- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
Не.
Ако наистина имам нужда ми го купувам..ако е нещо,което не ми трябва толкова много си спестявам и си го купувам сама![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
не...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не.Че кой пък ще се връзва на моите глезотии..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Vinagi sum poluchavala tova,koeto iskam.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
+1Първоначално написано от Vilsy
![]()
(sun)~{}*
Първоначално написано от xpucuto
+1
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
не.. но според мен тва си има и добра страна ..
... no comment ...
Епа не мн ясно .. хд
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Nope.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
95% от нешата ,които искам ги получавам![]()
90 % процента от нештата който искам получавам
www.Webcreativen.com - Find your creative web solution!
Почти всичко,което искам го получавам![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Зависи какво. Ако е нещо като вещ - невинаги, но ако става въпрос да ме пуснат някъде - на състезание например (понеже често се налага), не са ме спирали и винаги са ме пускали без да им се моля, затова се радвамСега остава да ги убедя да ми разрешат да си направя татуировка и всичко ще е ок
![]()
![]()
Да,рядко ми отказват.
Суетата.Моят любим грях.
почти винаги се справям сам, ако искам нещо спестявам кинти и си го взимам. на принцпа съм, че мама и тати няма вечно да ми ходят по гъза и да ми снасят кинти на готово и за това гледам сам да си изкарвам парите![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
не![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Да ,но не на момента а трябва да се изчака и понякога не е кратко чакането![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
да.. но не мисля че това е признак за лошо възпитание![]()
и това ще стане
Имам само един родител и,да,получавам всичко,което поискам.Като оставим настрани исканията за разни материални неща,получавам нужното внимание,изслушва ме,дава ми съвети и ми помага доста,което май е по-важно от материалните ми искания.![]()
абсолютно вярно!Първоначално написано от Marina__
аз никога не съм получавала всичко,което искам,но съм благодарна за това,което имам![]()
Рядко ми се отказва нещо.. даже не помня кога е бил последния път.
Envoi moi ! ;]