- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
Еми да, общо взето каквото си поискам го получавам, ама вече взе да ми става неудобно само да искам сякакви неща и си събирам пари![]()
Не. Почти никога не получавам, каквото искам. Повечето пъти сама се трудя и плащам за прищявките си. Много се лишавам, но ми е по-добре, отколкото все да ми напомнят, колко много съм глезена. Макар, че понякога ми е доста тежко, когато не мога да си позволя нещо, което повечето хора го имат за даденост. Общо взето само пестя, не се храня и не си пръскам парите за глупости. Не обвинявам родителите си за нищо. Каквито възможности имат-такива.
Какво значи да получаваш всичко,което поискаш?Мисля,че въпроса би бил по-правилен ако е "Получаваш ли всичко от което имаш нужда?"Защото представи си имаш всичко от което се нуждаеш,но в един момент си казваш примерно "Ами искам Мерцедес S класа"и не го получаваш.Е?Тогава пак ли нямаш,всичко от което се нуждаеш?Въпроса ти според мен не е точно зададен,защото за едно нещо,скъпо,което родителите ти не могат да си го позволят,а имаш всичко друго може да се оплакваш,че нямаш нищо.Дано сте схванали мисълта ми.![]()
Каквото искам - получавам.. но аз и без това не искам много и не искам често, тъй че не мисля, че нашите биха се оплакали![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не![]()
баща ми е душичка и много ми угаждата на въпроса-да
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Което ми нужно ли ? - ДА
Иначе казах на мама и тати купете ми Mercedes McLaren ... и те ми казаха - Ти нищо не искаш бе ....дай нещо по скъпо
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не всичко,но не се оплаквам.![]()
Няма нещо,коета да съм поискала и да не съм го получила.Понякога наистина ме изумяват,че се съгласяват.Естествено ужасно благодарна съм и ценя труда и жеста им.
хахаахахха НЕ. баща ми прави проблеми, тряа за почти всичко да го питам -.-
и иска да си купувам само неща, които всеки си купува, т.е. не ми дава да си купувам работи за мойте интереси
Първоначално написано от Marina__
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
НЕ. Наистина, когато искам нещо много си спестявам, но в края на краищата нали се сещате от кого идват спестовническите сметки?
Пък и наскоро не искам много неща. Явно мозъкът ми дойде.
Според наще обаче, им се реванширам с поведението миФеноменален идиот съм, но...
Мдам,получавам всичко.Но много често трябва доста да мрънкам.![]()
Аз пък мисля че никой никога не получава всичко от когото и да е било![]()
` ЪпСуРт....
Зависи какво искам.![]()
Ами почтии всичко,да.![]()
![]()
![]()
Имам много яки и либерални родители по отношение на даването.
Само че напоследък взех да губя пари,от което се чувствам наистина гузна,защото колкото повече раста,толкова повече оценявам значението на парите.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Да ,винаги получавам каквото искам.......Нооо защото прсото знам какво да искам![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Понякога нещата, който искам идват прекалено късно, когато вече не ми трябват. Иначе определено не получавам всички неща, които искам. Исках си комп, колело, папагал и готин телефон. Имам си всичко без телефона. Общо взето не се оплаквам![]()
В повечето случаи, ама трябва да помрънкам, а това много мноо не ми се удава![]()