.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Parkour

Parkour

http://web.hit.bg/teamclassic/Parkour.html за тези който искат малко да научат за спорта

Град
    Sofia
    Мс.На мен лично този спорт ми е доста интересен и ми се струва много готин.Но май няма момичета паркур или има?И какво смятате за този спорт да бъде практикуван от момичета?
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от sky_l
    И какво смятате за този спорт да бъде практикуван от момичета?
    Адски красиво но много трудно.. ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Еми то има момичета който тренират Parkour и то в България. И много добре се справят

Въъъъ не се обиждайте тези,които го харесват този спорт,ама аз съм на мнение ,че тия паркури са големи скапаняци и повече от тфа не могат да станат.Как може изобщо да съществува такъв спорт ?!?!?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Въъъъ не се обиждайте тези,които го харесват този спорт,ама аз съм на мнение ,че тия паркури са големи скапаняци и повече от тфа не могат да станат.Как може изобщо да съществува такъв спорт ?!?!?
    И какво му е лошото на това да прескачаш препятствия(всякакви рейлове, стени,...)? Аз тоя спорт от кога го практикувам... Трудни са ми само кеша(краката са ми дълги и не мога да си ги изпъна докато прескачам - а при даш си ги дигам така, че заставам вертикално ) и барел. Иначе само паркур ей така не е забавно. Фрийръна(паркур + трикинг(салта)) е много по-добре, но въпреки това пак е тъпо без приложение. За мен салта като Wall Spin са безсмислени.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Видин
    Да, ама за сметка на тва са безсмъртни
    Пробвай се да фанеш такъв да го биеш - нема начин ^^
    Плюс това спорта изисква много сила и синхрон, хич не е лесна работа..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не ме кефи

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    метат се като улави, не ми е оферта.

мене хипер мн ме радва паркура и мога да правя разни трикове обаче абсолютно нищо не може да ме откъсне от скейта

Еми повечето от тях който правят и салта наистина са скапаняци защото много се перчат че могат да правят салт. А всъщнпс са тапаци. Този спорт не е за фукане а за трениране. Поне това е моето мнение по въпроса

Повече от фен
    @yeti - Скачал съм с доста хора и никой от тях не се перчи Иначе parkour-а не е за фукане, в интерес на истината има МНОГО голямо приложение. Трикинга вече е за фукане. Повечето салта са безсмислени, а аз все търся приложение Иначе салтата тренират много тялото, а и нали най-важното нещо е self-improvement
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Цитирай Първоначално написано от darking
    @yeti - Скачал съм с доста хора и никой от тях не се перчи Иначе parkour-а не е за фукане, в интерес на истината има МНОГО голямо приложение. Трикинга вече е за фукане. Повечето салта са безсмислени, а аз все търся приложение Иначе салтата тренират много тялото, а и нали най-важното нещо е self-improvement
    Ти поне си попаднал на свесни хора. Аз се запознах с много хора който могат салта и само се перчат жал ми е за тях, защото това е спорт, а не нещо с което тряба да си мериш пишката (с извинение).

Град
    Silistra
    1)Не искам да се заяждам!
    2)Хората които практикуват тоя спорт не се казват паркури а трейсъри.
    3)Има хиляди хора които се занимават с тоя спорт.Какво право имаш да обиждаш трейсърите под "големи скапаняци"?Аз например мога да кажа че много спортове от общоприетите са безсмисленни.
    4)Ще ти кажа че паркур съчетава много дисциплини бягане, скачане, катерене и се добива адска здравина, бързина, издържливост, контрол над тялото и още много неща.
    5)Може да съществува всякакъв спорт.Поне като не си запозната не пиши а пък да обиждаш да не говорим...
    Пийс!

Град
    Студентски град!
    Аз пък пренирам КурПар...

Повече от фен
    Град
    SoFia
    KeFi me ama ne go moga
    www.Webcreativen.com - Find your creative web solution!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    nz tochno dali me kefi ili ne. iam chustvoto che tiq momcheta/momicheta im se razbiva stavite etc. za nula vreme. puk i riska da se potroshish e seriozen. idd
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си