- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нередовна менструация

imam edin malak problem :cikala mi idva se na 6. a ot 2 meseca ne e idval
tva star6no li e i kvo da trava za da mi doide
Нарушена точка 7
moderated by oth_fenka

Кирилица или латиница?
На колко си?От колко време имаш цикъл?
Най-вероятно е от топлото време.
ами зависи ако скоро ти е дошло е нормално да ти нередовен .. на колко си и от когА имаш?
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...

na 14 sum i imama ot 4 meseca

нормално е.на мен първата година ми беше нередовен ама после всичко се оправи

a mose li da e ot vitamin c stot kato biah na more lelia mi me tap4e6e s vitami c ?
нормално ся в началото (първите 2 години) ще е така! един месец дане ти дойде съм съгласна, ама тея 2 месеца.....! ако мн се притесняваш отиди на гинеколког, няма нищо страшно, така поне ще разбереш ако има нещо (дано да няма, да чукам на дърво)!

В цикъл ли беше докато беше на морето,та си пила витамин С?Първоначално написано от raliito x3
Щом ти е от 4 месеца,споко ще се нормализира.Не се притеснявай
витамин C се пие за да ти свършва по бързо така че за хубаво ти го е давалаПървоначално написано от raliito x3
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...

ne na moreto ne biah v cikal
И на мен така.Отделно,че цикъла ти може да се е повлиял от стрес,лекарства,болест,ако водиш полов живот вече има за какво да се притесняваш(което силно ме съмнява).Първоначално написано от haterkata
Btw пишеш на всичко друго,но не и на кирилица,мило дете.

А тогава защо ти го е давала.Витамин С сгъстява кръвта...По колко г/д пиеше на ден?Първоначално написано от raliito x3

Не се притеснявай първата година е така,може да ти пропусне през няколко месеца или да ти дойде няколко пъти в месеца,не се притеснявай и аз бях така
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

po 2 ili 3 hap4eta na den

Е това е нормално. Не се безпокой. Не му мисли толкова. Релакс. Ще ти дойдеПървоначално написано от raliito x3

можеби защото ти идва от скоро

Не се притеснявай. Не мисля, че има нещо, за което да се безпокоиш. На мен ми идва от около 2 години и ми е супер нередовно (на 5 или 3 месеца). На теб ти идва от скоро и не се е нормализирало.
Напълно нормално е и на мене преди 2 месеца ми беше закъсняло с 2 месеца.Случва се от промени в климата, диета, липса на витамини, нервност, и различни други неща.

Аз съм същата! :D
Дойде ме преди 8-9 месеца и вече 2 месеца не ми е дошло! :? Много се притеснявам! :oops:
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!