- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
дааа![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не всичко, но може би така е по-добре
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не.
Нов ник: Cassidy
Не. А пък и не искам![]()
Vinagi no znam kakvo da poiskam i koga e podhodq6tiq moment
Мммм..че не....завиждам ви....![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Да.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Никой не може да получи всичко в този живот..от никого дори и от самия себе сит.е -> не
![]()
Зависи какво искам ама в повечето случай да![]()
Да, макар че понякога става с изнудване ..![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
даааааааа,аз искам разумно
![]()
долу-горе
ама ако кажа на наще че искам куче ще ме изхвърлят с него пре терасата![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1 иначе почти винаги получавам желаното нещоПървоначално написано от elena333
![]()
Общо взето да. Но аз знам какво да поискам.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
не винаги, но това е хубаво, защото не можеш да имаш всичко
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
В повечето случаи да, но когато е по-справедливо да не получа, не получавам.
А и аз не искам кой знае какви неща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
НЕ ИСКАМ МНОГО .... ИСКАМ ВСИЧКООО! ...което означава...не точно...еее не се оплаквам , щото ги разбирам..! Ако им поискам тревица дали според вас ще ми дадат ??? ...и аз така предположих - "НЕ!" ...как тогава да получавам всиюко , а ?
![]()
Извод* : Не може да чакаш всичко на готово , а и ти трябва да се справяш с някой неща (поне) сам/а ..![]()
![]()
![]()
Да те се стараят да не съм лишена от нищо въпреки че не съм никак кротко дете така да се каже правя им проблемине съм от най-добрите дъщери но родителите ми са мноо щури и съвременни и вече май свикнаха на простотиите ми
![]()
все пак гледам да не прекалявам и съм събирала от джобните си за да си купя нещо не че те няма да ми дадЪт ноо не обичам да се лигавя да парадирам с нещо те са ми родители обичам ги не са банка за всяка моя прищявка
![]()
+1,а и е по-добре,че не ми купуват баш абсолютно всичко(почти всичко деПървоначално написано от 89+92
)защото щях да стана хипер разглезена и нямаше да мога да се оправям сама...
![]()