- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Получавате ли всичко?
ами.. не
![]()
![]()
Не.Не обичам да ме глезят.Всичко, което искам си го изкарвам сама.![]()
...
и аз съм така мрънкам им на главите 1 час и накрая те ми купуват това което искам за да мирясам но понякога не мрънкам защото при тая кризаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
я кажи тая тактика може пък да има резултат за едни сенки сега съм си харесалаПървоначално написано от chalnata
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
миии зависи какво ще поискам![]()
не, не получавам всичко което искам
тц, 1 лев не ми дават наште
Винаги всичко - не може да се каже,но почти всичко да![]()
Ако знам че това нещо коеот искам им е по възможностите-искам,но в последно време аз си събирам пари сама,рядко искам от наще![]()
зависи какво искам![]()
да,но никога не съм била прекалено капризна в желанията си![]()
![]()
+1Първоначално написано от krisence
почти..в повечето случаи майка ми и баща ми се опитват всичко да ми огаждат![]()
Ак остава дума за материални неща...хм..нямам ясен спомен да съм им искала нещо.В главата ми се мота,че може като по-малка да съм искала да ме заведат на сладкарница или нещо,но това е.
Аз живея с нашите от 2002-ра и трудно свикнах с тях.Така ми се е случвало адски да ми се яде сладолед ( а той навремето беше стотинки) и мен да ме е срам да си поискам.Всичко,което ми е купено е било по тяхно желание.Июобщо,в материален аспект не ми трябват повече от 5 неща на кръст ,за да си живея спокойно,а тях си ги имам от години.
Иначе дали изпълняват всяко мое желание - не съвсем.От както съм пълнолетна имам повече свобода,но като цяло знам кои неща да не искам,защото знам,че ще ме отрежат,а не искам да разбивам красивата илюзия,че мога да получа всичко,което пожелая.
Винаги получавам каквото искам .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не искам много неща...
просто нямам нужда x]
и да получавам всичко,което искам![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Единственото време в което не получавам е ,ако нещо ще ми вреди
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Храна , дрехи и образование .. повече не искам![]()
![]()
Да,получавам всичко което искам.По някой път може и да закаснеят наще докато ми го предоставят,но винаги го получавам.
Да,угаждат ми но не мога да кажа че ме глезят.И см доволна че е така![]()
Ако беше така до сега надали щях изобщо да съм пред компа ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3