понякога само простотии искам,напълно съм си доволна от това което имам и никога нищо не ми е липсвало и не съм глезена за което най-мн благодаря на наще сега единствено чакам да ми вземат китара
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ми да всичко, което поискам си го имам дори и най-големите глупости, но пак си ги имам и не съм на мнение, че децата, на които им се дава всичко са лигльовци или пък мамини синчета..........просто всеки тряа си знае границите и тва е...има един пост тука се казва, че когато даваш всичко на децата си не ги възпитаваш правилно.. е опр не е тка, по себе си съдя....

дааа
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

[ Дейвид Бърн ]

не получавам баш всичко но пък немога да се оплача че ме лишават от нещо каквото искам да си купя спестявам пари
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Хмм, защо ли моя това не го трогва...
    (sun)~{}*

Град
    В облаците
    По-рано получавах наистина всичко, което исках, а сега това се промени.. Мисля, че това беше грешката на родителите ми - привикнах всичко да е наготово и сега се привиква трудно.. В крайна сметка грешката е моя, нали аз се поддавах на изкушенията.. :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

почти винаги
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Ами то зависи и от възможностите на семейството все пак! Бих могла да кажа,че получавам това,което искам (казвам го с риск да падна под знаменателя "лигли")
    Better DeaD,Than In Love ...

Може да се каже.Макар ,, че не съм го заслужила нито помагам вкъщи ... нито в училище съм добра ... как може да ме търпят такава въобще незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си