.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Лятна Работа

Здравейте на 14 съм и искам да почна някаква лятна работа ,ако не това може и другото лято...Моля ви предложете ми нещо и ако някой има такава работа да сподели...Благодаря предварително...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    в мечтите ти
    Няма как да стане.Малка си още.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

абе малка...малка е да ама може да я вземат някъде...една моя приятелка е на 15 и сега почва работа в едно малко кафе като сервитьорка....ама недей от сега почва с работата...цял живот ще работиш

Град
    в мечтите ти
    Може, но са изключително малко хората, които биха рискували да те наемат.Аз съм на 16 и макар че се води, че вече имам право да работя, от много места ми отказаха под предлог, че трябва да имам 18 години.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Предполагам,че биха те наели за някаква лека работа.Като например да раздаваш листовки,да спираш хората и да им искаш дарения за нещо...Не съм много запозната,не мога да ти помогна много.

1 priqtelka e na 14 i polovina i q prieha v 1 benzinostanciq ama tam vutre v magazin4eto ...... probvai v nqkoe malko magazin4e za hranitelni stoki, alkohol,cigari.....

zashto ti trqbva rabota jivei si jivota tepurva shte rabotish i shte ti umruzne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си