- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
НеГледат да не ме глезят много.
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
разбира сеПървоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
Да, колкото всеки един БГ гражданин.![]()
И аз така мисля, сичко си има граници и ако им даваш вскичо стават мн лигави и ... как беше думата сяПървоначално написано от Marina__
.... претенцьозни дам
![]()
![]()
Получавам всичко, но искам неща, които знам, че родителите ми могат да си позволят, и от които знам, че ще има някаква полза. Никога не съм искала безсмислени неща.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От родителите ми получавам всичко, ако го поискам, но рядко го правя. Сама си изпълнявам желанията и ако не веднага, то скоро след това ги получавам![]()
Обикновено получавам това,което искам,но никога не съм искала неща,които родителите ми не могат да си позволят![]()
Не...Но аз и не искам всичко...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Yancheto
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Не , аз постояно искам нещо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е чак пък всичко не , но повечето от нещата , които поискам , ги получавам ..![]()
Първоначално написано от nadincety
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ДА,,само още не съм получил собствена кола
НЕ.. на родителите които дават на децата си това което поикат мога да кажа че децата са им ЛИГАВИ И МНОГО ГЛЕЗЕНИ![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не, но не се и оплаквам.Все пак не може да получаваме всичко, което поискаме.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не..Рядко получавам това което искам.
не винаги получавам това,което искам.даже везната клони към не,отколкото към да...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Е чак всичко не.Повечето пъти мрънкалясвам докато не стане на моето,но друг път каузата е обречена и не си и струва.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1Първоначално написано от gabri3lla
Но трябва да си призная, че това са в момента около 3 неща, не много повече или по-малко.
ами да получавам това, което искам.. но исканията ми не са "абсурдни",, знам какво мога да искам и какво не така че ..![]()
Aз гледам да не искам от нашите много много....дали са ми достатъчно-живот и характер.