- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви момичета харесвате?
mom4eta,kakvi momi4eta haresvate?kak trqbva da izglejda i da se durji 1 momi4e za da vi haresa?i ako mnogo go haresvate koga 6te mu predlojite da stanete gajeta?pravite li mu nqkakvi nameci?plss otgovarqite!!!
m0je da s1m vsqkakva n0 p0ne s1m s3b3 si!!!
Харесвам сладки,чаровни,общитетлни, ексапилни момичета. Хахаха. Ако ми допада тва стига.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ponqkoga e vajna tr1pkata v pove4eto sly4ai
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Преди малко имаше същата тема в любов раздела.. ще се quote-na
Код:Аз и преди съм си давал списъка с изискванията.. ето го пак 1.Висока 175 ( аз съм 180 ) 2.Дълги крака 3.Малко стегнато дупе 4.Талия 5.Гърди чашка най-много C 6.Kрасиво лице 7.Яки устни ( пр.А.Джули /Сибел( от мойто даскало ) ) 8.Уникална усмивка - прави бели зъби 9.Сини очи 10.Дълги извити мигли 11.Вежди по един специален начин :С немога да кажа как точно.. 12.Дълга коса 13.Руса коса 14.Скромна 15.Чаровна 16.Игрива :p Razz 17.Да ме обича 18.Да не е глезла 19.Да не ми се качва на главата 20.Да има достатъчно пари ( не да е богата ) 21.Да харесва приятелите ми 22.Да ме изненадва приятно.... 23.Да се поддържа 24.Да се обезкосмява Като се сетя за още ще едитна... Razz Razz Razz
The Spark
+1 Прекалено много искашПървоначално написано от nicolepcd
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
а ти много ли си хубав, че имаш такива изисквания?!Първоначално написано от 5StaR
Неподходящ размер на подпис
eми терминаторката от 3иката може да прави каквито си иска форми на тялото и да научи кама сутра за 5 секунди разбрахте ли на къде бия![]()
ми важно е да е общителна...да не е тъпа,да има чувство за хумор и да не е няква глезла в смисъл да си се лигави щото и аз се лигавя много ама не искам да е няква разглезена такава...е и ако може да е по-нисичка аз ги харесвам миньончетамургава,със стегнато дупе,средно големи гърди и слабичка
![]()
Такава, която се облича не като торба с картофи, ами си подчертава всички части на тялото, защото именно такива момичета/жени харесвам - нагласени.
Ако не е нагласена, ако ще две дини да има за цици не ме интересува. Най-важното - да е нагласена, другите неща не са ми толкова важни (:
А, да.. и с хубави устни, по възможност - малко по-ниска от мен![]()
Биеш на към Кристана Локен???Първоначално написано от kykyto
![]()
А мойте изисквания са:
До 175см.
Дълги крака.
Сини или зелени очи.
Хубава в лицето без 1 кило грим.
Стегнато дупе и средни цици.
До 55 килограма.
Да и пука за мен.
Да е от София или София-област.(най-добре да учи в 91 НЕГ)
Ако има кандидатки-ЛС![]()
I love only myself and fight only for myself!
+1Първоначално написано от BallFace
Не си падам много по такива дето имат повече грим по себе си отколко акъл в главата![]()
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен