.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

гаден проблем, който ме измъчва

Миналото лято наще заминаха в Швейцария..Останахме с брат ми.Още на първия ден се напих толкова много, че повръщах.Много ми е гадно и още по- цял ден немога да спра да мисля колко е лошо..Майка ми в този ден ми се обади и ми каза, че ме обича, а аз бях пиян...Седнах на 1 пейка и през това време брат ми се върна от курсове по английски..Намери ме, и ме заведе вкъщи.Доста се уплаши.Повръщах 2 пъти.На другия ден ми нямаше нищо, малко ми беше тегаво.От тогава нататък всеки ден ме мъчи това нещо..Немога да спра да мисля за това...Ако кажа на наще, ще ме утрепят........ (((((((((((..Никога повече няма да близна от този алкохол..

на колко си ?
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

малък съм , скоро прая 14.Тогаз бях на 13

от тва ми е още по гадно.М/у не бях сам, с лоша компания, но това не ме оправдава..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Хубаво е,че се разкайваш.. Алкохола не е спасение
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

da dobre e 4e si osaznal greshkata si ;]

На 13 да се напиеш като свиня , защото родителите ти са заминали за Швейцария ...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Чудо голямо....още колко такива напивания ще имаш,че и по-лоши.....

просто нашите ги нямаше и без контролл....благодаря успокоих се..

ее какво толкова е станало.. малко тъпа постъпка, ама случва се..
    +1 за мнението на kPuCkA
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Мега фен
    Град
    София
    Я стига глупости.
    Наистина си малък,эа да пиеш,оше повече пък да се напиеш като прасе,ама се е случило и не можеш да го промениш.Щом си схванал колко е кофти прекомерната употреба на алкохола,просто си направи иэвод и си вэеми някаква поука.Не повтаряй грешката си.Е,то че някога ще я повториш,е ясно,но гледай да не е в блиэките 3-4 години.И няма эа какво да се тормоэиш.По-добре е ,че родителите ти не энаят.Хем няма да се тормоэят те,хем няма да има иэлишни караници эа отминали неща.Това е.Не се иэмъчвай эа някакви неща,които и да искаш и да не искаш,не можеш да ги промениш,щото вече са станали.Живей си живота и просто не прави такиа неща повече.А и нещо друго много важно-НЕ СЕ ФИЛМИРАЙ така от малък,че не энам после какво ще става.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Скитосвам по улиците
    И какво като си се напил...Случва се на всеки.Щом се разкайваш не виждам какъв е проблема и защо ти е гадно...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Мега фен Аватара на sasha_90
    Осъзнал си грешката си,което е хубаво.Ще ти мине.

офф ами цяла година ме преследва..Направо незнам как може да съм такъв тъпанар.Иначе мисля, поне аз, че не съм някой идиот, защото съм пълен отличник и влязох сега след 7ми клас в най- якото училище в най- яката паралелка..Благодаря за подкрепата...А такива силни алкохоли никога нема да близна...то и без тва като ги видя само ми прилошава....Дано наистина да отмине, иначе почвам да се поуспокоявам...Благдаря за подкрепата пак )

представям си,ако направиш нещо по-лошо,ще има да го мислиш цял живот..
    ебаси,та тва е било преди 1 година..

Мега фен
    човек се учи от грешките си

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    А така. Голямо важно...

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ми.. за кфо мислиш за тва аз бях на 12 когато се напих като животно и..кфо само се кефя като се сетя.. нищо повече и да се тормозиш и да не се тормозиш вече е свършено връщане на зая няма теи че не мисли за глупости а си гледаи живота

изобщо не си мисли че си сваршил с алкохола до тук почти секи след напиване казва,че това ще е последния пат ....ама глеи кво стаа след 4 дена

Според мен не трябва да се притесняваш..Направил си го вече-свършен факт..не можеш да го промениш..Осъзнал си ко си напраил и вече ти си преценяваш дали това ще се повтори отново или не...
    ...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....

ето мина 1 седмица..Пак започвам да мисля колко съм безрасъден..Става ми гадно, че предадох родителите ми, те ми имаха доверие, а аз да се напия.Да си харча парите за глупости.Поуспокоихте ме, но сега пак ме измъчва този проблем..Просто немога да си го избия от главата..

pi4 ko ta ebe 4i si sa napil we SVIKwai i pak 6e se napiwa6 i 6e povra6ta6... 1viq put vinagi e nai gadno

мен не заради това, че ми беше лошо..Гадно ми е, че напрайх толкоз лошо нещо, преди това пак 1-2 пъти пиех, ама малко само се позамайвах, а този път много се напих и сега като се сетя как си купувам и пия с приятелите какви ли не алкохоли ми става гадно и че съм предал очакванията на нашите, макар че те незнаят.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Е,добре,ама го забрави и повече скоро не го повтаряй..защото 100 на 100 даже след не повече от година ще направиш нещо подобно пак..а алкохолът за мен не е нищо хубаво, често се той и лошата компания ни закопава,а теб може би и двете. Стегнио се малко,в крайна сметка вашите не знаят,не мисли повече за това,а продължи живота си по-трезво. Друг начин е и да им кажеш,но това ще ти е много трудно,а и в случая безсмислено..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

Абе щом ваще не знаят къв ти е ппоблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си